Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 18 October 2012

Blog FEMES ke Blog BIASA-BIASA?...

Assalamualaikum.......

Menongkat dagu cari  idea nak buat entri baru, sambil tu makan kuih raya yang tinggal sebiji dua........  HEI!..... OK lagi la.... sedap lagi.... tak caya?  Mehlah  rasa....he..he...


Tengahari ni..... macam biasalah, walaupun tak snap gambau ........ tak semestinya DAPUR OKje TAK BERASAP!!!    Masak tetap masak...... TENGGIRI MASAK LEMAK, UDANG SAMBAL dan    GORENG KOBIS...

Ni OKje nak mintak pandangan korang ni.......

Mana satu yang korang suka KOMEN KAT BLOG FEMES ke, atau KOMEN KAT BLOG BIASA-BIASA ( macam Blog OKje la ni.... contoh yang paling dekat.....he...he...... blog yang tak femes langsung!!!!  hu...hu.....)

Jawab jangan tak jawab! Saja je nak tanya.......

Bagi OKjelah kan....     Kalau komen kat Blog Femes ni...... kita komen ni ala-ala syok sendiri le! Tak de respond dari empunya blog. Empunya blog pun tak sudi nak singgah Blog kita punnn........ ( Dah start tak ikhlas ni......he...he...) Tapi OKje cukup respect dengan Blogger  MIALIANA SMILE... ni.... walaupun Follower dia dah mencecah 'RIBAN'..... tapi masih meluangkan masa menjenguk Blog yang 'cikai' ni... walaupun sesekali ....he...he... TQ Mia....

Dan yang BESTNYA kalau komen kat Blog Biasa-biasa ni...... anda akan cepat dikunjungi dan di komen balik!!!!  BETUL TAK!!!......... macam OKje....he...he... ( perasan! )

Kesimpulannya????? VOTE for Komen kat Blog biasa-biasa aje le!!!  he...he...


41 comments:

  1. Yalah, blog akak tak femes, itu le gamaknya OKje p komen..opsssssssss terlebiy sudaa..

    ReplyDelete
  2. slalu gak terjah yg da komen.. sb kita x femes amos... rini masak sambal udang ngan telur asin je...hikhik jommm makan

    ReplyDelete
  3. kalu akak .. akak komen jer.. x kira femes atau tak.. kalau dia balas.. waaaa seronok gilers... tapi kalau tak... terima jer laa... tapi kalau ada kunjungan balas.. sudah tentu akak akan komen selalu.. ihihi :D.. orang kata ... orang berbudi kita berbahasa.. ye dak.. :D

    ReplyDelete
  4. yg ikhlas tu yg penting syg..:)
    xnk terjah kita alik pown taper..yg penting kita lawat kawan2 bloggr..kan//;)

    ReplyDelete
  5. huhuhu :) soalan yang menarik untuk dijawab kalau okje kupas isu neh lebih detail lagi best! :) kalau sue kan. su akan pergi terjah dan komen blog yang dah jadi rutin kita mesti terjah. huhuhu. lepas tuh cari blog yang datang singgah dan komen kat entry, then yang komen kat cbox lepas tu baru BW. kalu sempat. blog mana2 pun tak kisah. pemes ke tak pemes kalau blog dia best mcm blog okje. mesti singgah punya. :) sungguh ler! bukan bodek. kipas jer :P. hihihi. tapi okje, sue ada suke and minat giler kat satu blogger neh. dia memang pemes ler. sangat kot. sue sampai pernah anta email kat dia suh dia buat entry pasal macam mana dia mula2 buat blog dulu kan?? tapi sampai sekang tak berbalas tetiba rasa bodoh pulak. apa laa yang aku buat. aku neh sapa??blogger picisan jer, takkan laa dia nak balas email apa lagi buat entry yang aku mintak. huhuhu sdeh! okeh laa okje balik dulu. :) kbai!

    ReplyDelete
  6. nak tambah+++ blogger mia liana tuh kan. memang mesra rakyat even dia punya follower dah banyak sudi gak komen kat blog kita2 neh kan okje!:)

    ReplyDelete
  7. Nak kupas lagi detai takut nanti orang boring sebab panjang sangat!!!

    samalah tu...OKje pun buat cam tu jugak ...tp kdg2 tu bw kat bloglist kawan yg mengomen tu...he..he... tumpang cilok dia punya bloglist.... sebelum tu....mana hang pigi ah...ptg baru balik!!!! nak kena babab ni.... cercite sapa ke manusianya tu.... tulah pasal... x yah le mengharap kat blogger femes tu...hu...hu sok kalau teman dah jadi bloggerfemes jgn buat cam tu lak....faham merah!!! hish macam balas syok sendiri je ni!!

    Betul tu Dhiashida.... yang penting IKHLAS

    ReplyDelete
  8. KAK MIA MEMANG PERAMAH .. KAK OKJE , KAK CCI , KAK SHIDA , SUE PELIK , KAK DYSA N ADE LA LAGI .. HEHEHE .. DORANG YG SALU KOMEN AT BLOG DEQ TU MEMG PERAMAH .. TERHARU .. OK .. DEDEQ ASE KAN .. SUKE N LEBIH2 SUKE BILE KOMEN N SINGGAH AT BLOG YG BIASE2 .. SBB KALO BLOG PEMES .. DORG XSEMPAT NAK LAYAN .. SEDIH GAK .. HEHE .. N .. SIYES .. DEQ SUKE SKOD2 YG RAJIN SKOD2 DEQ N TGGALKAN JEJAK .. WEE~

    ReplyDelete
  9. okey..to be honest la, aku lagi suka pegi blog yg biasa2 berbanding pegi blog2 yg femes..sebab tipikal bagi blog2 yg femes or berlagak femes ni ialah diorang tak respon apa pun dengan komen2 kita..

    bukan la harap sangat yg diorang akan balas..tidak..cuma kadang2 tengok kat blog2 femes ni, macam langsung takde interaksi antara dia dgn follower..kalau ada pun, interaksi sesama mereka yg femes jer..hehehe

    maybe follower byk sgt kot..so diorang tak dan nak respon semua2..tapi, ada tapinya..tak semua blogger yg femes2 ni macam tu..ada jugak yang punya relation yg baik dgn followers..

    so, sama2 la kita doa supaya kita tak femes..hahaha

    ReplyDelete
  10. noktah2 yang ada dalam komen ni terlalu rapat.....kalau jauh sikit mesti lagi kemas.....:)

    ReplyDelete
  11. H, setuju sesangat....... memang diaorang amat jarang nak berinteraksi balik dengan kita..... amat jarang!!!! Mereka dengan dunia mereka...... betullah bidalan moden kata..... yg femes bertambah femes yang cikai-cikai lagilah .....he..he..

    Macamana nak jauhkan???

    ReplyDelete
  12. sy drop aje komen... whether si pemilik nak datang balik blog kita itu terpulang.. takkan nak paksa pula dia untuk datang blog kita... ^_^
    ziarah antara blogger... :)

    kak mia memang best!! ^_^

    ReplyDelete
  13. ala yng pemes2 tu asalnya dr zero gak kan., bkn nye trus kebaboom on the spot., hhmm cm tu la kot :P

    ReplyDelete
  14. Betul tu Miz Ruha... OKje pun buat gitu...... folo, komen pada setiap blog yg OKje singgah.....terpulanglah dia nk dtg balik ke tidak.....tapi biasanya kalau blog yg biasa-biasa ni 98% akan datang balik....tapi blog yang femes ...agaknya sekali setahun kot...he..itu pun kalau nasib baik...he..he...

    ReplyDelete
  15. mia liana mmg bast , dia tak sombong , tapi dia nak blaas jejak kita makan masa gak sehari dua , biasalah banyak pelawat

    ReplyDelete
  16. Tulah okje kata....mia lain...dia rajin jugak jenguk blog kita yg biasa..biasa ni b.cik...

    ReplyDelete
  17. touchingnya bila baca entri ni dan komen2 di atas ni. kadang-kadang tidak juga terbalas kunjungan. tapi mia buat juga walaupun lambat. hehehe harap janganla marah ya....

    siapa yang dah kenal mia memang tahu mia macam ni. heheheh... mia takdelah fames sangat kot... biasa2 aje.

    jangan lah segan nak singgah blog mia tu. ok.... (^_^)... terima kasih ya selalu datang ke blog mia..

    p/s: memang suspen betul. ingatkan ngumpat pasal apa tadi bila tengok kat shoutbox mia...

    ReplyDelete
  18. hahahahaha faham okje! takutttt nanti kena babap! :P

    ReplyDelete
  19. Kitaorang tak marah Mia.... kitaorang sayangggg Mia he..he...
    Kita amat memahami kesibukan sebagai blog femes ni he..he... Mia, memang le ambik nak kunjung balas sebab ramai no follower...
    Tapi yg penting Mia tetap istiqamah datang ziarah!!! itu yg best tu.... TQ Mia...

    ReplyDelete
  20. rasanya saya nih lagi banyak komen kat blog biasa2 jek dari blog femes. sebab kita sdri da tau drg tuh byk followers, jd singgah baca mmg ada. nak komen tuh, kekadang jek lah..

    ReplyDelete
  21. KLu dah bw tu rugi rasanya x komen,klu yg femes2 sgt tu sekadar silent reader ajelah.

    ReplyDelete
  22. Wahahaaha...berjela2 komen.btw dari entry sampai komen terakhir cik bace.
    ngeeeee....kalau cik lebih suke kat blogger biase je.Sebab nye??jawapan sume dah kat komen2 yang atas ne...hohohoohhh

    ReplyDelete
  23. sy pon rasa mcm tu la okje...blog sy ni biasa2 aje...bila komen kt blog femes ni...dorang mcm layan x layan je kita ni..kita ni mmg la x femes..tp kena la give n take ...huhu..

    kesian kita kan? hehe

    ReplyDelete
  24. jom baca 8sebab kenapa foundation anda harus dibuang.
    http://payunghitamputih.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. mia dah baca balasan komen di atas tu... so sweet... jangan serik nak datang lagi ya.... huhuhhu

    ReplyDelete
  26. wah.. okje dh masuk ke dunia blogger tegar....intan akan masuk ke blog2 yg selalu bg komen walaupun x setiap hari..maklumla..bz kdg2...hehe... kalau sang dia femes n sanggup visit kite balik..what a bonus kan???

    ReplyDelete
  27. kalau pegi beraya mesti kira capai dlu biskut coklat *jadi sila paham maksud saya!!! hahahahaha

    ReplyDelete
  28. eh belum abis komen dah tekan publish. ape2 jela kira nie =.=

    kira sokong . baik kita gi blog besa2 kurang2nya bila dah kenal boleh jadi kawan baik. tp kira ngn sue kawan gaduh je slalu hahahahaha

    ReplyDelete
  29. kak na sokong habes ape yg mr.h bgtw tu..kekadang tgk org beriban-riban cmmnt 1 pun blogger yg femes tu xnk reply... ;)) mcm na lebih suka pg blog mcm aka sbb ade jee makanan nye pix akak publish hahahaha ;))

    ReplyDelete
  30. Hey I know this is off tοpiс but I wаs wondering if уοu knew of аnу widgets I cоuld aԁd to
    my blog that automatically tweet mу newest twіtter updateѕ.
    Ӏ've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

    My website: Galaxy S3
    Feel free to surf my blog ...

    ReplyDelete
  31. My brοtheг suggеsted I might lіke
    this websіte. Hе was entігely right.

    This poѕt tгuly made mу day.
    You cann't imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!

    Check out my webpage: www.zulutradeonline.com
    Feel free to visit my homepage ...

    ReplyDelete
  32. Aѕkіng questions аrе really nice thing іf уou are not underѕtandіng anуthing
    entirely, but this paragraρh pгovіdeѕ ρleaѕant understanԁing yet.


    mу wеbѕite ... pikavippi
    Here is my site :

    ReplyDelete
  33. There's certainly a great deal to know about this issue. I like all of the points you made.

    My website; samsung Galaxy note 2
    My web site -

    ReplyDelete
  34. wonderful put up, very informаtive. I wonder
    whу the other specіalists of this seсtor dοn't notice this. You must proceed your writing. I'm confidеnt, you have a gгeat
    rеaԁerѕ' base already!

    my blog ... forex broker
    My webpage ... vapornine

    ReplyDelete
  35. ena suke komen blog biasa2 je.entah.rasanya menarik sgt kot. lebh kurang je ngn yg femes.

    ReplyDelete
  36. Hey there just wanted to give you a brief heads up and
    let you know a few of the images aren't loading properly. I'm not sure
    why but I think its a linking issue. I've tried it in two different internet browsers and both show the same results.

    my weblog :: hhw

    ReplyDelete
  37. I'm really inspired along with your writing talents as neatly as with the format for your blog. Is that this a paid theme or did you modify it your self? Either way stay up the nice high quality writing, it is uncommon to peer a great weblog like this one today..

    Also visit my web page; rossimasonry.com

    ReplyDelete