Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 18 July 2012

Telur Goreng...

Assalamualaikum dan salam hari Rabu untuk bloggers semua....... Alhamdulillah kita masih lagi diberikan peluang untuk bernafas lagi pada hari ini, semoga kita terus dihidupkan lagi supaya kita dapat melalui hebatnya bulan Ramadhan yg mulia ini.....

Pagi ni breakfast Tahi Lalat Bawah Dagu makan ni aje...... he..he...



Asasnya tetap ROTI cuma hari ni tambah TELOQ GORENG...... selalu roti bakar......... amacam? Ada terliuq teloq goreng OKje yg tak rupa telur tu??.......he...he...

Sejak dah boleh upload gambar ni... asyik upload aje ek... barulah menarik sikit kan.... ( Tima kacih Arjuna darling! uploadkan tah ape benda sistem agaknya......) Hari ni OKje banyak masa sikit.... SEBAB apa tau... hari ni OKje tak mau masak.... OKje plan hari ni nak beli MEE HOON SUP tambah ayam goreng  2 bungkus! Cukuplah tu tuk OKje 3 beranak...... Petang nanti baru OKje  masak

Bukanlah OKje malas nak masak....  ( chewah!!! konon.....)  pening kepala ni nak cari idea menu ape hari-hari..... balik-balik ayam masak kicap, sambal ikan bilis, udang goreng kunyit, ikan asam pedas.... tu ajelah..... Syukurlah Arjuna memang tak cerewet pasal lauk bagai ni............   BEDAL aje..   sedap ke tak sedap ke...dia makan aje..... ( memang senang nak jaga anak Pak Rahman ni...)  Nanti OKje uploadkan apa yg OKje masak eh...... ( OKje ni bukanlah pemalas benooo.........he...he... )

Berbalik cite pasal 'mamam' ni.... Oooo CIK HANIF..... dah buat ke Kuih Bakar Pandan OKje yg pasti sedap tu????   he......heee..



5 comments:

  1. memang peningkan ari2 pikir menu ape nak masak....alhamdulillah dapt hubby yng x cerewet...like my hubby....
    nway, salm ukhwah tu...jom exchange link....sy dah letakkan ur blog dlm bloglist sy....:)

    ReplyDelete
  2. orait....TQ intan pas ni senang le nak komen mengomen ek...

    ReplyDelete
  3. so anom.. la ni tak penin dah kot nak pikiaq hari-hari nak masak apa.. macam 16 tahun dulu, jenuh nak memikir yea..

    ReplyDelete
  4. He..he...lagi penin....sebab confirm kena masak!

    ReplyDelete
  5. walaupun telur goreng..sedap gak tu..M3H slalu sarapan telur goreng ni apit dengan 2 keping roti gardenia,pastu buh sos cili ngan mayonis..sedap giler..

    ReplyDelete