Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 25 October 2012

Tak habis-habis.....

Sebelum OKje meninggalkan BLOG ni  ( hish.... pikir bukan....bukan.... balik kampung leeee..... he..he....) OKje tinggalkan dengan satu lagi entri baru...... so, sesiapa yang menyinggah lagi tu taklah boring, asyik entri sama  je kan.........

Yelahkan..... kalau dah kat kampung tu..... mana nak ada line tenetnya  he...he..... nak harapkan phone Arjuna ..... tak teringin OKje nak update kat situ......

Sebenonya tak kemas baju lagi ni,  kain baju kat hanger pun tak kering tuuu.....,  Arjuna pun tak balik lagi, sepatutnya cuti, ada meeting pulak, kenalah datang jugak .......... bagus jugak, dapat ambik kesempatan duk depan lappy ni...... hu...hu

Cuma nak share rutin yang OKje buat bila berblogging ni....

1) Baca orang komen
2) Balas kalau perlu
3) Blogwalking balik kat Bloggers/Readers yang komen tu
4) Blogwalking kat Bloggers/Readers yang tinggal message kat Shoutbox ataupun kat Follower box tu
5) Blogwalking kat bloglist sendiri atau tumpang bloglist geng lain ( he....he...)

Tapi pernah tak berlaku...... bila nak tinggalkan blog je ada masuk lagi komen..... tak habis-habis..... he..he.... kalau nak balas 'nanti-nanti', tak sampai hati pulak..... akhirnya TAK HABIS_HABIS asyik keje   BERKUNJUNG BALAS'  je.  Bila nak habis ni???    ha...ha......



                                                                                 BYE......  nak packing ni.......

25 comments:

  1. semoga selamat dalam perjalanan! :D Salam AidilAdha untuk OKje dan family :)

    ReplyDelete
  2. selamat pulang ke kampung bersama keluarga...ada masa kita jumpa lagi...di blog ini...salam aidiladha :)

    ReplyDelete
  3. eh, tak habis2 lagi nak komen kat sini ni..padahal da nak balik kg pun.huhu.
    balik dulu la sis.
    moga selamat sampai destinasi

    ReplyDelete
  4. rutin H pulak ialah tak ada rutin..ikut suka jer..hehehe

    ReplyDelete
  5. Lebih kurang je rutin..sama je..hehe..=D

    ReplyDelete
  6. WAHH MKNENYA KAMI AKN MERINDUI OKJE LAA NI ;))
    CEPAT PULAKNGGG OKJE... HEHEHE ;))
    ANYWY ^^SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA^^

    ReplyDelete
  7. seharian kat depan laptop lah kalau nak layan semua

    ReplyDelete
  8. hehehe, kdg terpaksa tangguh sebb tak terlayan n tenet slow.. tp yg slalu jengah blog sy pun blog yg saya suke lepak

    ReplyDelete
  9. HEHEHE .. KEN KEN .. BIKIN PINING .. KUIKUI .. SELAMAT HARI RAYA KAK

    ReplyDelete
  10. dah otai sekarang kak OkJe .. hehehe

    ReplyDelete
  11. memang tak habis habis... selamat pulang sis.. ^_^

    ReplyDelete
  12. ha a, hahhha..pernah berlaku kat saya jugak...rasa tak sampai hati kalau tak balas.

    pepon, salam aidiladha kak..:)

    ReplyDelete
  13. selamat menyambut hari raya qurban dan berhati2 dijalan raya bila balik kampong ..

    ReplyDelete
  14. huhuhuhu sama!!! okje curi sayanya diari ek??? huhuhu. rutin yang sama! huhu macam tue le kita hari2. huhuhu. opssss okje! selamat hari raya! miz u! balik sini nanti aty2 huhuhu

    ReplyDelete
  15. biasalah tu... keje2 blogwalking mmg takkan habis...

    ReplyDelete
  16. Hati-hati dalam perjalanan..
    Selamat tiba dan selamat kembali

    ReplyDelete
  17. rutin sye jer yg lain skit..,mklum je ler koje sndiri...,pdahal kmpter kt sblah jer tpi bkk blog shri skli pn susah,sbb kmpter ank konker huhu..,

    ReplyDelete
  18. wah, untung la okje....suke berblogging n rajin..mmg cpt femes kan????

    ReplyDelete
  19. sama la kira klu blek kg mmg tak on9 nya.. lg pun line kt sana sgt terok huuu

    ReplyDelete