Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 30 July 2012

CUTI Masak......

2 hari dah OKje tak berblogwalking dan mengepos entry....  Walaupun orang tak tanya ...... ni OKje nak inform......he..he...... OKje balik kampung..... mana lagi kalau tak..... MUO, ambik peluang berbuka bersama BONDA OKje tercinta!

CUTI le bagi OKje .... sebab tak yah memasak!.....  ( saat yang ditunggu-tunggu! ahaks........ ) Borong sakan le OKje kat Bazar Ramadhan Muo..... semestinya Murtabak Singapura menjadi pilihan kami sekeluarga......

Dan bila dah tak lekat kat rumah...... confirm-confirm OKje memang tak masak le  so, hobi OKje  mengepos juadah iftar memang terbantut le 2 hari...... ! he..he.....

Hari tu pulak BEZDAY ~ Tahi Lalat Bawah Dagu yang ke 9 tahun dan Ayahanda Mertua OKje yang ke 69 tahun ...... Diaorang share tarikh yang sama, so sebelum balik kampung kenalah celebrate dengan 'Pak Mertua' dulu.........kat kampung pulak celebrate lagi sekali.... ( Wah...wah... Tahi Lalat Bawah Dagu ...... SYOK betul!   dapat potong 2 kek eh! ARJUNA lah yang pokai.....



Tapi.... yang tak bestnya pagi tadi......  pak mertua OKje kena serangan jantunglah pulak! Semoga ABAH cepat sembuh ye!

8 comments:

  1. semoga cepat sembuh buat pak mertua OKje....

    ReplyDelete
  2. bestnye kan ade org terdekat besday ngan kite..happy le dia...patut le tgk menyepi je okje dua ari ni...dah agak dh blik kg....

    semoga pak mertua cpt sembuh...aminnnn...

    ReplyDelete
  3. Tima kasih lah dengan doa kalian...

    ReplyDelete
  4. Tersenyum simpul depan kek!!..

    ReplyDelete
  5. saya tanya lah kak,,, sy tanya mane la akak Oke menghilang.. tak selera sy nak update blog bile akak xde,,, wkwkwkwkw.. ;p

    ReplyDelete
  6. wah...bsday tarikh sama, bolehlah sambut sekali....=D

    Abah akak dah sihat belum la ni...

    ReplyDelete