Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 30 September 2012

Cite biasa-biasa aje.....

Assalamualaikum SAHABAT.......

Jumpa lagi malam ni...... OKje tengah melayan Anugerah Skrin 'Ku Petik Dosa' ........ rasanya macam pernah tengok je cite ni tapi part yang hujung-hujung....... Alah..... kisah haruan makan anak...... Fasha Sanda berlakon..... nampak macam best jugak jalan cite dia.....

Hari ni planned nak visit mak ngan ayah mertua lepas tengok Sudden Attack, tapi Arjuna tak larat, PENAT katanya......  maklumlah pagi tadi ada gotong royong membersihkan belakang rumah kawasan taman.... tapi bukan belakang rumah OKje lah...... rumah depan taman nu ha.....  Diaorang pernah ternampak Ular Sawa ...... anak ular jangan citelah, pernah terjumpa mati belakang mesin basuh...... telur ular pulak terjumpa bawah pokok tebu tepi rumah cina. Hii.... seramnya!!! Meremang bulu roma!!!

So, macam biasalah..... on the way balik tu 2 orang anak beranak ni pekena aiskrim dulu.....

WAH....... makan ais krim tak ingat BINI nampakkk!!!!

Nampaknya esok dan lusa OKje relaxlah ...... tak yah nak menghantar Tahi lalat Bawah Dagu sekolah agama pagi-pagi.... rupanya esok start UPKK          ( Ujian Penilaian Kelas KAFA ) untuk Tahun 5.... Sejak tak de anak yang ambik pereksa besar-besar ni...... OKje kurang ambik tau langsung ....... he...he.....

Apa pun SELAMAT BERJUANG ye anak-anak semua!!!.....


9 comments:

  1. okje takutnyaaaa. sue bukan boleh dengar ular2 neh. takut sungguh. dengan ulaq plastik pun boleh demam2 huhuhu. kepada anak2 okje semoga berjaya!!! :)) hadeh!!~ ponat. cuba mengabeh kan kerja tadi. jnji pada diri tak nok bukak blog. hehehe. dah selesai beberapa. baru bukak neh. tu yang hilang jap tuh!. gudnite okje! :)

    ReplyDelete
  2. WAH AISKRIM .. SEDAP3 ..
    GUDLUCK TUK DAK Tahi lalat Bawah Dagu .. HEHE

    ReplyDelete
  3. seramnye ular banyak , kat mana tue , selangor ke

    ReplyDelete
  4. Wahh bahaya tu, kalau bab2 ular ni memang kita kena berjaga2.. Takut kalau tgk rumah yg penuh dgn lalang,
    walaupun tuan rumah mungkin tak kisah tapi kita ni yg takut kot2 ad mcm binatang yg tak diingini dlm tu

    ReplyDelete
  5. Eh...adakah OKje yg salah tulis...??? Anak2 OKje TAK ADA yg ambik pekse besar-besar tahun ni... sebab tu le tak aware bila time peksenya ....he..he...

    Kat Cheras b. Cik

    ReplyDelete
  6. wah bole duk relak la maknyer.hahaha

    ReplyDelete
  7. mmg phobia ngan ular...dok umah lama dlu dh nmpak ular masuk umah...mmg nk tdor pun termimpi2.....

    bestkan makan eskrim.... x jemu2 famili okje mkn eskrim.... nk beli gak la...cornetto pun jdla..

    ReplyDelete
  8. tgk gk ceta Ku Petik Dosa tu..tp x habis..sbb masa tu kt kedai mkn.....dh habis mkn, nk blk dh..ceta tu x abis lg.hehe..

    ReplyDelete
  9. Eh, eh...bila ditengok selalu boyfriend OKje ni macam pernah crossed path lah pulak... Hahaha...jangan jealous, jangan cemburu buta... Mesti dah hempas-hempas keyboard ni bila terkeluar statement cam ni :D

    ReplyDelete