Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 15 January 2013

Satu Kepuasan...

Semalam hanya mampu keluar satu entri je.....

Kenapa ek?

Entahlah!............. Tak de idea pun ye jugak. Banyak kerja tertangguh bila mengadap lappy pun mungkin jugak...... Pendik kata macam-macam kemungkinanlah.... he..he..

Sejak kebelakangan ni pun mood nak berblogging pun macam dah merudum..... ( macam ekonomi negara je! he..he....) Tu yang malas nak join apa-apa segmen pun..... lebih-lebih lagi kalau banyak sangat syaratnya.... 2x gandalah malasnya! Sori ye kepada sesiapa yang mengetag OKje dan OKje tak join tu....
banyak-banyak SORI!

Emm..... seronok pulak bila tengok ada nama OKje tersenarai dalam 'PENGOMEN TOP 10' dalam blog-blog mereka!

Apa tah lagi kalau di tangga teratas, lagilah seronok! Macam rasa  'BEST' gitu...... he..he... ( bajet perasan dah ni...... ~ maklum le...... nama 'dia' dah tersenarai dalam carta beberapa blog sahabat-sahabat ) ....

Ni pulak mereka yangg berada di carta OKje, PENGOMEN SAMPAI LALOK.... ha...ha.... Nah sejambak 'MUNGE ROS' untuk kalian.....he..he.... Sori le tak de hadiah nak bagi, tapi anda semua tetap di hati OKje.......

                                                                              


Mereka memang PENGOMEN LALOK...


Walaupun nampak sebesar zarah ( bahasa ustaz nampak! he...he....) tapi SATU KEPUASAN bagi OKje..... Bukan senang nak mencapai tahap ' nama tersenarai ni' alah...... kalau retis macam tercalon ke peringkat akhir dalam apa-apa anugerah le.....he..he...
    
Tapi sekurang-kurangnya OKje dah berjaya menjadi seorang blogger Cap Ayam ( kalau tak de cap lagi kesian! he..he...) walaupun bukan sebaris dengan Blogger-Blogger yang femes tu....... tapi sekurang-kurangnya selalu dikunjungi oleh Pengomen-Pengomen yang setia pun dah cukup baik!

37 comments:

  1. iman je xada ag nh huhu..tahniah2.akk meme rjin mengomen pon ceria sgt tau

    ReplyDelete
  2. Mcm tk prcaya jer aby dlm top pengomen lalok tu,
    Apapun terima kaseh kt rose tu.
    thniah juga sbb okjer jd pengomen top d blog lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a...okje pun mcm tak caya.... Salah kot tu...hu...hu..

      Delete
  3. kikikihkih...ada nama atie dia atas tu..sukaaa...:)
    ala... sama lah kak.. duatiga hari ni sy pun mcm malass je.. tak tau kenapa...hii..
    TQ..TQ... atas pemberian bunga itu...
    blogger cap ayam pun.. ayam serama..atau pun ayam brand..hihihi..ada CLASS bah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha....apa apa ayam pun ok jerrr...

      Delete
  4. Tahniah semuanya. Dah dapat anugerah bunga sejambak ni yg buat kakak jeles ni.. Kakak bw bila saja ada kesempatan waktu kerja, malam langsunglah tak buka pun. Jadi memanglah terhad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kira KZ ni baguslah jugak time management....kalau okje...mmg tak terbuat blog ni kalau bekerja...

      Delete
  5. Selamat name Na ade klau xde mesti Na sentap hahahhahahha walaupun Na yg slalu lambat cmmnt tp Na tetap akn bukak blog okje..sebab..sebab...rahsia...

    Anywy tenkiyu bagi bunga tu...Na akn jaga n siram ir setiap hati supaya dye tak layu okje :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perli le tu...mentang mentanglah bunga alam maya...he...he..janji nk bersiram bagai..

      Delete
  6. tahniahhh bt depa semua...hihihi xpa la Okje...kdg2 kita kena ada mood baru leh betoi2 nk berblogging...xsmestinya entry pnjg2...asalkan update 2 hari skali pun kita ttp blogger hangatttt gitu..hehe :)

    ReplyDelete
  7. xnk bunga. nak baju baby blh? #Demand hahaahaha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh...boleh...bila nk beranak? He..he...

      Delete
  8. hekhek....kak mmg pengomen no 1 di blog sy...mng award carta hati gtu...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu yg berani buat entri ni tu Hati....

      Delete
  9. hahaha... nama sy dah tersingkir dari carta... kuangkuang~~~
    tahniah buat pengomen yang lalok tu.. :p

    ReplyDelete
  10. yaaaa saya berada di no 7 sekang bukan kerana saya tak bagus..tapi kerana saya terpaksa meninggalkan medan ini sebentar untuk urusan2 lain. heeeeeeeeeeeeeeeee :P tapi okey laa kan okje kan?? hati tu mula2 tak dak dalam senarai kott.. huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okle tu daripada tak de....ha..ha... Tapikan sue....nape no nya tak naik naik eh...dia kira base bulan ke apa tah...

      Delete
  11. dah lama tak jenguk sini:) sihat ? :)

    ReplyDelete
  12. alahaiiii....asal tak masok carta name cik nih..sobsss...sobssss...nak bunge jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Emmm....honeymoon lama beno!!!he..he..

      Delete
  13. name saye takde.. :( hihi. nak kene cube lagi ni..

    ReplyDelete
  14. nak komen pun kena idea.. ye tak.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu....kalau tak de idea tu yg keluar pendek pendek je...

      Delete
  15. Wie...my name dalam senarai, tak sia2 kerja keras komen sini. hahahhaa thanks for the flower hugs hugs. (gedik sikit sbb nama tercalon) hahahaha. ala blog okje ni sempoi, senang nak komen.

    ReplyDelete
  16. aku juga yang tak dapat bunga tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah rajin sangat komen...hu..hu..

      Delete
  17. alamak..aku baru baca entry ni kak nom..hahaha..
    nampak sangat aku ni dah lama xdatang..:p

    ReplyDelete