Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 7 November 2012

Al-Kisahnya.....READ MORE.....




Hish.... ni dah kira lambat post entri ni......... dah pukul 10 baru terkial-kial menekan keyboard........
Mana nak masak lagi, nak ambik Tahi Lalat Bawah Dagu Lagi,......   MAKKK Tolongggggg!!!!


Sebenonya OKje mengedit BLOG ni....... nampak tak, dah lainkan......  kalau perasan le......... ada 'READ MORE' gitu..... he...he...   Orang lain mungkin dah buat lama dahhhh!!!   Tapi maaf le ye........  OKje baru tau .....he...he......  Ketinggalan sungguh!


Pegi Blog Mia malam tadi, dia complaint generallah  pasal benda ni........ salah satunya melambatkan nak loading blog, lagi-lagi bila internet slow........ ( so OKje pun macam ......  'siapa makan cili dia terasa pedas le'....... he..he.....) . Tu yang try godeh-godeh lappy ni .........  sampai tak perasan dah pukul 10........

Pergh!!! tulah pasal 'ORANG TERLAMPAU TERER KOMPUTER' ni memang slowww.........hu...hu....  Nak mencari key word dia....... sampai naik juling biji mata tengok satu persatu line programming dia, dek nak mereplace code!!!!

Cukup mencabar bagi orang yang BUTA IT macam OKje ni, tapi ALHAMDULILAH.......... tulah hasilnya!!!


22 comments:

  1. Tahu xpe OKje..
    Kalau nk mengedit blog mmg makan masa yg lama..
    sampai x sedar jam dah pkul berapa, ahhaa
    tapi jangan lah sampai mata juling, ahhaa ;D

    ReplyDelete
  2. Wow! Nice blog here! Jom view saya juga!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/11/urban-street-winter-photoshooting.html

    ReplyDelete
  3. Ha..ha... macam ada pengalaman je Eiqa!!!

    ReplyDelete
  4. Kak,
    klu saya lg lah.. takut2 nak edit.. kang2 edit2 semua plak hilang...haha...
    Nampak nye lama lg lah kawan2 nk tgk rupa baru dlm blog sy tu...hihi

    ReplyDelete
  5. sy selalu biar je apa yg ada.. heee~~

    ReplyDelete
  6. Ye ke Atie....kadang2 tu OKje pun cam tu jugak ...he..he tapi kalau time rajin....nak jugak sebaris ngan orang lain he...he...

    ReplyDelete
  7. kalo sye la kan, tang edit blog 1 hari pun x ckup..bak kate OKje terlampau terer komputer katakan..hihihi..

    ReplyDelete
  8. KY pun dr awal lagi dah guna readmore, selain mengemaskan blog..boleh juga letak lebih dr satu entri kan?

    KY pun suka geledah, baru dapat ilmukan?

    ReplyDelete
  9. Ha..ha... tulah Cik Que...

    Betul tu KY... kena rajin mencuba, dan mencari barulah ilmu tu dtg! ... Wah, nampaknya KY terer bab IT ni!

    ReplyDelete
  10. Huh...kn hadap sehari suntuk klu nk reedit lik blog...blog ty biar r setakat ni.. mls..ok ke blog ty?

    ReplyDelete
  11. ORG KATE .. BIA SESAT JALAN DLU .. ERK ? ADE KENE MENGENE KE KAK ? HEHE ..

    KAK .. BLOG KITE LAMBAT LOODING X

    ReplyDelete
  12. Nanti auditor datang cek eh....adik-adik semua...hu..hu..

    ReplyDelete
  13. okla tu... ada read more boleh tgok entry2 yg lepas...

    ReplyDelete
  14. hehe~sama laa.bab2 komputer ni aduhh..payah betul. tapi belajar,lama2 tere la tu~ hehe :D

    ReplyDelete
  15. wahhh ni baru best baca blog ni

    ReplyDelete
  16. wahhhhh.... dah berubah ni. nampak sweet..... ok cun. jangan kecil hati ya dengan entri mia tu.

    ReplyDelete
  17. sy pnah edit nk letak readmore tapi x brapa menjadi laa dulu.. so, skip trus, huh...

    ReplyDelete
  18. Sikit pun tak de Mia....he..he... OK jerrrr...kalau ada kebenarannya dan kebaikkannya ...apa salahnya.... ni issue... TQ sharing....

    Ha..ha... try lagi caliph.... memang perit jugak nak cari key word dia!

    ReplyDelete
  19. wahhhhhhh org tuh dah bijak sana!! dah boleh edit2 neh :) hehehhee

    ReplyDelete