Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 27 November 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com


 

Salam 1 Blogger!

Rasa nak join Segmen Mia lah pagi ni! Rata-rata blog yang OKje ziarah, entri dia mesti segmen ni..... so macam berjangkitlah pulak! he....he....



Tak yah cerita banyak, jom tengok syarat-syarat yang Mia kenakan! Untuk lebih detail boleh klik bawah ni :



Syarat pertama,  ..... dah lama dah FOLLOW blog Mia dan LIKE fanpage Mialiana.com
Syarat ke 2 dan 3, Banner Segmen dah ditempek, Entri Khas dah dibuat dan URL Segmen pun dah ada! 
Syarat ke 4, Follower OKje masih tak ramai, baru 380 je,  maklumlah tak glemer macam Mia ..he.. he.. 
Syarat ke 5, Tagline Mia, rasanya itulah yang habis kreatif OKje dapat buat...he..he.....
Syarat ke 6,  apa yang OKje suka pasal blog Mia eh....... OKje suka dengan 
orangnyalah.... rajin blogwalking, rajin mengomen, rajin join segmen, tapi 
yang ni ngeri sikit.... cukup detail orangnya! he..he.. Make sure
ikut sebijik syarat-syarat yang Mia tetapkan! He...he...
Syarat ke 7, letakkan link entri kita ke entri
segmen Mia! Alhamdulilah.....
Selesai!


Moh! Join Segmen Mia!... ( berdebar-debar ni .... tunggu komen Mia! he...he...)

41 comments:

  1. he he he... sempoi jer OKje... 380 jer? ramai lah tu... gud mornink...curi-curi jalan singgah lawat kawasan kat opis nih... ^_^

    ReplyDelete
  2. terima kasih ya hainom sudi join segmen mia. huhuhu mia ni detail sangat ke orangnya? mia kalau boleh nak peserta segmen buat entri dengan betul bukannya tangkap muat je. huhuhu..

    dah check dan entri lengkap.. ;)

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen Kak... :)
    good luck....

    ReplyDelete
  4. singgah sini tengok okje join segmen tapi tak leh join! jelesssss :) selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  5. SELAMAT BERSEGMEN AKAK .. WITWIT ..

    ReplyDelete
  6. Hep...hep... Farah! gi buat keje!he..he...

    Mia... OKaylah tu... kata orang, buat keje biar sempurna !!

    ReplyDelete
  7. ramai la tuh, 3rat lebih tu,,hehee

    selamat bersegmen kak,moge follower makin bertambah

    ReplyDelete
  8. nanti free join, eh hari kak okje ada tanya pasla tip nak dpat BE kan,

    saya dah sertakan dengan di tempat entri ini.
    http://kamihardsman.blogspot.com/2012/11/zizan-0-3-aaron-aziz.html

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen.. Pernah sekali jumpa Kak Mia..

    ReplyDelete
  10. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  11. saya follow sini .. jum singgah http://ceriteraashraf.blogspot.com/2012/11/ada-orang-ajak-date.html

    ReplyDelete
  12. Jalan2 ke tasik chini, Singgah sebentar dan follow sini :)

    Jemput singgah blog isz :)

    http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  13. Singgah dr segmen yg sama..happy blogging

    ReplyDelete
  14. BW+FOLLOW cnie #390. .:)
    dtg dr segmen sma.. jmput ke blog sy pula.. :P

    http://sikucingsengal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    gudluck.. :)

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum.. Blogger berusia 12 tahun singgah sini. Saya datang dari segmen yang sama.. :)


    http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  16. http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

    dari segmen sama ^___^

    ReplyDelete
  17. datang terjah selaku peserta kak mia....... ^_^

    ReplyDelete
  18. salam..tQ kak sudi singgah blog sy..sy datang membalas knjungan disini.. :)
    salam kenalan juga.. :)

    ReplyDelete
  19. Datang terbang dan singgah rehat di sini sebentar` Godek-godek blog yang comel ni & FOLLOW sekali :-) Salam Perkenalan ^_^

    Dari segmen yang sama;'

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  20. Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  21. salam.. yeen dari segmen yang sama
    jemput singgah jika ada kelapangan ^^
    http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  22. Azwa datang terjah blog hainom dari segmen yang sama.. >_<

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.htm

    ReplyDelete
  23. dah singgah sini dan follow juga... tqvm sudi joint blog akak http//ieta-myblog.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  24. Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  25. dari segmen yg sma .
    done follow u :)

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  26. salam... deno folo sini :)

    jemput la ke blog deno nanti ya.. ^^

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. Follow sini (!)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  28. bw dari segmen sama.
    dah follow..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  29. salam..sy dtg singgah bw..dri segmen sme..slm knal..ad mse free jom la jenguk blog sy..hikhik http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thankz(^_^)

    ReplyDelete
  30. Salam saya dari segmen yang sama . Datang follow awk . harap dapat follow sy . :)
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  31. Salam, singgah jalan-jalan dari segmen yang sama. ohsem belog :)

    jemput la singgah yehhh. :P
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  32. singgah dari segmen sama =)

    salam perkenalan~~

    ReplyDelete
  33. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
  34. dari segmen yg sama :)
    jum join :)
    http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

    ReplyDelete
  35. salam kenal,
    maaf terlambat BW & follow...

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete