Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 29 January 2013

Orang ini....

Belek-belek album HP nampak gambau ni....... curi-curi ambik masa kat kampung hari tu....
( Boring ke lokong ( pinjam 'term' Dyshasahhir sat he..he.... ) duk rumah mak mertua? he..he... )

So nak cite pasal 'ORANG NI' lah pulak......

( Lain orang yang di mintak dek Furrasbubblynotes lain pulak orang yang OKje cerita he..he...  belasah ajelah Farah....)

Mau tau ka?..... Birthday ini olang ah sudah mau sampai ooo....... this coming February...... tapi manyak kesian ini orang sebab 'mini' dia sudah tarak keje ....... so confirm tarak hadiah punya....
Tak mau tunggu hadiah ah lokongggg.....


Dia punya Lopo  ( pinjam lagi Dyshasahhir .... ) hanya mampu kasi hadiah 'DOA' untuk dia punya lokong ...  Boleh ah lokong.... jangan marah ah..... Nanti kalau ada rezeki lain taun ah.... lopo kasi hadiah baik punya!!!

Gambar kasi kelam..... kasi cover perut lokong...he..he...  


33 comments:

  1. ekekekeke...jadiler OKje... citer pasal lokongg pun boleh...

    eh selain doa ada lagi satu plesent la boleh bagi...ekekeke... *_^ wink wink... senyum dan kenyit mata nakal2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. He...he...yg tu tak yah harijadi pun selalu bagi Farah..huhu..

      Delete
  2. ahahha...cerita pasal lohkong arr Kak??.. hihi..
    tak pe Kak.. bagi hadiah kasih sayang sepenuh jiwa raga pun Ok..sama je dgn atie.. sllu takde hadiah buat hubby...apapun tetap syukur..:)

    ReplyDelete
  3. Okjer buatkan la dia kek. mesti dia terharu lebih kan hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kang ada yg jadi lain kiera...bukan kek tapi lempeng...he..he...

      Buat cheese cake pun best jugak ek Kiera... Macm pernah buat! Haha...

      Delete
  4. Harap-harap en lokong ada maca ini enteli hihi...

    Nakal punya mini ye lokong:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Manyak betul KZ...halap-halap itu lokong ada maca oo...senang celita...hehe

      Delete
  5. ooo...ini dia lokongnya...hehehe. masak masakan spesel utk lokong mase hr besday die pun kira ok gak...hihihi:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...PC...kalau dia yg belanja kat kedai lagi best!haha...

      Delete
  6. Happy becoming birthday to your dearest Lokong, dia faham la yang lopo dia bukan "tai tai" hihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni masalah besau ni MJ...tak faham meaning tai tai tu apa.....huhu..sian okje...

      Delete
  7. Cheqkaq punya lokong pon bulan lua meiii...hihihi

    ReplyDelete
  8. hadiah tk perlu yg berharga ..
    yg lebih utama ingatan tu ..
    walau sekadar sehelai sapu tangan ..
    tetap dihargai

    ReplyDelete
    Replies
    1. He...he...nampaknya bagi hint tu Aby....kena bagi jugak hadiah eh...

      Delete
  9. lama tak mai sini...windu sama akakkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  10. hahahah ! kelakar la okje nih , lokong .... hahaha , manja gituh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...alah buat lawak sesekali CP...

      Delete
  11. kak..pm detail n addres akk kt email iman boleh?

    seliparputih90@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Esok yeh Iman...malas nak on lappy... Lagi pun arjuna dh balik...hehe...

      Delete
    2. Boleh okje tau...nape eh Iman...

      Delete
  12. ingatkan apa ke benda la lookoong tu.....dah lama tak layan citer cina...banyak dah lupa hehe

    ReplyDelete
  13. Aiyakk.. Lu punya loookooong lah itu befday manyak serupa sama saya.... Hehehe..... Saya pun tak pernah bagi hadiah pun masa befday, kebetulan ada duit lebih saya beli aje lh apa2 yang rasa sesuai. Kira boleh guna pakai sebagai hadiah tertunda untuk befday... Hehehe

    ReplyDelete
  14. tingat haku ko skodeng2 itu olang tiap kali kuar surau TI... ekeke...

    ReplyDelete
  15. laa ape adiah baik punya tuu..Nak taw jugak taw kekeeke ;D

    ReplyDelete