Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 16 August 2012

Selagi Tak Raya.....

Bahang Raya dah terasa dah...... Selagi tak raya, selagi tulah..... OKje, Intan, Sue, Hans, Abiwan, Billy..... tak habis-habis nak tambah itu, ini tuk HARI RAYA he....he..... ( Sori ye, orang lain pun terkena tempiasnya jugak...... OKje gurau-gurau je...jangan marah pulak!)

Sejak kebelakangan ni, OKje kurang berblogwalking, lagi-lagi kat Segmen Mialiana ~ Pencarian Blogger Aktif...... patutlah traffic OKje pun tak jammed langsung, TENANG jeee...  he...he... Tak boleh jadi ni, nampaknya kena buat sesuatu......

Pening OKje 'mikio' ........ CARPET dan TIKO LAMA masih duk kat tepi dinding tu ha..... nak buang mana pun tak tau..... hu...hu.... penuhnya rumah.... ada cadangan?...


Semalam, MOOD memasak OKje masih belum hilang lagi....... Arjuna tak de, macam biasalah dia, buka ngan Client, Sudden Attacklah  penggantinya sambil mencukupkan 'korum'.....

Dari semalam lagi Angry Bird dah mintak IKAN 3 RASA...... Nak beli, gerai tom yam semuanya dah tutup, so balik  dari ambik Sudden Attack terus je singgah Jusco beli ikan kembong ni.... 4 ekor baru RM7 lebih, kalau beli confirm RM3 seekor....... Dapatlah berjimat ......

 
 Ni pulak SOTONG MASAK SERAI PLUM, permintaan Tahi Lalat Bawah Dagu, biasalah dia.... tak pedas langsung!


Nasib Sudden Attack belasah apa aje...... tak de permintaan...... hu...hu...... OKje tengok ada lebih SAWI 2 hari semalam tu, OKje pun goreng aje le campur cendawan sikit..... dah tambah satu lauk lagi!!!



Kudap-kudapannya pulak..........  WEDGES ngan SOSEJ.... dahlah tu.... janji ADA!!!!..... he...he....... settle IFTAR hari ke 26......

Hari ni lum terfikir lagi......

9 comments:

  1. mgemas umah je la slagi tak aye...smp bersinar2/ehhe

    ReplyDelete
  2. pergh..sodap yer. admin pun nak cari "orang rumah" jugak lah. puas dah makan "makanan bujang" jer..haha.

    SELAMAT HARI RAYA. MAAF ANDAI ADA SILAP SALAH (^_^)

    ReplyDelete
  3. Edy Fee ~ jadi orang lelaki senang ek.... kurang keje sikit nak raye ni.... he...he...

    Kongsi Apa2 Aje ~ OKje tak akan lupa jasa admin... antara orang yg terawal follow dan mempromote blog OKje secara tak langsung!he...he... jasamu dikenang!

    SELAMAT HARI RAYA UNTUK admin jugak!....

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!!!
    Selamat bercuti dan jika pulang ke kampug hati-hati di jalanraya
    Blog aku pun cuti gak ….hehhheeh
    Tapi entri tetap ada sepanjang hari..
    Cuma tak ler blogwalking …hahahahah
    Selamat Hari Raya

    ReplyDelete
  5. hebattul okje ni.....intan mood nk masak dh menurun 90%....byk benda len nk wat....msk simple2 je wat isi perut..:)
    samela kite x sempat nk mengupdate blog n berblogwalking..... pas raya baru pulun..huhu

    ReplyDelete
  6. Episod raya lagi.. lain kali kan kalau nak sambut raya OKje tak tahu nak letak barang kat mana, meh pos kat rumah kiteorang, rumah kiteorang ni kosong lagi.. haha.. emm.. nak alamat saya tak.. poyo betul kan MFM ni..

    ReplyDelete
  7. aik tu ada wedges nya..
    saja tau akak ni :)

    ReplyDelete