Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 6 July 2012

Walit Gold Double Nest terbaikk...

Tiba-tiba aje OKje teringat pasal WALIT GOLD...... Bukan niat nak promote (tapi secara tak langsung saya dah promote ni!) tapi  yg pasti OKje bukan wakil jualan, ahli atau apa jua yg berkaitan dengannya, tapi OKje nak share kebaikannya. Sharing kan caring! betul tak?



Tahi Lalat Bawah Dagu, anak bongsu OKje (confirm bongsu!....he..he) ni memang kurang sikit antibodinya.......  Sejak kecik dia ni memang mudah nak kena selsema.....  Kalau dah selsema ..... confirm-confirm batuk, lepas tu....   bila dah batuk memang senanglah pulak nak kena LELAH. Lagi-lagi sebelah kerabat Arjuna pun memang ada penyakit tu.... Possibility nak kena penyakit tu lagilah tinggi.

Tapi yang bagusnya Tahi Lalat Bawah Dagu ni ... dia memang senang nak makan ubat.... tak de masalah besar, cuma kesian kat dia sebab seingat OKje dia ni memang paling banyak ambik antibiotik......   Kata orang, tak bagus ambik antibiotik selalu..... tapi dah sakit, nak buek camno?? Tahu ajelah bila ambik ANTIBIOTIK ni, kena betul2 ikut time....... kalau pukul 3 pagi masa makan ubat, kenalah jugak bangun.....  tu yang OKje malas sungguh tu!!!  Kena MENJAGA MASA! 


Sehinggalah penghujung tahun 2010, Tahi Lalat Bawah Dagu kena admitted sekali lagi kat KPJ Kajang sebab demam tak baik-baik because of  'Lung infection'. Sebelum tu ( around bulan Julai 2010 ) admitted jugak, kes yg sama cuma 'secondary infection' due to urine infection! masih ingat lagi OKje deal dengan Doktor ASMUNI, kool aje doktor ni, ......... Macam-macam sungguhlah Tahi Lalat Bawah dagu ni!...... Nasib baik masa tu OKje masih bekerja, jadi berkenaan bil hospital tak payahlahh pening, cuma kerja jelah....  banyak yang tergendala!


Mengeramlah OKje kat  hospital tuk beberapa hari .....


Satu perangai Tahi lalat bawah Dagu ni, dia kuat sungguh makan ice cream, air sejuk..... susah sungguh nak cakap JANGAN! Geram OKje.... Jadi selsema dan batuk dia memang kerap datang dan pergi. Boleh dikatakan tiap-tiap bulan memang kena ambik ubat. Masa tu tak pelah jugak, sebab 'medical' ditanggung sepenuhnya oleh company OKje.... Tapi la ni...... Arjuna's company lah yg kena tanggung...  he..he..


Jadi OKje pun cubalah Walit Gold Double Nest ni. Masa tu abah mertua OKje yg recommend dan belikan sebab, masa tu dia baru jadi ahli. Bila try guna, nampak kesannya cukup baik untuk si kecik tu. Batuk tu ada tapi tak payahlah nak kena gi klinik. Batuk dia pun cepat hilang.  


Walaupun harganya boleh tahan MAHAL.... RM 250.00 boleh kurang RM230.00 ( harga paling murah yg OKje boleh dapat setakat ni!) tapi keberkesanannya dengan izin ALLAH memang cukup menakjubkan! Senang jugak nak dapatkan produk ni, Selalunya OKje dapatkan kat kedai luar Giant Batu 9 tu....  
Satu sudu pagi dan satu sudu malam!

Semoga kebaikan WALIT GOLD DOUBLE NEST yg OKje share kan ni dapat dimanfaatkan bersama! 


INSYAALLAH..... 



3 comments:

  1. terima kasih atas maklumat itu. sungguh berguna (^_^)

    ReplyDelete
  2. Sama-sama..... atas pengalaman sendiri... tu yg berani share tu...

    ReplyDelete