Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 9 January 2013

KEPOCHI......

Bila dah tak ada idea nak menulis........ beginilah jadinya ENTRI yang keluar! hu...hu...
Entri kali ni, sama sekali bukan niat untuk mengkritik ye...... jangan salah faham!

Orang kata, biar diam daripada bercakap menyakitkan hati, orang kata lagi..... biar sikit daripada tak de langsung....... sekurang-kurang mereka mengambil bahagian memeriahkan dunia blog ni. Cuma OKje saja je nak mencungkil rahsia kenapa jadi begitu? Suspen sikit.....    


Masalahnya sekarang, OKje tak boleh buat cam tu....... mesti nak lebih daripada 1 perkataan, kalau dah datang meroyan lagi dahsyat...... lawan TOKEY! Dah mengalahkan entri Owner Blog! Macam-macam ditanya! ha...ha....

Senang cite, straight to the point...... 'KENAPA KOMEN PENDIK SANGAT???.....
Mulalah macam-macam sangkaan timbul........

'Agaknya, dia ni mesti pendiam orangnya' .....
'Tak reti nak bersembang kot'......
'Malas kot nak tulis panjang-panjang.... 'buang karen'..ha....ha....
'Kalau tulis panjang-panjang pun, bukan dia nak reply.........
'Tak de idealah OKje'......
'Dia ni tak baca entri aku kot....  ADA KE macam tu?

Apa-apa pun jawapannya...... terpulanglah pada individu tu sendiri...... nak komen panjang ke pendik ke..... OKje tak kisah pun..... tapi kalau panjang OKje suka!, Terbalik macam surat kat bawah tu pun tak pe!!!

                             

Maklum le KEPOCHI! ha...ha.....






28 comments:

  1. Anum...dah panjang sikit dah tu...he..hr...

    ReplyDelete
  2. hihi..kalo cm surat tu mau akak Okje terteleng2 kepala tu nanti..:)

    ReplyDelete
  3. hahaha.. kdg2 orang tak reti nak komen kot Kak..tu yang ayat sepotong je..hihi..
    klu sy ni sllu komen berjela plak...haha:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agaknyalah Atie...tak kisah pun....sebenarnya
      ..

      Delete
  4. NOm.. aku takde apa-apa nk komen sebab aku pemalu...ahaks.

    ReplyDelete
  5. biar pendek asalkan bermakna....he heee...

    ReplyDelete
  6. betul tu panjang pendek bukan ukuran, yang penting jangan lari dr cerita kan?heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau lari dari tajuk pun ok jerr...hehe
      Tu sah sah tak baca tu

      Delete
  7. Panjang ok, pndek pun ok, kire menyingah dan tinggal jejak pun bg tuan dh brterima kaseh. Apetah lg klu singgah berkali2. Lg bnyak tq nya. Tk gitu

    ReplyDelete
  8. hehe, ok la tu komen pendek dr tak komen pape.. maybe die bw n komen laju2.. tu oasal tak komen pnjg2.. positif..positif..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ho..ho... Ye betul kena positif...positif...he..he..

      Delete
  9. apa yg penting kita sama2 seiring sejalan dlm berblogging walaupun dgn sepatah perkataan...tak gitu Okje???hehe

    ReplyDelete
  10. hehehe...betul tu...apa yg penting ikhlas.. :D

    ReplyDelete
  11. hehehe..saya nak komen panjang-panjang ni..saya kalau orang yang saya rapat,memang panjang-panjang saya komen..kalau tak,baru-baru kenal..segan..hihihi..padahal saya ni banyak mulut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke Aini...okje belasah je...baru kenal ke lama kenal.....janji terkena dgn entri dia....
      komen le panjang panjang..
      Okje lagi suka!...

      Delete
  12. kadang2 nak komen tapi tak pandai nak susun ayat. so sebab tu la komen ringkas jea kot. ada yg datang komen senyum jea pun ada ..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke Nik....yg tu okje mmg tak pernah jumpa...

      Delete
  13. ala Okje... kang I tulis panjang dari post u kang, hehehhe tu la macam Nik Ros cakap, sometimes susah nak susun ayat untuk sampaikan maksud sebenar kita ni. takut nnt tersalah paham.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada eh cam tu MJ...alah kita ni bukan org Jerman pun...sebangsa walaupun dialek berbeza hehe...

      Delete
  14. HAHAHA .. DEQ KDANG2 KOMEN PANJANG .. KDANG2 KOMEN PENDEKK .. ALA .. TU ATAS MASING2 KAN .. KOT2 TGAH NAK TERBERAK .. TP NAK KOMEN GAK .. HAHAHA ..

    ReplyDelete
  15. Komen ni ikut mood OKje..kadang-kadang dah nak macam bagi syarahan pulak..kalah tuan punya entry..tapi kadang-kadang ciput aje..yalah masa melawat kawan-kawan quite terhad..so try nak lawat seramai mungkin tu yang ciput aje, sebab nak cepat..tapi at least dah cube kan nak bagi sama rata..he..he

    ReplyDelete
  16. panjang ke pendek...tetap comment jugak kat sini... ekekekeke...

    ReplyDelete
  17. kekadang org pemalu mmg tulis pendek je kot?? tapi nape nak malu kalu tulis cmmnt bukan org nampak..
    hahahahahahahha ;D

    ape pun asl kan niat dye nak cmmnt pun dah cukop baik kan ok je..pix ok je publish tu blur laa kat pc Na asl ek?

    ReplyDelete
  18. Yang pasti saya ni suka menyampuk. Hehe, terasa cam duk berborak kat opis ke, kat kedai makan masa rehat ke, lebih kurang camtu lah. Yang pasti harap2 tuan punya blog tak marah ye. :)

    ReplyDelete
  19. hahahahahhaha. ermmm. betul! sokong! sue pulak. ikut jugak. kalau entry tuh akan buat sue cakap banyak. banyak laa sue bebel. kalau tak sikit laaa. heheheh :)

    ReplyDelete