Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 29 August 2012

Hish.........Buang Aje Le Comment Verification tu.....

Salam Eidulfitri hari yang ke 11......

Kita masih berada di 'AWAL' bulan Syawal lagi ...... kepada geng bloggers yang nak buat OPEN HOUSE ke OPEN BLOG ke....masih boleh lagi......  he..he..... OKje ingat OKje nak beraya kat semua followers lah....nak komen-komen..... nak klik-klik mana yang patut.... OK jugakkan!!!!

CUMA yang OKje 'AGAK MALAS' sikitlah bila nak komen ni.....  apabila ada COMMENT VERIFICATION'.......  alah yang nak ensure kita bukan ROBOT tu.... ish...ish..... leceh tau....... sekali tak lepas... 2 kali tak lepas jugak...... 3 kali tak lepas jugak..... lepas tu terus cancel.... malas terus nak comment.... ........ Sambil tu layan je le selipar dapur OKje yg cantik ni....   he...he...


Sambung balik........
OKje perasan benda ni berlaku 2 hari lepas ( sebelum ni OK je sekali tak lepas, pas tu OK ).... tapi masa tu bila OKje nak comment, adalah jugak sampai 'sepuluh kali' tak lepas-lepas campur saja-saja klik sebab 'geram', tapi rasanya dah betul dah OKje buat tu... tapi tak boleh jugak......  pas tu,  sampai laaaa ni ........  bila nak KOMEN ada benda tu...... asyik tak betul je OKje tulis.... biar BETIKKKK.......... ni yang MAK tak suka ni.....

So.... mintak tolong 'HAPUSKAN' aje verification comment  tu ek............. Caranya SONANG aje... ( ni pun dak ABIWAN yang ajarkan...he....he....

Mula-mula gi :

DASHBOARD ~  gi  SETTING  ~ pas tu cari POST AND COMMENT  ~ pas tu gi SHOW WORD VERIFICATION ~ pas tu pilih NO  then SAVE SETTING....

Harap-harapnya lepas ni tak yah le OKje nak bersusah payah meneka 'WORD' yang tah pape tu bila nak comment ek!....

10 comments:

  1. haha betol3, leceh jugak nak type word 2,huhu

    ReplyDelete
  2. 10 hinggit je Ayesha... he...he...

    ReplyDelete
  3. Betul, kadang2 banyak kali rerfesh sebab salah taip.

    ReplyDelete
  4. betul tu. sekarang ni word verification makin susah pula tu. malas pula nak renung lelama :)

    *blog syieda ada x word verification ni? hahaha

    ReplyDelete
  5. Ohhhh.. daha ada tutorial hapus komen ni yek.. hahaha... memang siput lah MFM ni..

    ReplyDelete