Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 26 September 2012

Bakat Terpendam rupanya!!

Salam pagi RABU......

Hujan-hujan cam ni .... tido pun SODAP ......he..he...... kalau masa anak dara dulu, tanggungjawab hanya belajau, confirm tido sampai tengahari ni....... Sekarang ni kalau buat cam tu alamat ada anak orang yang tak gi sekolah, ada anak orang yang kebulur lapo!!!! he...he..... itulah namanya TANGGUNGJAWAB yang harus dipikul oleh orang yang bergelar IBU....

Hari ni Arjuna MC.....  sakit kepala, high blood....... Pressure keje pun ye campur sekali dengan makan seafood  2 hari berturut-turut kot!!!.....

Ha...... malam tadi sambil melayan KELUARGA ISKANDAR, Angry Bird mintak tolong lukiskan pemandangan ikut dalam buku Seni Visiul ( betul ke eja ni.... belasah aje le) dia..... inilah hasilnya.....



Peh!!!   Tak sangka OKje ada bakat terpendam rupanya ( dah start perasan ni......he..he...) Well..... see the leg la....he...he...

Okaylah OKje nak masak ni.... dah terlambat....bye!



15 comments:

  1. wah..kena asah lg bakat ni biar tajam.. jgn dibiar.hehe

    ReplyDelete
  2. Wahhh hebat2 lepas ni try colourkan plak guna program dlm komputer... mesti lagi cantik ;D
    hahah OKje Pendidikan Seni Visual tu..

    ReplyDelete
  3. wow...mmg berbakat.....
    cantek....pakej lengkap okje ni..
    pandai masak, mengemas...melukis pun berbakat...\
    arjuna mmg beruntung :)

    ReplyDelete
  4. Eh... betul memang cantik.
    Bolehlah framekan..

    ReplyDelete
  5. Ha...ha... jangan puji banyak-banyak... nanti OKje naik tak turun-turun...he...he...

    Yelah EnE... patut le macam janggal je eja visual tu rupanya salah!....he..he.

    Lukisan tu nak kena htr ke sekolah.... bolehlah buat lagi nanti....hee..he..

    ReplyDelete
  6. cantik la..selalunya org ade bakat mcm ni mmg berjiwa seni...^_^

    ReplyDelete
  7. Bakat yg perlu dikembangkan lagi ni Hainom.

    ReplyDelete
  8. berbakat tu hainom.. bakat terperam tu.. kasi polish sket boleh buat duit la nanti..

    ReplyDelete
  9. pergh! meletus-letus bakat tu kak.. cantek.. dari hati ke? hehe

    ReplyDelete
  10. eh, lawaaaaa laaa serius! huhuhu ada bakat terendam rupanya! huhuhuhu. kalau sue lukis~huh! imuda pun lepas neh tak leh cari makan dah. huhuhuhu

    ReplyDelete
  11. memang cantik lukisan tu... bakat terpendam dan terendam telah diserlahkan

    ReplyDelete
  12. wah..hebat la skill mlukis akak.. ^_^

    ReplyDelete