Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 30 January 2013

DAISO's glove

Nak gelakkan OKje le tu ?  ha..ha..... ( gelak .....gelak...... )

Sanggup tu orang ni,  tangan sebelah pegang stereng, sebelah lagi snap pic......... punyalah nak tunjuk glove pink yang baru beli kat DAISO.......

Psst.....  DAISO ni ( kedai jual semua barang RM5 tuuu.....). Baru je bukak kat AEON tempat OKje..... HARUSlah OKje kena site visit..... tempat barukan.....hehe

Tujuan utama beli ~ nak menjaga tangan youuu.....
 maklum le kerjaya sebagai 'SUPIR' nikan ..... muka, tangan memang selalu terdedah dek matahari....

Terbakar tangan I yang tak berapa nak gebus ni...hehe....  
Ingat nak pakai sekali yang yang tutup muka tu....  TAPI kang orang kata penyamun pulak!!! haha... 
So pakai glove aje le...

Kalau nak pakai glove yang orang buat sabit rumput tu OK jer sebenarnya.... 
TAPI.... kasi 'canlah'  OKje bergaya sikit ala-ala MUSIM SEJUK gitue!!! hehe


35 comments:

  1. pink! cntik... salam kenal n follow sini juga! jemput ke blog akak yer!

    ReplyDelete
  2. hehehe...oklah tu yg penting tgn harus d jaga supaya kekal lembut :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tangan okje ni RH...tak monya lembut!....hehe

      Delete
  3. hehehhe...sayang tgn ek...sally suka g daiso kalo nak beli hadiah bufday...sbb byk bnda comel2 :)

    ReplyDelete
  4. pink.....haha :) selesa ke drive pakai glove akak ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. So far ok deqja...nape? Deqja tak selesa eh....

      Delete
  5. ahhaha.. comell je tgk glove tu kak..cute! amboii smpi mcm tu jaga tangan ye..hihi..klu sy tak selesa plak guna glove ni kak...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan apa Atie....panas tau kat luar tu...perit Rasa tangan ni...

      Delete
  6. ahhaahahaahahahahahhaahaahhaa..pink tu yg tak tahan...hihihi..hati2 memandu yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ho..ho perli akakkkkk nmpk...tak banyak pilihanlah nyah....tu je yg rasanya kurang menyerap haha...lain semua warns gelap!

      Delete
  7. huhu ada style ni...cik p.a. nk try la gak...tp kat perlis ni ssh nk jmp kedai RM5...kedai RM2 ade la...

    ReplyDelete
  8. macam2 produk ada sekarang ni kan...hehe sangat berguna ni...kena cari satu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg berguna ceqgu....kita tgk sampai bila okje pakai eh....

      Delete
  9. join Mama mia.. hahahaha... wahh feminin gitu.. tapi OKje memang cam suka pink kan.. ye lah blog pun pink... hehehe, hati2 bawak kete tu, jgn mata duk lilau tgk tgn aje, kang terkeluar dari jalan lak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaaaaaa....join u all sekali....
      Suka pink eh..
      Biasa biasa aje MFM... Sebab nmpk lembut kot....hehe .... baju tak de pink pun
      Tq atas reminder tu...hehe

      Delete
  10. ok lah tu.....lima ringgit pun ok je....cantik....

    ReplyDelete
  11. Sarung muka tu kena pakai jugak tau..ekeke.. :)

    ReplyDelete
  12. Wahh... Nk jaga tapak tngn jgn jadi mcm prmukaan kertas pasir la tu ... Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. He...he..tak jugak...nk jaga biar jangan sampai 'geseng' any...hehe...

      Delete
  13. alaaa blh la tue nk tgu musim salji bru nk pkai mmg xdpt la kan hihihihi

    ReplyDelete
  14. wah mmg bergaya pun, nice color lagi tu

    ReplyDelete
  15. piweeettt.. diva sangat karer pink gitu. my fren kt kl mmg suka pakai glove masa drive sbb tangan berpeluh, licin. ni bagus jugak untuk keselamatan sebenarnya.

    ReplyDelete
  16. pinky! i like! beli kat PC satu..hikhik;p

    ReplyDelete
  17. comel!!,,,kitorg sefamily pun suka shopping kt daisooo....hhu

    ReplyDelete
  18. hahahahah lawak laaa. hahahah. dah macam beruang kutub utara dah tengok tangan tu. berbulu2 okje. hahhaa

    ReplyDelete
  19. hammmmmboii pinkky nye dyeeee hiihi

    ReplyDelete