Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 1 December 2012

BYE....

Assalam.....

Huh...... duk je dalam keta.....baru dapat bernafas....... Kalau tidak, berkejar-kejar buat itu ini, basuh pingganlah, kemas mejalah... lagi-lagi bila nak balik kampung cam ni....

Apa pun AKAKKK dah dapat Prepaid Broadband..... Tu yg terus nak mencuba ni! Tq darling!!!!.....

Wah! On the way ke rumah MIL, nak mencemar sembah sebelum balik kampung, yelah.... dah lama jugak tak jumpa MIL , OKje nampak kereta berderet tepi jalan...... rupanya pameran MAHA...... pameran berkenaan pertanian dan asas tani. Selama duk KL ni tak pernah pun OKje pegi... he...he...  belum seru lagi kot!

OKlah....naik pening OKje dibuatnya menulis dalam keta ni.... nak muntah pun ada, nanti kita jumpa lagi yeh!


24 comments:

  1. wah wah wah.... blogging on the go la kiranya sekarang nih? ^_^

    ReplyDelete
  2. lebih kurang le Farah..... he..he.,

    ReplyDelete
  3. Berhati-hati di jalan raya dan selamat sampai ke destinasi!

    ReplyDelete
  4. berhati2 ea kak.. agak tersampai kat melaka roger2 la..hehehe

    ReplyDelete
  5. kalau menulis, membaca masa kete tengah bergerak, of cos pening...

    ReplyDelete
  6. eceece , nih baru betul2 lepas gian ni :P

    ReplyDelete
  7. hehehee have a safe journey.

    ReplyDelete
  8. baru dapat buat reply ..
    selamat berjumpa dan bersama MIL. ..
    psl satu entri MS Garden Resort ..
    aby pernah bermalam disana juga beberapa thn lalu .. tk sempat nak buat reply kt entri tu ..

    ReplyDelete
  9. baik2 jalan yea kak..
    sy pun pening kalau main enset or baca dlm kete

    ReplyDelete
  10. Inilah blogger tegar...hahhahaha
    Mana2 pun akan updated blog ..lagi2 dah dapat broadband baru...kikikiki.
    Selamat pulang ..dan berhati2 di jalanraya

    ReplyDelete
  11. hehhee..semangat blogger tu..dlm keta pun nak tulis entry...hehe
    selamat bercuti Kak...
    moga happy2 selalu..:)

    ReplyDelete
  12. yeh okje still on9...pengomen tegar nih...

    ReplyDelete
  13. dalam kereta tu buka blog guna laptop atau talifon bimbit hainom...........en arjuna ok tak apa....selamat balik kampung.....balik ke Muar lagi ye....seronok ek....kirim salam kat emak ye...

    ReplyDelete
  14. wah dh dpt brodband prepaid,,leh online puas2 ye nnt,hehehhe

    ReplyDelete
  15. aisk..lama tak melawat akak..! hehe.. MAHA..? marlia selalu pergi kalau ada event macam tu sebab nanti diorang promote produk pertanian baru+ boleh rasa free..=D

    ReplyDelete
  16. tue pun nasib ada line klu tidak jenuh bebai nak publish tetiba ilang line kihkihkih :p

    ReplyDelete
  17. YEAYYYYYY xde laa Na kerinduannn kat Okjeee huhuhuhu ;D

    ReplyDelete
  18. wah2x....sempat lg berblogging yer...smg slmt dlm perjalanan yer :)

    ReplyDelete
  19. hp canggih, leh la blogging dlm kete...hehehe

    ReplyDelete
  20. take care akak . lpas nie dah boleh update blog slalu la :)

    ReplyDelete