Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 22 November 2012

'MEREKA' dalam bloglistku!...


 
OKje ucapkan KHAS buat mereka yang meletakkan 'URL OKje' dalam bloglist mereka!  Hanya itu je yang termampu  untuk menghargai 'MEREKA'.

'Apa barang air liur aje OKje!!'  he..he.....

Bis tu nak apa pulak, dahlah OKje seorang surirumah yang tak bergaji, makan pakai semua ditanggung oleh si Jantung Hati, Arjuna, lagi mau gift! he...he.....

Ucapan TERIMA KASIH pun dah cukup berharga tau!!!  Okaylah...... OKje akan melawat blog korang sambil KLIK-KLIK!  Puas hati?  Insyaallah!

Alhamdulilah,..... bila blogwalking, nampak URL OKje dalam bloglist mereka, seronok rasanya.....  terasa diri macam dihargai...... Jangan tak tau, balik-balik je OKje terus masukkan URL kalian dalam Bloglist OKje!

Bukan apa tau, bagi OKje 'MEREKA' ni SPECIAL sebab mereka SANGAT IKHLAS untuk menjadikan BLOG OKje sebahagian daripada blog mereka! TQ sekali lagi untuk 'MEREKA'!

Mana Blogger yang dah masukkan OKje dalam bloglist mereka tapi OKje macam buat DEKKKK aje....... tolong inform ye......... tu sebenarnya OKje tak perasan!

Dan OKje masih ingat bahawa INTAN squirlsnscribbles adalah antara blogger pertama yang exchange URL semasa diawal-awal penubuhan HAINOM OKje! TQ Intan..... sesiapa yang masih tak kenal Intan, bolehlah terjah blog dia. Bahasa Inggeri koooo blog dia..... he..he.... maklum le cikgu!!! ......

                   Intan Norhaida's Squirls n Scribbles

Oklah BYE ...... nak masak ni....  


25 comments:

  1. kak OKje memang OK!! rajin mengomen... ^_^
    nak masak apa hari ni...?

    ReplyDelete
  2. mmai laa masuk bloglist kiter lak..hihihi...

    ReplyDelete
  3. uhuks uhuks... huwaaaa...cam sedey jer... nama saya x der pong... ^_^... ngeee...

    ReplyDelete
  4. blushing.....hehheh..
    sgtle terharu baca entri ni......
    okje mmg sgt2 memainkan peranan dlm blog intan....tq to u too!!!!

    ReplyDelete
  5. name cik Que takde pun ni...hehehehehe...=D

    ReplyDelete
  6. TERIMA KASIH DAUN KELADI hhehheheh
    Okje ni kekadang SWEET~!

    ReplyDelete
  7. Jnji tau klik klik hahaha.... U r owes in my bloglist sis. Cuma bz kerja xde masa sgt nk BW.. letih pas lik kj,huh nnt ty BW on weekends. Marathon BW haha

    ReplyDelete
  8. memang bunga2 bila tgk url kita da dlm belog org lain kan heeeeee

    ReplyDelete
  9. Ruha, OKje masak sambal tumis ikan bilis, sup telur, geragau goreng dan drummet segera tu...he..he...

    Tak de ke Farah? OKje dalam bloglist farah tak?kalau tak de maksudnya farah pun tak delah dalam bloglist OKje hu..hu...

    Ye ke cik Que.... sat lagi OKje letak!

    Naaa.... kekadang aje eh??? hu..hu...

    Yelah...OKje faham... bagi mereka yg bekerja memanglah bizi, kalau OKje keje, tak tau lagi OKje berupaya layan blog macam Ty ke tidak

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. emmm terharu sgt bile org ucap terima kasih...mkn syggg dengan rakan2 blogger nie...:)

    bt OKje....i love u...:)

    ReplyDelete
  12. sy kalau org tuh besttttt..mmg ada dlm bloglist, cth cam akak..hehhehhe...sesama~

    ReplyDelete
  13. CZ...elehhhh sajalah tu nak jekk!!! he..he...

    ReplyDelete
  14. EWAHHHHHH .. HEHEHE .. AKAK .. DEQ PUN LETAK AKAK DLAM BLOGLIST .. ECEH .. SAJE NAK GTAW .. HAHA

    ReplyDelete
  15. ohh..nanti nak pergi jenguklah blog english tu..hehe..akak memang sweet.hehe..OKje memang ok je. terima kasih. ^__^

    ReplyDelete
  16. haha masak apa hari ni ? sambal tumis ?

    ReplyDelete
  17. oit b. cik ketawa je singgah sini... tak aci betul!!! he...he... betul betul sambal tumis ada dlm list!

    ReplyDelete
  18. jalan dekat sini okje, mari saya letakkan okje dalam blolist saya. sebab saya tengah mencari org untuk dimasukkan kedalm bloglist. hee

    ReplyDelete
  19. Tungguuuuu Jap lagi OKje datang!.....

    ReplyDelete
  20. nasib mia ada dalam senarai.... kalau tak, nanti mia merajuk... hehehe

    ReplyDelete
  21. mia mana boleh miss he..he... sifu tuuuu

    ReplyDelete
  22. mia mana boleh miss he..he... sifu tuuuu

    ReplyDelete
  23. Okay...okay...Sha rasa Sha masuk senarai OKJe kan...hehehe..

    OKJe best sebab masih membaca, maklumlah entry Sha yang panjang meraban pon OKJe baca je...bukan semua org sabar dengan itu. With that, I thank u my dear...harap2 semuanya berjalan lancar:)

    ReplyDelete