Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 20 October 2012

Projek 3 beranak !!!......he..he...

Baru je selesai kunjung balas .....  tak habis lagi tu.... nak siapkan entri baru sat....... jap  lagi sambung balik!!!

Hajat OKje nak makan BURGER SAMURAI dah terlaksana......

Memang sedap! Terasa le SOS bagai tu...... daging dia pun lembut, rasa  macam dipanggang ..... pendik kata OKje sukalah rasa dia!!!.....

Dah kenyang, kitaorang tengok wayang pulak.....  kira hari ni memang ENJOY SAKAN le 3 beranak ni.....






Si Angry Bird sebok nak tengok cite HOTEL TRANSYLVANIA........ Layan jugaklah..... kalau tak, ada yang merajuk pulak.......

                                                          

Best jugaklah cerita dia....... Kira tak menyesal jugaklah tengok cite ni, OKje manalah suka sangat cite kartun ni...... siap boleh terlelap sekejap.......he..he... maklum le memang time dia.... tengahari-tengahari ni....... dah tu nyaman je dalam cinema tu.... apa lagi.... PROJEK LELAP-LELAP AYAM le......  

Pas ni nak gi Pasar Malam ......  TLBD nak Char Kuey Teaw pulak!!!  best jugak tu!!!

17 comments:

  1. nak tengoklah cerita hotel tu.. macam best je.. hehe..

    lama dah tak makn burger.. rindu~

    ReplyDelete
  2. Saya ada kursus di sekolah....petang baru ada kat rumah!

    ReplyDelete
  3. rindu kat burger , malam ni rasanya jadik !!

    ReplyDelete
  4. Burgerrrrrrr....Sis okje memang suke buat cik terliur.Ahhhhh...tak jadi diet lah kalau mcm ne :DD

    ReplyDelete
  5. Nyam nyam... Memang sedap kan burger tu.. Hehehe
    Anak umur berapa dah

    ReplyDelete
  6. mmg sedap kn?????hehheh...
    best anak dah besar..leh bwk msuk cinema..anak2 kecik ni, bikin malu je nnti..meraung kt dlm tu...huhu

    ReplyDelete
  7. Ha...ha...tadi ada jugak diaorg bwk anak...menangislah jugak... nk susu kot!!

    Anak dh besau-besau dah Papa Blogger... 16,13 & 9

    ReplyDelete
  8. Mintak burger tu... mengidam lah~ pleasee~

    ReplyDelete
  9. CHAR KUEW TIEW .. AKAK .. NAH .. HEHE .. DEQ DEMAM NI .. PNTANG SEBUT MKNAN .. SUME NAK MKAN .. HOHOHO ..

    BESHHNYE TGOK WAYANG .. NAK GAK

    ReplyDelete
  10. masih belum smpat try burger tu, btw, animated movie tu mcm best tp tggu download jela. haha.

    ReplyDelete
  11. eh samalah permintaan anak2 akak gak.Plannya hari ni la nak bwk dorg.burger samurai tu along nak makan sgt coz kawan2 dia kata sedap.Malam tadi lak dok tgk on9 kt pggung mana ada citer kartun tu.

    ReplyDelete
  12. eh g tgk wayang encik suami xikut ke?
    sis, apesal semua makanan sis baru nak rase tp kita da merase dulu.ttgl sikit lg dr saya.huhu

    ReplyDelete
  13. kira lagi suka GCB. yela lain org lain citarasa. :p

    ReplyDelete
  14. KAK RAMAI ORG BUAT ENTRY PASAL CITA NI...AISHH NA JE KETINGGALAN..SO NA HARUS PI TGK NI..AND 1MORETHING KAK BEGE TU BTUL2 MENGUJI TEKAK NA SKRNG HEHEHE ;)

    ReplyDelete
  15. amboiiiii burger samurai tuh! huhuhuhuhuhu. sedap pulak tgok. okje! i ney on diet tau. hihihi kununnn diet sgt. huhuhu

    ReplyDelete