Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 23 January 2013

CAP NI jugak yang di pilih!

Tak de mood le nak tekan keyboard banyak-banyak hari ni.......


Arjuna suka pakai minyak rambut ni tau.......
Banyak-banyak minyak rambut yang ada kat market sekarang ni, CAP NI jugak yang di pilih..........

Kalau ye pun umur tu dah menjangkau 'belasan tahun' pilihlahlah yang brand 'belia' sikit......  he..he

Brand apa yang menjadi pilihan zaman sekarang ni ek?
OKje manalah tau bab 'minyak rambut' ni..... tak pernah pakai pun!! ....he...he....


36 comments:

  1. hahaha... brand lama ni Kak.. dolu2 punya..adik sy dulu2 sekolah pkai ni lah..
    Akak OK?? sabar & tabah lah dlm setiap Ujian..pasti ada kemanisan nya nti..InsyaAllah..:)
    sy dpt rasa akak jenis yg power women:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah Atie...dia kata minyak ni senang nk bentuk rambut dia hehe...
      Ok lagi buat masa ni...belum lagi tu....hihi

      Delete
  2. tak penah tgk pon brand ni...hehe

    ReplyDelete
  3. sama....he heeee...tak pernah tengok juga.....

    ReplyDelete
  4. ni mmg dah lama rasanya brand ni.. penah tgk saper ntah pakai ni..

    ReplyDelete
  5. nak wat mcm mana kakk. huhuhuhu. laki sapa kan?? hehhe. pasrah jerk laaa huhuhu. hurm, my dear sis okje! ok ke???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'akan Sue...laki makkkk jugak he...he....
      Psst.....belum sampai masanya lagi...tunguuuu !!! Hehe..

      Delete
  6. tak tahu sangat pasal brand minyak rambut ni...

    ReplyDelete
  7. Encik Husband cik selesa pakai brylcreem.Pacak2 gituuuuu..Tapi jangan galakkan arjuna sis pakai..Takot nanti ade yang tersangkut...wahahahahaa..Jokeeee ek :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha...ha...tulah lelaki ni semakin tua semakin laku ek cik...

      Delete
  8. saya lg tak tau...sebab..sejak dh ada anak my hubby suka botakkan kepala....hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alan....sapu jugak kat kulit tu izan....ha..ha...

      Delete
  9. tak pernah tengok pun brand tu.. ada eh...

    ReplyDelete
  10. kalau tentang ni, KY tak tahu..sbb tak pakai minyak rambut heee

    ReplyDelete
  11. tak pernah tengok pong... hahaha... saya pulak tak reti nak beli minyak rambut untuk si Haziq tu, so bila ke sekolah saya bedal minyak rambut En Suami aje...

    ReplyDelete
  12. baru pestime tgk nie. mesti arjuna pesen setia nie tak tukar minyak yg lain hihihihi

    ReplyDelete
  13. sentiasa guna minyak yg baunya tk melekat dalam helmet ..

    ReplyDelete
  14. sumpah tak pernah tengok jenama niiii :)

    ReplyDelete
  15. Abang tak pernah guna minyak rambut hainom. Anak kakak guna hair-cream yg dlm tube macam colgate tu. Mana ada budak sekarang pakai minyak rambut lagi.

    psst: masa kakak kecik dulu pakai minyak makan+bunga kenanga+pandan (kesian kan) dulu kira dah canggih sangat sebab kira dah wangi dah tu hihi...

    ReplyDelete
  16. serius KA x pernah tgk brand ni hehehe.. n tq selalu singgah blog KA ye

    ReplyDelete
  17. kalau lelaki yg pakai myk rmbt nie mmg dah tau dah brand nie sbb blh bau myk rmbt tu kan...

    ReplyDelete
  18. minyak rambut apa tu kak..tak pernah saya tegok ni..

    ReplyDelete
  19. MINYAK RAMBUT NI BESHH BAUNYE KAK .. KAN KAN .. HIHI

    ReplyDelete
  20. wahh gitu... cap sayur lagi. boleh lawa jackie chan punya cap bawang kan. hehehe

    ReplyDelete
  21. baru tahu ni... suami mia takpernah guna yang ni...

    ReplyDelete
  22. okje 1st time Na tgk minyak rambut yg hubby okje pakai tu..Na egt kan viks td hihi *gurau je..

    klau pendapat pasal minyak rambut lelaki Na rasa gatby yg best kot..

    ReplyDelete
  23. Tancho kan kak nom? hahaha..minyak rambut feveret org lelaki kot..lagi2 zaman jadi budak sekolah..

    ReplyDelete
  24. jenama ape tuh cik okje , macam tak pernah nampak jer ... CP pown bukan minyak rambut tapi CP pakai gk , em ... bukan minyak aw ... yang bekas kecik2 tuh .. macam bijik2 tuh , hahahaha ~ jenuh CP nak describe hahahaha !! salu bole je sebut ...

    ReplyDelete
  25. sy lg la tak penah tgk..huhuhu..

    ReplyDelete
  26. hehe...xpenah tgk pon brand nih...tgk gmba tulis pure vegetable...mesti sehat rambut nih! huhu

    ReplyDelete