Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 4 October 2012

Komen SYOK sendiri!!.....

Baru je lepas upgrade SHOUT BOX ........ Ermmmm........ OKje cukup berpuas hati dengan yang baru ni, tak yah lagi nak klik banyak-banyak, Username lah, URLlah,  terus je tulis message! Yang tak bestnya,....... masa OKje test tadi, tak de sapa pun nak tolong shout kat situ..... he...he...... OKje sorang yang syok sendiri! Tak pelah.......

Bercakap pasal ni, kadang-kadang tu ada Blogger yang datang dan follow ke Blog OKje tapi bila OKje nak jejak balik TAK BOLEH...... Sebab apa eh? Mungkin dia tak letak  link URL kot....... so mintak maaf banyak-banyak....... bukan sengaja tak mo jejak balik ! Hajat di hati memang nak follow balik..... So please make sure  Bloggers semua ada link URL dalam blog anda!!!  he..he... ( macam pro! )

Bukan apa....... kan ke seronok boleh berinteraksi dua hala..... KITA KOMEN kat BLOG DIA, DIA KOMEN kat BLOG KITA pulak.... ha... barulah best cam tu...... Ada jugak bloggers ........bila kita komen dan tanya kat blog dia...... sampai sudah tak berjawab....... macam cakap sorang-sorang!!! he...he...  ( tapi redho aje le........SERONOK jugak komen syok sendiri ni...he...he...)

Eh......... sekejapnya dah hari Khamis,  esok dah hari Jumaat....... macam tu lah seterusnya, diam tak diam anak-anak pun dah besar-besar, OKje pulak dah semakin matang!........bukan tua lagi he...he.......  Allahu Akbar! Sekejapnya masa berlalu kan......

Apa pun hidup kita kena SEIMBANG........' Berusahalah seolah-olah kamu akan hidup seribu tahun lagi  dan beribadahlah seolah-olah kamu akan mati pada keesokan hari '  Peringatan untuk OKje jugak sebenarnya......

Nak masak apa pulak hari ni......... TAK DE IDEAlah......   Layan lauk SOTONG ni....... tah bila OKje masak agaknya........ 3 minggu lepas kot ...he...he....



SALAM........




18 comments:

  1. ok..sy pun da komen shok sendiri kt shout tu.. testing2..dah berjaya la 2 okje..huhu

    ReplyDelete
  2. dah 3 minggu? kalau lauk tue tak berusik lagi dah basi pun. kihkihkih

    *sy selalu jawab kat komen bloggers tue sbb nt mcm sy jawab sorg2 lak kt komen sndiri hihihi

    ReplyDelete
  3. Kakak jarang komen atau berinteraksi di shout box. Komen N3 selalu.

    Betul kakak pun ada masalah nak jejak balik kalau tak ada link/URL diberikan. Kesian sebab dia dah berkali-kali masuk blog kakak.

    ReplyDelete
  4. Setuju tu.. kalau kita komen nnti dia pun dtg komen kt kita.. tu yg best ^^
    ada juga yg jenis ignore je >.<
    penat juga owww baca entry kdg2 tapi dia tak respond dgn kita, bak kata OKje Syok Sendiri je lah saya ni komen bkn main lagi xD

    ReplyDelete
  5. sotong!!! suka sotong!!!! huhuhuhu. sotong masak kicap ke??? huhuhuhuhu . okje!!! rumah okje kat mana?? nanti tahun depan nak p la! nak p makan. huhuhuhu serius neh! :)

    ReplyDelete
  6. saya jarang reply komen dalam entry walaupun pasang butang reply..sebab saya tak rasa org tu akan datang balik dan tengok apa yg saya reply...^_^

    ReplyDelete
  7. betui2...kalau bleh respect la org dtg komen blog kita kan...ni kita aje syok2 komen kt blog dia..dia x jengah blk kita...hu3...kdg2 sedih gk...x best kut blog kita....(opss sorry ter emo plak)

    sotong tu best lah....sy suka tiggl jejak kt n3 dr shout box..dulu kt opis x leh nk berblogging, skrg bleh ok la..dl mmg kt shoutbox je sy tiggl jejak..hehe

    ReplyDelete
  8. sotong tu sgt lah menggoda, dah la tengah lapar ni. hehe..

    ckp pasal komen.. sy lg suka dgn blogger2 yg kalau kita komen, dia reply.. lg mesra alam gitu.. hehe.. nak mengomen pun jadi senang hati. baru terasa mcm komen tu dihargai.. tp ada certain blogger ni fikir apa yg dia reply tu kita takkan baca pun.. padahal subscribe by email tu kan ade. huhu..

    ReplyDelete
  9. Ha...ha.. kesimpulannya berinteraksi dua hala baru bestkan.... tak dapt nak reply satu-satu reply tuk all he..he...
    Sepatah kata aisya 'mesra alam gitu.... tak le rasa dipinggirkan!!! kan...kan...

    ReplyDelete
  10. dulu2 saya balas je komen.. pastu tak balas dah.. tp kalau org tanya sy akan jwb dalam entri.. =)

    ReplyDelete
  11. KA kalau free2 insyaAllah akan dgt jgk kawan2 yang singgah berkomen , harap2 x terlepas pndanglah

    ReplyDelete
  12. saya tgk entry ni sambil nagis taw T-T
    SOTONGGG FEVERETTTTT sy!!!!!
    nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :'(

    ReplyDelete
  13. KY banyak juga kena macam tu, dia org tak tinggalkan link, susahnya nak jejak balik..

    bestnya sotong..i like

    singgah sat kat sini

    ReplyDelete
  14. Hehe..rasa2nya dia terlupa letak http tu la OKje... Sebab kalo cbox takyah taip http tu... Lau shoutbox mmg kena letak.. Eza dlu mcm tu la.. Tp skg da tau...hehehe...

    ReplyDelete
  15. Jna.... nape tgk sotong boleh nangis plk? hu..hu... siannya...

    OKje belasah je semua letak http...he..he..

    ReplyDelete
  16. mia lagi syok sendiri.... heheheheh.. alamak sotong tu nampak sedap lah pulak... adeiii

    ReplyDelete