Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 10 September 2012

Pehh.....Dah Berdezup !!!........

Sabtu baru-baru ni, sebelum balik kampung,..... OKje baru je pasang Unifi......


Entah mimpi apa agaknya Arjuna tu, dia upgrade internet line....
Arjuna kata ....." Nanti ibukau senang le nak bukak blog ke, Youtube ke.... laju jekkkk...."  padahal yang selalu bukak Youtube.... Tahi Lalat Bawah Dagu ngan Angry Bird lah... minat betul diaorang ngan lagu-lagu  'NAJWA LATIF'.....
Lagi sorang yang paling happy tentunya.... Sudden Attack..... lajulah dia menembak nanti....

So, pagi tadi OKje 'menerai' upload gambo masuk blog..... PEH!..... Laju seyh!!! kejam mata, tak sempat celik dah siap.......he...he... kalau tak, sebelum ni sempat gi dapur minum air dulu.... he...he.... TIME KACIH Arjuna!!!

Apa lagi kelebihannya...... dapat Hypp TV.... cordless ( betul ke eja  ni!.... ) beratus channel boleh tengok untuk sebulan je lah..... lepas tu bayar le bro!!!   he...he..... tapi OKje tengok pun ' IDAK' lagi........


sebab CONFUSE...... banyak sangat REMOTE........he...he...
kena berguru dulu!





12 comments:

  1. Eh sama telefon tu dgn modem Unifi ;D
    amboi ada juga yg main game sudden attack haha

    ReplyDelete
  2. Nape? Everything pun suke main jugak eh.....

    ReplyDelete
  3. kalau laju spt ini senanglah kerja kan!

    ReplyDelete
  4. wahhhhh best ler okje!!1 mahal tak okje???

    ReplyDelete
  5. best neh, main internet laju, kak okje, suruh tahi lalat bawah dagu downlaod game ye. pastu suruh angry bird downlaod movies. hehehe :)

    #siap bagi cadangan lagi :)

    ReplyDelete
  6. adik ada gak pakai bnda aalah ne..tp cikit mje la siaran yg best

    ReplyDelete
  7. bestnye...arjuna support sunngguh ye okje berblog... sporting gtu!!

    ReplyDelete
  8. He...he.... tak jugaklah Intan.... dia memang suka benda-benda cam tu... yg lebihnya anak jantan dia tu sebok mintak unifi lagi dulu.... baru ni je dia terbukak hati nak ambik! OKje tumpang sekaki je...he...he..

    ReplyDelete
  9. bestnyer pakai unifi..laju kan..kat mlake xde lg unifi..so saya pakai streamix je.

    ReplyDelete