Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 22 July 2012

Cerita Anak Jantan!

Hari ni cukup sempoi berbuka...... OKje masak LEMAK KETAM (faberet Tahi Lalat Bawah Dagu)...... Huh.......   kalau dah faberet dia, confirm le versi tak pedas dan KAREMEL (faberet Sudden Attack!)...... Itu aje......... cukup simple.... 

 


campur oreo Ice blended ...... dua orang anak dara tu buat sendiri.......


   


OKje? Makan lauk semalam yg lebih....... he...he... Manalah tahu.... pada makanan yang tak habis tu lah yg ada keberkatannya!!!.....


Hari ni OKje berbuka bertiga jek...tanpa ARJUNA dan satu-satunya ANAK JANTAN disisi.... 
sob...sob.... 
 
Sudden Attack tengah marah tu......he..he... jam tangan dia habis bateri !!


NAK BUEK CAMNO LAIE.... SABO YO LAH....  he...he... Drift jugaklah OKje ke TIKL..... apa taknya...keluar dari rumah dah pukul 5.30 pm.... Masuk hostel kena pukul 6.00 pm.... Sampai kat jalan Yaacob Latif ..... jammed pulak, bersusun keta nak U turn......



Tu lah PONEK mulut den cakap.... suh kemas, iron baju.... dari pukul 3.00...... Tak buek-buek jugak sampailah dah nak balik..... SUDDEN ATTACK ni kalau dah jumpa laptop... memang kemaruk sungguh! .... Itu yg OKje cukup risau............Dah dalam keta, jam tangan pulak tertinggal. OKje pusing balik  lagi.... anak....anak.....


Mencabar jugak jadi IBU ni........   Pegang kata-kata OKje ni......      'Menjaga anak memang senang tapi untuk MENDIDIK anak tidak semudah yang disangka! ' Percayalah!...

8 comments:

  1. anak yg besar lain pe'el dia...yg kecik pun lain...kdg2 mcm ilang je sabo kan...heehhe...
    cam sedap je ice blended tu....okje mesti pandai msk kn??/untung hubby n anak2... :)

    ReplyDelete
  2. Intan.... OKje tak delah pandai masak pun... belasah je...he..he...

    ReplyDelete
  3. Anak dah besau yek...
    Kalau anak aku tertinggal barang ..mesti mulut aku dah pot pet...kekekekke.

    Betul...jaga anak ini memang mencabar..aku selalu bertanya macam mana ler anak aku ni kalau dah remaja ini..risau..

    ReplyDelete
  4. Makin besau makin banyak cabarannya....pape ok janji kool!!! he..he...

    ReplyDelete
  5. sedapnye ketam tu.heheheh nak sikit.ehhe
    ni awat semua tinggal ni.ish2

    ReplyDelete
  6. TQ Edy Fee sudi singgah blog OKje!

    ReplyDelete