Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 15 October 2012

Subuh-subuh dah mengadap.....

Assalamualikum......

Hai OKje ....... SUBUH-SUBUH dah mengadap Laptop nampak!!!!  Ha...ha........bukan apa weekdays ni kan ke Arjuna koje...... tu diaaa ......   pukul 6.15 dah keluar rumah! So.... takkan le OKje nak terbongkang lagi kot..... he..he.. agak-agak le BEB..... mestilah mengiringi suami ke depan pintukan..... ( macam bagus!!! ahaks! )

SORRY le......  semalam memang KURANG SANGAT OKje berblogwalking balas....... biasalah kan boyfren ada kat rumah..... kenalah kurang-kurangkan 'kemaruk' tu..... So... lapang-lapang nanti OKje datang ye!

Hari ni start FINAL EXAM untuk primary schoolkan. Macam Tahi Lalat Bawah Dagu, dua-dua sekolah  exam serentak. MAK AI...... OKje yang ngeri...... Studynya 'IDAK'! Asyik berfacebooking aje... budak-budak sekarang ni memang dah terlebih betul...... kurang berdisiplin! Ibu dia jugak yang salahnya....... (marah kat diri sendiri ni)  FLEXIBLE sangat........ apa taknya ibu dia pun sama naik! Berblogging! he...he...

Malam tadi..... akhirnya OKje masak jugak separuh daripada Spiral goreng tu sebab nasi macam tinggal sikit je.... nak masak lagi..... takut tak habis pulak, takut jadi nasi sejuk pulak so AKHIRnya......


Dah macam bukan Spiral, dah macam MEE aje OKje tengok.... ha...ha...


25 comments:

  1. terliur lak sitti tgk..dengan cuaca pepagi ni..mmm pas balik kerja ni nak buat la..

    ReplyDelete
  2. Terus lapar tgk pic makanan ni. Kena gi sarapan sat lagi ni

    ReplyDelete
  3. Ha..ha... miz sitti....jangan lupa beli spiral mentah eh balik keje nanti...heee

    ReplyDelete
  4. laparnya... nak sarap mee hoon goreng ni. tapau dari kantin...

    ReplyDelete
  5. Anak kakak yg 9 tahun pun periksa hari ini. Kita rasa dup-dap-dup-dap kan bila anak periksa.

    ReplyDelete
  6. tahi lalat bawah dagu..gudluck exm yer..
    maknye pun sama naik anak ape lg, lg advance la dr mak.haha

    ReplyDelete
  7. hehhhe, tp still nampak sedap. masuk cni musti lapor tau..ahaiii

    ReplyDelete
  8. AKHIRNYE .. MASAK JUA .. HIHIHI .. PERGHH .. SEDAPNYE TGOK .. BILE LA DPT MKN YG AKAK MASAK NIH .. HEHE ..

    TAHI LALAT BAWAH DAGU .. GUDLUCK TAW ..

    ReplyDelete
  9. dah macam mee dah nengoknya...
    lapar ni~~

    ReplyDelete
  10. arghhhh tekanan btol masuk blog Okje nie huuuuu

    ReplyDelete
  11. sy jrg sgt masak2 mknn cam ni...sang suami tekak melayu...huhu....kalau nk merasa, beli je jwbnye...xpun pg je bertamu ke umah okje kn???hehheh

    ReplyDelete
  12. tengah demam exam ni.. PMR tgh berjalan.. ptg ni paper eza.. erkkk.. nebes.. kat skolah PAT tgh jalan.. opps.. Peperiksaan Akhir Tahun..hikhik

    p/s:semlam goreng kuih frozen je tuk dinner.. hubby n eza xbpa nak lalu makan.. Adi hakimi?? donuttt.. hehehe

    ReplyDelete
  13. Ha...ha... namanya aje SPIRAL tapi masak ala-ala tradisional macam goreng mee..he..he... janji dapat lepaskan kempunan sahabat blogger 3 org
    tu...he..he...

    Betul tu ZILLA... mana tak tumpahnya kuah...hi..hi..

    Betul tu KAKZAKIE..... sebaya anak OKje tu...maknya yg lebih...

    Dedeq... nantilah OKje postkan apa yg Okje masak tu....hu...hu...

    Wah Miza...bagus le makan kuih je time dinner!...senang cite kan...

    ReplyDelete
  14. wah baguslah... n gd luck juga ye

    ReplyDelete
  15. Sedapnya :-)
    Good luck untuk anak2 Akak ^_^

    ReplyDelete
  16. kalau camopur daging burger hancur lagi sedap kan ?

    ReplyDelete
  17. TQ frens.....

    Emm....sedap jugak tu b. cik!!

    ReplyDelete
  18. ehh anta sikit boleh...haha

    ReplyDelete
  19. heeeeeeeeeeeeeeee dah masak rupa2 nya!! nampak mcam mee dan sedap tak okje?? huhuh nampak macam sedap neh. aduii perut kruikk. kruikk dah neh huhuhuhu.

    ReplyDelete
  20. Sedapppppp.....masak sendirikan...he...he... sendirilah puji... tapi sedap lagi kalau anak dara buat...hu...hu...

    ReplyDelete
  21. subuh2 dh jenguk cik lappy yer...ilang dr boring la kan....

    ReplyDelete
  22. akak, bt macam mee goreng ke.. sdapnya kalo bnyak bahan2 letak kat dalam tu

    ReplyDelete
  23. sekali tgk mcm megi goreng ada jugak

    ReplyDelete
  24. Kawai...yelah kalau byk bahan lg sedapkan..... tu cuma mince chicken je... itu je yg ada he..he...

    ReplyDelete