Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 11 October 2012

Impian Mampu - Abang Stalker


                          


Assalamualaikum.........

Pagi ni tak mo letak lauklah...... letak gambau.....boleh? Gambau 'ABANG STALKER' versi hijau..........he....he........... ( seramlah abang Stalker.... OKje  tengok ni..... kang terbawa-terbawa dalam mimpi kang ni, he....he....... macam budak kecik.....!! )




Hish......budak Sue Pelik tu balik-balik dari ukuq jalan terus je TAG OKje.... tapi bagus jugak le sebab ..... contest ni CONTEST AMAL...... setiap penyertaan kita adalah penambahan SERINGGIT duit abang Stalker untuk didermakan pada anak yatim dan miskin....... Bukan ke amal jariah namanya tu....

Dan syarat penyertaannya pulak kena habiskan ayat kat bawah tu ha......... Adus!!! nak kena reka ayat pulak dah ni....

IMPIAN SAYA ADALAH menjadi Blogger 'Meletop'....!!! he....he..... disamping menulis untuk suka-suka, darinya juga sedikit sebanyak terselit ilmu yang boleh dikongsi dan secara tak langsung juga boleh menjana  pendapatan darinya......

( amacam abang Stalker...... ok ke impian OKje ni? ada can nak menang tak?)

Dan blogger yang akan OKje TAG ni tolong folo Abang Stalker eh..... kasi ramai lagi FOLLOWER abang Stalker tu...he...he... Cik Sensei,  Cinta Zulaikha,  Dedeq,   Intan,  ZuraBang CikFir  dan Abiwan

Apa pun...nak tau lebih lanjut klik aje BLOG ABANG STALKER eh... Ingat tu tutup 30 November 2012....

23 comments:

  1. :D... bagus tu.. tapi belum ada kesempatan lagi... :D

    ReplyDelete
  2. alaaa..xleh nak reply komen sendiri kat atas tu..terpaksa add comment yg baru..

    semoga jadi blogger meletop..hehehe

    p/s: rasa nak buat 1 entry la pasal ni..

    ReplyDelete
  3. tag saya ker, ahaiiii..da lama tak join contest..

    ReplyDelete
  4. Encik H.... OKje pun tak tau nape tak leh comment kat tempat sendiri OKje sendiri pun tak boleh.... ada idea ke?

    ReplyDelete
  5. Cinta Zulaikha.... tag aje tak semestinya suruh masuk he...he... kalau bolehfolo abg stalker je...

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. syukur dan tqvm atas kehadiran sis ke blog ta.

      Tak pe. Ta dah biasa.mmg kalau x kenal maka tak tau.apa pun ta sronok bce blog sis.

      Delete
  7. Salam TA.... Baik-baik aje...hee..

    ReplyDelete
  8. Encik H.... buat le,... OKje tau teman mesti banyak idea kan...he..he

    ReplyDelete
  9. Wahaha... impian tak menahan nie. Good luck OKje..

    ReplyDelete
  10. encik H tu asyik nak 1st je kejenya..huhu.
    alamak kita di tag..ok nanti kita akan jalankan tugas tu ea.thanks Okje..nasib baik xde post lauk pauk ari ni..huhuu

    ReplyDelete
  11. EH EH .. KITE PUN D TAG LA .. MAKASIH .. HEHE ..
    INSYA ALLAH NNTI JUIN2 .. NGEE~

    ReplyDelete
  12. Zilla...lauk pauk malam tadi petanggggg sikit...he..he.. kasi lauan kat abg Stalker dulu...

    ReplyDelete
  13. tima kasih la , nom buat entri promote pasal abg cik ni

    ReplyDelete
  14. ingt ke apa..rupanya contest...haha

    ReplyDelete
  15. hehehehehehehehehehe.panjang pula hehe aku. :) jom kita beramal okje! jap lagi nak hilang agi neh. masak per hari neh sis??? huhuu

    ReplyDelete
  16. harap impian mu berjaya Okje hihihihi

    ReplyDelete
  17. Tengahari ni tak masak... kasi habis lauk semalam hee.hhee

    TQ bebe.....kerana mendoakan impian ku ini...ha..ha..

    ReplyDelete
  18. ahaks. tumpang tengok eh =) .. nak gi jogging ni ..

    ReplyDelete