Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 27 September 2012

'Seseorang' itu.......

Salam Geng.....

Esok dah hari JUMAAT kan....  mesti SERONOK!  Jangankan orang yang bekerja atau pun orang yang tengah belajar  ......  OKje yang 'tak berapa nak kerja'  ni pun rasa seronok bila menjelang weekend!!! he...he....

Tadi OKje masak ni aje....... simple, mimple, dimple MEE HOON MEATBALL SUP.... he..he.... APA BARANG pun tarak!  Dah makan baru teringat 'kalau letak taugeh sedap jugak ek!'  TAPI taugeh masih kat Jusco lagi! Camne...   Lain tahun aje le.... he..he...

Tadi OKje rasa sebak ..... sehinggalah bergenang air mata OKje bila baca entri dia............ ( biasalah OKje ni memang mudah 'tangkap leleh' .... hu...hu.... SEBAB?

'SESEORANG' ni dah buat OKje rasa amat-amat dihargai...    ( selain daripada Arjuna le )...walaupun baru bebrapa bulan 'kita' menjalinkan perhubungan 'alam maya' tapi pemilik nama ini

'NURSURIANI OTHMAN' sudah bikin hati OKje


'GONCANG'  ( hish.... nape lak jadi ROCK KAPAK pulak ni...he..he...)......'Goncang' dari segi keikhlasan dia secara tak langsung mempromosikan blog OKje........,  rajin tanpa pernah jemu datang mengomen ke blog OKje ni  (bloggers lain pun ramai jugak tidak dinafikan..........) Terima kasih Sue Pelik..... hanya Allah sahaja yang dapat membalasnya....

Inilah BLOG pemilik nama itu,   http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com . Kadang-kadang tu.... OKje ketawa sambil 'manjat' baca entri dia..... TAK CAYA? cubalah......

"Kisah Hati Sue Pelik"


TERIMA KASIH SUE PELIK..........



10 comments:

  1. best nye ade orang yang menghargai walaupon cume alam maya :))

    ReplyDelete
  2. tvgh2 lapar baca entri mcm ni mmg menduga kewarasan.. :P

    ReplyDelete
  3. Best kan bila dihargai ^^
    Lepas ni kena buat juga la entry review blog Okje ni heheh ;D

    Sedap nmpk meehon Soup dan Meatball tu :9

    ReplyDelete
  4. Memang BEST azlyzah dan EnE..... EnE pun banyak jasa kat OKje he..he... tak pernah miss main komen2 dgn OKje ....TQ EnE...

    Mee hoon sup nampak je sedap.... tak yah le terliur banyak lagi yg sedap-sedap kat gerai depan UUM tu...kan?

    ReplyDelete
  5. sedap nye bihun sup tu....

    terharu sangat kalau orang menghargai kite..
    nak tisu ke?
    hehhe

    ReplyDelete
  6. okje!! hukhukhukhukhuk. tak tau nak nanges ke nak loncat2 epy. hukhukhukhukhuk. owhh neh kes balas dendam erkk tadi kita wat dia bergenangan a.mata neh dia pun buat kita nak tumpah a. mata. huhuhuhu. okje. sue tak buat paper pun tadi, sue just tulis apa yang sue rasa dan itulah iklas dari aty ku yang gemuk neh. hukhukhukhukhuk. apa2 pun tengsss jugak okje!! hukhukhukhuk. tengsss sangat!! sbb buat entry dan lebih dari tuh! huhuhu. dah macam satu entry neh. hukhukhuk.

    ReplyDelete
  7. wah..baru jer pekena bihun meatball soup nie ptg tadi..tetiba ada entri pasal makanan nie.. :)

    ReplyDelete
  8. kekadang perhubungan di alam cyber ni lebik akrab dari alam nyata, yang pelik tu tak penah bersua muka pun tapi , daket di hati , ehh jangan salah paham ...

    ReplyDelete
  9. Betullah tu... Persahabatan biar ikhlas jgn dustakan kepercayaan yg diberi oleh pasangan masing masing insyaallah eloklah jadinya....betul tak...

    ReplyDelete