Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 20 September 2012

Aku Rindu Kamu.....

Baru je lepas BERMAIN dengan benda ni.....  he...he....

Rasanya beratus kalori OKje dah terbakar hari ni....... ( Ye ke? ) he..he.....yelah...... berpeluh jugak tu !!!
Seronok tau jadi 'HOME MANAGER' yang tak bergaji ni...... Keje ikut suka.....he...he.....yang BESTnya  dapat keluarkan peluh... rasa badan tu sihat! Kalau dulu ..... masa OKje keje, AIRCOND sepanjang hari...... badan pun rasa lemah je.... tambah lagi malas nak bersenam!...emm....... memang MENTERNAK LEMAK namanya! he..he......


Kadang-kadang tu, bila duduk sorang-sorang teringat jugak kawan-kawan lama yang dah lama OKje tinggalkan, satu persatu wajah  diaorang bermain di mata! Kenangan bersama diaorang memang tak boleh OKje lupakan!

Inilah ex office mate OKje....... Gambar ni OKje  ambik masa OKje last day kat office, betul-betul lepas buat 'FAREWELL'..... hu...hu... sedih tau.... TEMPAT JATUH LAGI DIKENANG, INIKAN PULAK TEMPAT CARI MAKAN.....

Time ni lagu 'Selamat Tinggal Kawan' nyanyian Zizan dengan Dina OIM.... memang tengah 'femes'.... Bila OKje dengar je memang mengalir air mata!!! SEDIH tu...


Terima kasih diatas hadiah 'JAM TANGAN, PURSE dan HANDBAG'..... sampai sekarang OKje pakai lagi.... cuma gambar tu tah kat mana.... maklum le sekarang ni semua dalam softcopy kan... gambar ni pun OKje download dari FB!! 


'Good Bye' kek ni ... macam diaorang suka je OKje PERGI...hu...hu...


HP dan bunga tu pulak pemberian hasil perkongsian dari beberapa 'TEMAN RAPAT' OKje..........

Ape pun ..... AKU RINDU KAMU................

13 comments:

  1. kalau diorg suka xde nya smpai buat kek & hadiah farewell tu ;P

    Im sure they'll miss & jealous with u too xD

    ReplyDelete
  2. rindu kat ofis pun okje juga , tapi paling rindu adalah ....ZAMAN SEKOLAH , RASA MACAM NAK KEMBALI KE ZAMAN TU BALIK ..

    ReplyDelete
  3. bestnyaaaaaaaaaaaaaaaa dapat HP~~ WARNA pink lak tuh!!! huhuhu

    ReplyDelete
  4. kabare.. wah sudah ada blog ya.. moga ia menjadi ikatan kepada kekawan yang di tinggal kan...

    ReplyDelete
  5. dapat fon tu yg best giler..wane pink lagi tu..jeles aaa...:(

    ReplyDelete
  6. Akhirnya!!!! Kak Ju aka'junmmn'....he...he..

    Momo dan Sue pelik.... banyak-banyak kan mengucap he...he...

    ReplyDelete
  7. hahahha mengucap dah tgok hp pink tuh. orang bagi lagi! waaaaaaaaaa hari lahir saya bulan satu nannti. mohon orang ramai memberi perhatian yer~ hikhikhikhik

    ReplyDelete
  8. nice articles

    http://mp3mild.com

    ReplyDelete