Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 11 July 2012

Keluarga Iskandar yang BEST!

OKje ni kalau dah start menulis......asyik nak menulis je....   ada aje benda yg terlintas kat kepala nak diluahkan......  Bila cuaca kat luar basah....... Jiwa OKje pun ikut basahlah pulak..... aktiviti pun lembab je rasanya....  serba serbi malas....... Tahi Lalat bawah Dagu pulak asyik tengok cite 'HORE-HORE' tak habis-habis.....   rasanya dah 4 x  ulang tayang pagi ni .... dah naik bosan OKje .... OKje dah siap hafal jalan ceritanya!

OKje saja je  nak share satu cite TV ni...... OKje rasa bila tengok cite ni OKje rasa terhibur.... seronok!!! Terasa macam kita yg berlakon... tapi tak taulah kalau u all tengok........Cerita dia berkisarkan pasal sebuah keluarga Iskandar, seorang ibu tunggal ( Kismah Johari ke nama dia - dia ni selalu mengigau...mengilai macam pontianak...... anak-anak dia pulak, yang sulung, lelaki, ( biasa berlakon tapi tak tau nama), dah kematian isteri, yang ke 2, lelaki ( isteri dia Susan Lancaster) yang ke 3(macam ada sikit 'gay' ~ pelakon tak kenal      ( belum banyak cerita pasal dia) , yang ke 4, perempuan, seorang lawyer ( Anita Baharom dan  suaminya Azhar Sulaiman)  yang ke 5, lelaki ( pelakon tak kenal jugak - dia ni baru kawin dengan janda anak sorang.....masalahnya anak dia tak suka dengan dia ni!) dan yg bongsu perempuan....... macam-macam hal berlaku dalam keluarga ni........  BEST! Cerita dia dekat dengan reality kehidupan berkeluarga. Tak percaya,...... cubalah tengok mesti terhibur!

TAHNIAH untuk Astro Prima kerana menayangkan cerita ' KELUARGA ISKANDAR'. Sesiapa yg berhajat nak tengok, masa tayangannya setiap hari Selasa, pukul 10 malam. Kalau ter 'miss'...... tak yah nak risau...sebab biasalah Astro...ulangan kan banyak kali...he..he.... OKje mesti tertunggu-tunggu cite ni.



6 comments:

  1. Excellent post, I agree with you 100%! I’m always scouring the Internet for new information and learning whatever I can, and in doing so I sometimes leave comments on blogs. I don’t do it for SEO purposes necessarily, but to learn new things.
    agenonline.asia

    ReplyDelete
  2. I'm impressed, I must say. Very rarely do I come across a blog that's both informative and entertaining, and let me tell you, you've hit the nail on the head. Your blog is important; the issue is something that not enough people are talking intelligently about.
    dewa338a.com

    ReplyDelete
  3. must say that overall I am really impressed with this blog. It is easy to see that you are passionate about your writing. If only I had your writing ability I look forward to more updates and will be returning.
    rajasbo.net

    ReplyDelete
  4. This is a nice and informative, containing all information and also has a great impact on the new technology. Thanks for sharing it
    jagoibcbet.com

    ReplyDelete
  5. Continue to keep sharing such ideas during the foreseeable future in addition. This was basically what I had been searching for, and i am happy to arrived here
    TV Streaming

    ReplyDelete
  6. Thank you for another fantastic posting. Where else could anyone get that kind of information in such a perfect way of writing? I have a speech next week, and I was looking for more info ;)
    portalgames

    ReplyDelete