Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 27 September 2012

Are you at RISK?.....

Salam pagi KHAMIS........

Seharian semalam OKje tak dapat berblogging....... yelah kan kalau dah sang ARJUNA tu ada kat rumah takkan nak mengadap laptop pulak..... so kena faham-faham sendiri le.... SUAMI kena respect lebih dari yang lain......( hai...OKje budget baik nampak!!!  he...he...)...

Malam masa OKje hantar Arjuna ke klinik...sempat jugak snap benda ni tuk bahan..... ( dah jadi macam wartawan sekarang ni........ maklum le blogger.....he..he... ( geli dengonya!)

Ni confirm-confirm OKje termasuk ni..... apa yang disenaraikan semua  'berkenaan'..... hu...hu....

Umuq? Emm.....  memang le lebih daripada  30 tahun....... Berapa? ish... tak yah le tahu....... Atenya.... umuq teman ni... sedang-sedang le.... tua pun idak le sangat..... muda....pun idak le
juga, pendek kata..... 'come-come gitew!!!' he..he.. ( dah start dah! )
 
Jantina? Memang le pompuan takkan 'tut' pulak..... dah berjaya mengeluarkan anak 3 orang!!!

BMI....... Peh!!!  yang ni malas je nak cakap .....
tak pernah rasa pun kurang dari 19kg/m2......he..he...




Senam?  Ni lagilah jarang..... MOP MENGEMOP kira ke??? Kadang-kadang main badminton... boleh kira jugak kot.....

Diet?.....  Lagi le memang jarang minum susu... 1 gelas pun tak tentu inikan 3......  dulu OKje tak suka SUSU tau.... masa zaman mengandung budak-budak ni....rasa menyesal pulak tak minum.......  tapi sekarang nasib tekak ni  dah boleh terima!!.......

Apa pun...... OKje... YOU are at RISK!






14 comments:

  1. okje!! betoiii tuh kena minum anmum! eh, erhhh hihihih anlene!! huhu kawan sue kan muda2 belia lagi dah minum dah. *eleh kata kat orang diri sendiri yang makin tua neh pun tak minum! huhuhu

    ReplyDelete
  2. eh, lupa! okje kita ada seprice kat sini hihihi

    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/09/aku-jumpak-ramai-kawan-baru-kat-blog.html

    ReplyDelete
  3. Sangat betul statement tu.. bila dah late 30s lagilah terasa.. :D

    ReplyDelete
  4. Ish xde la Okje Okje InshaAllah ^^
    Tapi bagus la kan ambil langkah berjaga2 ;D
    sama lah saya pun suka bersukan badminton xD
    kalau sukan lain xtere pun haha

    ReplyDelete
  5. nasib baik semalam dah buat aerobic. hik3

    mekasih singgah n follow blog saya yang tak seberapa ni. datang sini balasa kunjungan n baca entry ;)

    ReplyDelete
  6. betul2.. kalo encik suami eza ada di umah pon segan jugak nak online.. menghormati suami..menemani dia.. hikhik

    ReplyDelete
  7. He..he... setuju sangat dgn Fir.... senam jari aje le mudah dan ringkas...

    EnE.... SD le selalu ngajaknya, kalau dia cuti ... booking court RM18/hour

    Memang betul sesangat Miza....

    ReplyDelete
  8. hahaha.. kalau bab BMI ni, akak memang teruk dik oi..

    memang la dalam kategori ideal. tapi ideal yang ujung ujung .

    ReplyDelete
  9. dtg berkunjung bls dgn senyuman...
    slm kenal ..... (",)

    ReplyDelete
  10. Singgah dari blog Sue Pelik,
    stuju2 bab masaka2 ni semua tanya je Okje ^^

    ReplyDelete
  11. Hish...malu je EnE.... ramai lagi blog pakar masak kat luar sana....OKje....masak tuk main pondok-pondok boleh le...heee

    ReplyDelete