Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 23 November 2012

Sorry ! CLOSED!...



Rasa macam tak de mood nak menulis pulak hari ni!.....

Arjuna kata nak gi kenduri kawen officemate dia kat Marang, Ganu..... tengok map....... jauh dari Setiu rupanya .... kalau tak, boleh geletek Dedeq ! he..he...

Wah! Nampaknya boleh le pulun SATA dan KOPOK LEKO sampai lalok! ha...ha...

So, kalau Arjuna boleh balik awal, nampaknya, petang ni, OKje bertolak ke Kuantan, kebetulan anak saudara OKje ada kat sana dan esok, pagi-pagi boleh le bertolak ke Marang ....

Hish, nampaknya SUNYI TANPA ENTRI le 2 hari nanti........ Sukalah tu!!!..... Tak payah nak datang blog OKje kan......

Buat Sue PelikCik Sensei dan Cheryna yang seakan-akan bersara dari dunia blogging ni ( he...he..... sebab dah lama tak datang melawat OKje, ni nak pesan ni, kalau blogwalking kat blog OKje nanti, tak yah le  konon-konon nak mencari entri baru, gi baca entri lama sampai habis dulu, hu...hu.... ).

Dan kepada 'MEREKA' yang sentiasa berkunjung memeriahkan BLOG OKje tu, ..........
" Tunggu nanti 'MAK' balik ya nak!!!" baca ala-ala mak Neng! he...he...

Alamak!!!! Arjuna dah balik..... okaylah BYE, nak packing ni, kang kena bebel ngan ORANG tuuu!!!

                   

37 comments:

  1. haha..emangnya menunggu ini sih...erk..betul ke ni..? hehehe..=P

    ReplyDelete
  2. hehehe......jalannnnnnnnn sakan ek

    ReplyDelete
  3. EH EH .. MARANG TU DEKAT JE LA AKAK .. HEHE .. DATG LA SETIU NI .. NGEE~ .. LEH BLANJE MINUM KOPI .. HAHAHA :p

    ReplyDelete
  4. gud luck ^^

    SLM..please www.cicileydi.com

    ReplyDelete
  5. selamat makan nasik minyak ...

    ReplyDelete
  6. Apasal mcm teragak nk dtg je nieh. Haha...patutlaaa....ada org seru rupanya! Sori sayang....Sha sakitla...dah brape ari MC. X termasuk lagi keje2 bertimbun lps blk outstation ;-)

    ReplyDelete
  7. waa..bestnya jalan..akak orang mana? saya pahang mari..hehe..nanti nak g kuantan lalu karak-bentong kan..boleh singgah rumah saya..hee.. ^__^

    ReplyDelete
  8. Tulah Aby... dh lama x makan nasi myk ni.....

    Siannya Sha..... so dh baiklah ni eh.... dh boleh bw....he..he..

    Ruha ...... nnti okje singgah betul kang baru tau..... nknikan patin msk tempoyak tau!

    ReplyDelete
  9. wah! akak nk jalan2 lah...nak ikut boleh???hehe

    psst~adik didiey umur 12tahun :) sy dok gombak kak..

    ReplyDelete
  10. kenduri kat Marang?? kampung apa? kampung umi sy kat Marang juga... :)

    selamat berholiday ye 'mak'.... ^_^

    ReplyDelete
  11. alaa, kami tetap setia menunggu entri seterusnya. hihi

    ReplyDelete
  12. opt...close...ker...miss u..hihihi

    ReplyDelete
  13. Ni kira bercuti ke? bolehlah..... nasib ada kenduri kawen tu.... kalau tak duk umah leeeee....he...he...

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. Happy holiday..jgn lupa post gambar keropok lekor nanti ya...

    ReplyDelete
  16. best la boleh pergi jalan2 . nak ikott jgkk laa

    ReplyDelete
  17. best2x...leh jenjalan g terengganu.....jgn lupe bwk balik ole2 ye.... sunyi le dunia blogging ni tnpa okje....:)

    ReplyDelete
  18. sata kat ganu mmg terbaik slurppppp

    ReplyDelete
  19. xpe kak... dua hari tu xlame... hehehe

    ReplyDelete
  20. wah. bestnya. akak hainom ikut husband. hehe. ni bolehlah saya kirim sata n kopok losong nih. lama tak dapat. hehe

    ReplyDelete
  21. Ruha..... Marang Kg Padang Mengkuang......

    ReplyDelete
  22. wahhh tutup sekejap.... happy holiday ya hainom..

    ReplyDelete
  23. ingatkan nak pergi sgt2 dah...sempat lagi balas komen2 tu...hehe...saya dah lama tak komen ni hainom, maaf ye...sibuk sgt2

    ReplyDelete
  24. Selamat jalan2...hati2 di jalanraya.....

    ReplyDelete
  25. Ish ish lamanya x makan sata... Dulu selalu makan dekan kelantan.. Lama dah x pi.. Wuwuwuw

    ReplyDelete
  26. thanks kak sudi follow saye. eh eh...same lah pulak, saya pun baru blk dr terengganu. hehehe

    panggil akak kak Okje ke?

    ReplyDelete
  27. Wah..kot-kot terserempak kat jalan tadi Uzmaa....
    Panggil apa-apa pun OK je...

    ReplyDelete