Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 28 September 2012

Tutti Frutti.....

Salam petang SAHABAT!...

Wah..... masing-masing dah senyum sampai ke telinga nampak........sebab esok cutikan.... Yes!...Yes!....tak yah bangun pagi-pagi sesangat!...

Tadi anak sedara OKje datang dengan kawan dia ....... diaorang ni fresh graduate from USM, course Polymer Eng.....  Lepas INTERVIEW kat Rawang, diaorang singgahlah kat rumah OKje ..... Susah jugak mencari keje sekarang ni..... Kita tak boleh mencari keje yg sesuai dengan kita TAPI kita kena menyesuaikan diri dengan keje! Rasanya itu yang lebih tepat kot! Dah banyak resume yang dihantar tapi tak banyak yang dipanggil interview! Ke..... course ni yang tak banyak vacancy!


Oleh kerana budak-budak ni baru nak hidup.... he..he... OKje belanjalah makan TUTTI FRUTTI...... kasi tiup SEMANGAT sikit!!!! he...he....



 

Ni kalau Tahi Lalat Bawah Dagu TAUUU..... confirm-confirm kena pegi sekali lagi malam ni!!

Dan akhirnya OKje akur bagi pihak diaorang...........

Rupanya..... BUKAN MUDAH UNTUK MENCARI SESUAP NASI! Bersyukurlah....... kepada sesiapa yang dah ada keje !






19 comments:

  1. hoho tutti frutti, tempting nyee :D

    ReplyDelete
  2. huhu, hari uh baskin-robbins..skrg nie tutti fruitti..

    ReplyDelete
  3. Saja nak bagi you all bukak mata tengahari ni....he...he...

    ReplyDelete
  4. AKAQ OKJE .. BLANJE LA DEDEQ SKALIK .. HEHE

    ReplyDelete
  5. Bestya tutti frutti. Terkenang member USM dulu. Dia pun ambil course Polymer Eng. Tp disebabkanb susah kerja skrg dia kerja jadi pegawai pejara

    ReplyDelete
  6. Ye ke Shameel... maksudnya memang payah ke ape? nape ek? Tulah pasal OKje suh dia apply KPLI

    aje...tapi tak keluo lagi eh!

    Meh...meh...DedeQ OKje belanja sekali he...he...

    ReplyDelete
  7. bestnye tutti2.. bila nth nk rase ni.. Okje tunjuk ni rase nak makan plak.hahaha

    ReplyDelete
  8. ha..ha... OKje pun sama Zilla...kadang tu kalau org post ... dan dan tu terus teringin! he..he...

    ReplyDelete
  9. okje!! saya pun budak baru nak hidup!!! saya mau jugak. saya mau jugak!!!* sambil duduk pastu hentak2 kaki kat dindidng! hihihih

    ReplyDelete
  10. bestnye.. nak g rumah oKje jugaklh... hehe

    ReplyDelete
  11. alahhhh....gambo je ke.Takkan tak nak blnje kiteowg T_T

    ReplyDelete
  12. betul tu , yang dah ada keje kena bersyukur

    ReplyDelete
  13. Lepas ni Okje belanja la bloggers2 pula ye Tutti frutti ni ;P

    ReplyDelete
  14. hahaha pemesnye biknom..bhahahaha
    kat Penang dgn KL la banyak kot..
    xpe,insyaAllah rezeki Allah tu ada kat mana2..

    ReplyDelete
  15. slalu tgk outlet tutti frutti ni tp x penah masuk... ramai kata sedap...
    ye ke??? next time nak cuba gak la....dh teringin tgk gambo kt atas tu...

    ReplyDelete
  16. OKje sukalah....trylah... dia ni adik beradik yogurtkan.... kononnya macam fat free le...he...he..

    ReplyDelete