Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 22 October 2012

Bila IDEA tak datang!.....

Alhamdulillah........ cuaca baik hari ni walaupun tak panas tapi harap-harap bolehlah kering kain baju OKje ..... dari semalam hujan tak henti-hentikan.....

Rupa-rupanya .......  Budak Hensem  ni merindui entri-entri masakan OKje.....  he..he.... Betullah..... agak lama jugak OKje tak post pasal makanankan.... ALASANnya sebab masakan yang sama...... semua dah pernah post  he...he.... dah kering idea dah Jna oiii.........

Bila idea nak menulis tak datang........... tongkat dagu ke, kejam mata ke, dongak langit ke...... semua kaedah 'tak jalan'.  Pergh!!! Perit betul nak habiskan satu entri......    Rasa macam OKje dah perah sampai habis ayaq ni, idea tak mo jugak keluaq ........ hu..hu......
 
                                        

Pikiaq punya pikiaq...... dah pun pukul 5 lebih. Solat pun tak lagi...... kang dah jatuh hukum berdosa pulak berblogging ni........

OKlah BYE...........    


...

25 comments:

  1. umh pakjoe je hujan lebat x leh kuar mana,,,

    ReplyDelete
  2. Tu yang tak bestkan Pakjoe bila hujan ni....nak keluar malas....kena pakai payung!

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Yelah umialya.... Tapi tah pape entri...he..he..

      Delete
  4. Hehehehe idea pun malas nak keluar hujan2 ni yea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agaknyalah tu Prof ustaz...he...he...

      Delete
  5. aah.. sekarang musim hujan...
    sejuk aje rase...
    idea tak datang tapi terpublish juga satu entri... ^_^

    ReplyDelete
  6. haa lepas solat nanti idea datang le okje

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Dh makan aim.... Byk lagi.... He..he..

      Delete
  8. huhuhuhu. apa kata okje citer sal sue pelik. dengar kata budak tu baik sungguh laaaa. sopan santun, budi bahasa. hikhikhikhik. :P mis u sis! mkn jgn lupa kita!!!

    ReplyDelete
  9. Ho...ho...kalau ngumpat boleh...he..he...

    ReplyDelete
  10. apa-apa pun hainom OKje tetap mendapat respond...tak rugi pun hainom OKje menaip...Arjuna awak dah habis kursus?

    ReplyDelete
  11. nanti dah ada idea sure taip xberhenti. hehe

    ReplyDelete
  12. SIS .. APE KATE CITE SAL DEDEQ DE WISHES .. N SUE PELIK .. OK GAK TU .. KUIKUI

    ReplyDelete
  13. idea gak la ni....maklumle dh jdi avid blogger..hehhe.....
    salam aidiladha ye...balik muar ke???

    ReplyDelete
  14. Dah balik Laila suka-suka.... he..he...

    he..he.... ramai offer diri suh ngumpat dia ni..

    Intan.... balik sebeb dah sebualan tak balik!

    ReplyDelete
  15. takpe... bebel macam ni pun kira update juga... ;)

    ReplyDelete
  16. salam sis hainom.
    Pekabar di pg selasa ni.?

    ReplyDelete
  17. patut pun xde entry makanan lg.hehe. nt masak western plak ea.

    ReplyDelete
  18. salam kenal.. syu follow sini... betul tu biler idea takde mmg takde la berupadte blog ni kan..

    ReplyDelete
  19. kira selalu klu takde idea dok senyap2 sbb nt update entry tapi takde jiwa hihihihi

    ReplyDelete
  20. KAK SORYYYYY NA BARU BACE ENTRY NI SBB 2HARI NA BZ HEHEHEH TQ TAG NA WALAUPUN STILL NA MENUNGGU ENTRY MASAKAN DARI OKJE HIKS ;)

    ReplyDelete
  21. Tu lah pasal Na... org tag nama dia.... dia pulak tak mai...mai...he...he... nasib akhirnya mai jugak...ho..ho..

    ReplyDelete