Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 25 September 2012

Say 'NO' to......

Sepetang hari ni OKje memang betul-betul " SAY NO TO 'THE BLOG' "...... nampaknya berjaya!!!  he..he....

Hasilnya........ MEMANG BERBALOI..... seminggu punya baju!!! Esok boleh blogwalking kaw-kaw !!

Sempat jugak OKje analyse berapa minit masa untuk menggosok satu baju ........ Bukan calang-calang Home Manager ni....he...he

Rupanya ....lama jugak menggosok baju kemeja nikan...... ambik masa lebih kurang 15 minit....... tengok jenis kain jugak.....kalau yang 'easy care' mungkin lagi cepat.....  sebelum ni tak pernah pun ambik tau.... he...he....

Tu tak termasuk curi-curi jenguk FB .....he...he... kalau termasuk ...mau setengah jam baru siap 1 baju!!!
Sebagai bukti......he..he...


             

Cite banyak tak de........ Jom layan lauk OKje malam ni......


SEMBILANG MASAK CILI API...... podeh ni......terbakar lidah !!! he...he....
Apo raso eh...... OKje pun tak tau!!!


10 comments:

  1. Jangan perut meragam sudah. Kakak tengok ikan tu terliurlah..

    ReplyDelete
  2. Nak kena cuba juga say No to Blog ni hahah xD

    ReplyDelete
  3. ikan semilang my feveret , tapi mesti digoreng dulu baru , tarok sambal , haa anak abg cik yg tu br 2 tahun , kaka dia yang sulung 5 tahun , Allah bagi dua je setakat nie

    ReplyDelete
  4. Kalau macam nie lah, memang takkan pandang blog buat seketika.

    ReplyDelete
  5. wah, settle keje umah bile say no to blog ye....mmg jrg bukak blog bile kt umah...dh siap keje umah baru on lappy....pastikan anak2 tido atau ade keje len spy x menggannggu...

    ReplyDelete
  6. Yang selalu perut meragam kat rumah ni...Arjuna Kak Zakie...he..he... nampaknya OK jer pagi ni he...he

    Bang cik...memang patut kena goreng dulu... tapi OKje mcm malas je semalam belasah aje...he..he... habis jugak...

    Anak kecik-kecik memang cam tu Intan.... tgu diaorang dah siap barulah time kita nak berblogging,.... tapi zaman tu OKje tak expose pasal blog memblog ni heee...

    ReplyDelete
  7. wah..kena say no jugak la kt blog ni..hahaha

    ReplyDelete
  8. huhuhu bagus2.suri rumah tangga yang berjaya! pertama kali sue tengok sembilang masak cili api! tengok macam sedap jer. okje nak alamat? nak p makan sedap2 boleh tak. huhuhuhu.debik sekali diri sendiri.dush!

    ReplyDelete
  9. letak je bawah tilam baju kemeja tu. hik3

    ReplyDelete
  10. hahah.. kadang2 say no kejap je.. setel keje umah terus mengadap... time encik suami kerja pagi ja la.. hikhik

    ReplyDelete