Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 29 August 2012

Angan-angan MAT JENIN...

Sambil melayan Hantu Susu Kembali Beraya........ gatal je tangan OKje nak mengetuk keyboard ni...... lagipun Arjuna dah naik ke bilik nak 'bersiram'......................so OKje rasa tak bersalahlah le nak post entri....  ( sebelum kena bebel asyik mengadap laptop je.... baik OKje paham-paham sendiri ajelah !!! ) Say 'NO' to Laptop bila dia ada...he...he...

Sebenarnya OKje dan Arjuna ni ada satu azam yang nak dicapai......... Maklum le.... umur pun dah semakin meningkat...... dah DEWASA katakan....... he...he....  AZAM kitaorang sebenarnya nak 'EXERCISE' 3 kali seminggu!

Yelah..... Arjuna balik keje sampai rumah dah pukul 8.00 pm .... tu paling awal dah tu...... pas tu makan malam ( bini masak le!..... bini mithali kannn )  pas tu dah nak tido pulak..... so bilalah masa nak 'exercise' nya.........  So dengan semangat yang kental dan jitu ....... OKje dan Arjuna sepakat membeli TREAD MIL sebagai langkah pertama, dengan harapan dapatlah exercise pada bila-bila masa, pagi ke, petang ke, malam ke...... tapi AZAM tinggal AZAM ....... apa sudah jadi?

Jadi tempat gantung sejadah.....he...he..... Angan-angan MAT JENIN je kitaorang ni....


Kalau macam ni bila nak kurusnya....... nampaknya sampai tahun 2020 pun belum tentu!!! Heeeee


9 comments:

  1. haha.. samalah mcm kat rumah saya.. bila sesuatu, tapi digunakan untuk buat benda lain

    ReplyDelete
  2. samala mcm kt umah....ade treadmill n bicycle skali...tmpt habuk je exercise..kuikuikui.... xpe..org kata niat pun dah ok kan... :)

    ReplyDelete
  3. hahhaha...sama la macam family cik siti...tread mil tersadai je tepi sofa....=)

    ReplyDelete
  4. Hi...hi..... rupanya ramai jugak yg 'berangan-angan Mat jenin'.... bukan OKje aje...

    ReplyDelete
  5. OKje.. nanti bila sampai masanya mesti guna balik.. :)

    salam aidilfitri,

    fatin zaini singgah dan follow anda !

    http://www.fatinzaini.com

    ReplyDelete
  6. OK, so azam Okje dan En Suami tu dah berpindah kat kiteorang.. haha.. baru kiteorang plan nak beli benda alah ni.. tapi tak tahu apa kenamanya.. "thread mil" ye.. tapi takut gak jadi cam OKje, hangat2 tahi ayam..

    ReplyDelete
  7. haha..last2 jd tempat gantung sejadah ek..

    ReplyDelete
  8. meh , pass kat saya treadmil tu . Harap2 saya tak jadi minah jenin pula ... heheheee ... saya ni selalu cakap dgn anak buah nak pi jogging hujung minggu . sampai la ni masih x buat juga ... sila jgn gelak ya mak ...

    ReplyDelete