Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 22 September 2012

Breakfast dululah........

Salam Pagi Sabtu.......

Sebelum OKje balik kampung, jom breakfast dulu.......

Alah.....MEE HOON GORENG kosong je...... letak fish cake...... udang ke ayam ke ....memang tak de langsung...

Sebenarnya malam rewang hari tu ....ada seorang jiran tu volunteer masak mee hoon. Terima Kasih YATIE..... sodap tu........... Biasalah OKje,  ULANG TAYANG he...he... malam tu nak makan banyak macam malu je...hu...hu.... Apa lagi....... buat sendiri le... baru le puas makan!!



Okaylah OKje nak siap dulu..... nak jemur baju, nak packing baju, nak kemas katil, adoiai macam-macam nak kena settle.......... nampak gayanya, tengahari jugak  baru KELUAR RUMAH ni, HUH....... rasa macam nak pengsan!....

Kepada Geng Bloggers yang visit OKje .... Insyaallah, hari ISNIN OKje akan visit balik yeh!!!........

JUMPA LAGI!!!!.......


10 comments:

  1. waaa sedapnya tgk mknan tgh2 lapar ni,post kat sini jugak ye ! hehe

    ReplyDelete
  2. dengan muka boring dan tak bermaya sebab okje tak der. byeeeeeeeeeeeeeee hurmmm aty2 jenjalan huhuhu

    ReplyDelete
  3. ok...hati2 balik kg..ingat org2 tersayang...:)
    mcm sdp je meehoon tu...ptg ni mmg dah ready nak wat meehoon

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum...


    saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

    anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya. byk info menarik boleh dikongsi bersama.

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  5. Have fun kt sana! ;D
    have a safe trip, amin..

    ReplyDelete
  6. TQ atas doa kalian..... Dh selamat sampai pun di tanah kelahiran OKje.....,.

    ReplyDelete
  7. wah wah.. sedapnyaaaa meee hooonnnnn.... hehe.. hv a great day key sis...^.^

    ReplyDelete
  8. sedapnya .. dah lama x makan bfast.. asik makan tengah hari ja.. hahah

    ReplyDelete
  9. Hati2 dijalan raya.......selamat pulang...

    ReplyDelete