Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 28 September 2012

Macam-macam ADA!......

Salam pagi JUMAAT.........

Esok ada PASAR TANI..... Seronok pergi Pasar Tani ni....... kalau tiap-tiap minggu pergi pun tak pe....  SEBAB...... macam-macam ADA! he...he...

Yang bestnya, banyak pilihan! Terutamanya ikan...... macam-macam jenis ikan kita boleh jumpa.... fresh-fresh pun ye jugak! Yang bestnya  ada TUDUNG !....he..he......... banyak pulak pilihan dan harganya pulak berpatutan daripada yang dijual kat Shopping Complex....

'KAFTAN' atau 'BAJU KELAWAR' pun ada........ Pilih je nak yang mahal atau murah... YANG BESTnya baju ni, jenis kainnya .....tak panas dan selesa! Tapi yang TAK BESTnya harga dia......he...he... kalau yang kain baik tu mencecah RM35.00 jugaklah......

Semasa OKje nak beli ayam, OKje ternampak BUDAK LELAKI ni..... Dalam hati terdetik....... kecik-kecik dah pandai tolong mak ayah potong ayam! Anak lelaki OKje ? Emmm.... potong bawang pun tak tentu lagi...!!

                                     
                                                                                                                                                                              Pernah tau tak ni ayam ape? AYAM TELUR..... kerjanya asyik bertelur je.... he...he.....  Ye.... betul!!!!!  Dagingnya pejal, tak mudah hancur macam ayam biasa...... BEST kalau buat RENDANG..... kata oranglah..... OKje tak pernah beli pun, apatah lagi MASAK!.....  he...he...




Dan.......... kalau gi Pasar Tani, OKje PASTI beli benda ni ROTI BOOM

Makan panas-panas .......... MEMANG SODAP!








12 comments:

  1. pasar tani : macam-macam ada dan murah ,

    ReplyDelete
  2. dah lama tak gi pasar tani... huhuhu

    ReplyDelete
  3. asslm..

    slm kenal..sy dtg follow awk blk...

    pasar tani mmg mcm2 ada....kt mn psr tani ni?

    ReplyDelete
  4. okje!!! huhuhu kita suka benda yang sama. sue pun gila makan roti boom. tapi masih kompius dorang letak gula ke susu erk??? huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. dah lama benar tak gi pasar tani...
    best jalan2 cuci mata...

    ReplyDelete
  6. pecaye tak kalau kite ckp yg kite xpena pegi psar tani? haha teringinnye ^_^

    ReplyDelete
  7. Pasar tani di mana ni Hainom? Kakak jarang dapat peluang pergi pasar tani. Mesti best sebab banyak pilihan.

    ReplyDelete
  8. Ni Pasar Tani kat Saujana Impian Kajang!

    Memang best .....
    Kalau anak dara memang le jarang gi pasar2 cam ni... soklah kalau dah jadi mak dara! he...he...

    ReplyDelete
  9. first time dengar ayam tlur tu..hihi..

    ReplyDelete
  10. PASAR TANI HARGE YE LEH TAWAR MENAWAR .. EKEKE .. TU YG PENTING

    ReplyDelete
  11. Memang best pergi pasar Tani, kalau kt pasar tani dkt dgn rumah tu ada gerai nasi lemak..
    sebab tu best xD

    ReplyDelete