Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 26 December 2012

@ GRILL.... tukau selera pulak!!

Semalam OKje gi Bangi cari KURMA. Entahlah....... sang Arjuna tu, tiba-tiba dia mengidam kurma pulak... tapi yang pasti bukan mengidam yang 'tu' he...he...

Biasanya kalau nak mencari benda-benda macam ni, OKje akan cari kat WARTA BANGI! Walaupun bukan macam Shopping Mall yang gah, tapi SEMUA ada! Memang senang 'banget'lah orang BANGI nak bershopping! he...he...

Bangi jugak terkenal dengan penempatan orang Melayu.... macam semalam, OKje singgah makan malam kat  sini.... Bukan OKje yang teringin eh..... Arjuna yang teringin!!! OKje, OKjerrrrr.....he...he....


Rasanya, kalau tak salah, Yanty  pernah makan kat sini ( baru malam tadi OKje jumpa Ty! ), sebenarnya tak plan pun, pusing punya pusing, ternampak! Jarang nak tengok Restoran macam ni yang owner dia Melayukan.... so OKje dah jumpa !!!

Arjuna pilih ni......

SIRLOIN STEAK.... RM 23.00

Dia makan paling mahal ko...... sebab dia yang bayau kan.... ( tak pe, kita bagi can!!! he...he...)









OKje 3 beranak makan CHICKEN CHOP.....

Murah sikitlah daripada boss.... he..he... RM 19.00
Mula-mula tu OKje rasa macam nak makan daging, tapi tak sampai hati pulak.... hu...hu

Biasalah.... kalau makan Western ni, bukan kenyang sangat.... ala-ala mengalas perut je!!!ha..ha..







Angry Bird pulak pilih Spaghetti OLIGO...... tah apa ke namanya... OKje tak fokus! he...he...


Dia kata sedap.....

Nak rasa, takut dia tak cukup pulak, maklum le..... kalau OKje rasa, mau setengah pinggan! ha...ha...








Ni pulak suasana kat Restoran tu malam tadi..... ( ambik curi-curi..... kang orang kata jakun pulak! )


Memang penuh!.....
Penuh dengan orang Melayu! Seronok tengok......

OKje sangat berpuashati! Makanan, memang dia serve cepat tak payah tunggu lama!
Presentation dia pun OK, sesuai le dengan harga dia!  

So, boleh CUBAlah makan kat sini!


 

33 comments:

  1. Replies
    1. He..he...kalau cam tu gayanya...mmg Aku malas masaklah tu...he..he

      Delete
  2. chicken chop dye sgt menyelerakannnnn ;D

    MORNINGGGG KAKAKKKKUH!

    ReplyDelete
  3. Kakak tumpang tengok jadilah... betul suka bila ada restoran milik bangsa kita yg maju - kita pun mudah nak makan tak perlu lagi nak masak sendiri hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha....ha...bab tak masak ni mmg sokong KZ bebeno okje..

      Delete
  4. Sedapnya...nk pegi jauh la plak :D

    ReplyDelete
  5. sedapppnyeee.....dan2 rasa nk makan semua nie...hehe :)

    ReplyDelete
  6. CP pown bebaru nih makan kat tempat owasome tapi tak berapa nak cnap gamba sebab dah lapar sangat , name tempat tuh , de pauh garden , owner melayu ke bukan melayu CP tak pasti :P

    ReplyDelete
  7. sodap nih.. style die mcm ala-ala kopitiam. tp x mahal mcm ni.. kopitiam dalam rm12 da dpt chicken chop.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya...sama je kan tasha...tempat dan speciality dia tu yg mahal!

      Delete
  8. Yg pnting bila mkn makanan western ni dpt d makan tnpa was was kehalalan nya. Trliur juga aby ndelok panganan nay

    ReplyDelete
    Replies
    1. ndelok pun wes kepingin..apo meneh mangan kang!...

      Delete
  9. sayapun suka grill.. lebih memenuhi selera...
    awat malu2 bergambar.. sekarangni rasanya orang dah boleh terima orang bergambar ni...

    ReplyDelete
  10. sedapp nya Kak..
    terliuq nengok chicken chop tu...nyum2...

    ReplyDelete
  11. klu makanan sedap tak kisah byar mahal janji berbaloi kan hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kiera tp kadang tu sayang membazir duit...kenyang sama je..cuma kat tekak ada lain sikit le...he...he..

      Delete
  12. ingtkan arjuna mengidam..okje ade pape...hehheh..
    mmg sume nmpak sedap..esp spageti tu....
    leh try bile pg sana...
    penah sampi kt warta tu..tp dah lama dlu.....dh x ingat pun camne..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tp restoran ni bukan kat warta tau intan...

      Delete
  13. WAHHHH .. NAK PEGI N MAKAN LA .. HEHE

    ReplyDelete
  14. makan western untuk alas perut yer.... hehe

    ReplyDelete
  15. restoran nih memang sedap OKje...alamaks...tertiber kepingin pulaks... cam nak kena pegi jer nih... ^_^ ngeh ngeh ngeh...

    ReplyDelete
  16. tumpang terliur je tengok dalam gambar...hehehehehe..=D

    ReplyDelete
  17. best gak ni.. western ni buat sendiri puas hati tapi tak l se`gah` kat restoren.. ikut selera kita..janji puas hati..hhihi

    *akak, nak alamat details ni.su area bangi tak xpert sangat..
    kalau boleh akak buat entry, boleh :)

    ReplyDelete