Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 25 February 2013

Biarlah ia berbicara sendiri......

Assalamualaikum......

2 hari bercuti, 2 hari jugaklah OKje tak berentri.....
Biasalah.......macam-macam benda yang dibuat bila tibanya hujung minggu ni......

Bermula dengan program 'Bicara dari Hati ke Hati TIKL', menyinggah ke Times Square dan mencari uniform Kadet Remaja TLBD........ Memang penuh aktiviti hujung minggu OKje minggu ni! Itu belum termasuk acara wajib, melawat PIL dua minggu sekali dan balik kampung sebulan sekali!

Pergh!!!!..... Orang yang tanam anggur ni pun penat, apatah lagi orang yang bekerja! hu..hu....

Layan ajelah pic yang ada ni..... tak larat nak bercerita, biarlah ia berbicara sendiri........... he..he....

Pengetua SMTKL tengah berucap..... 
Akujanji pelajar-pelajar Tingkatan 5 Tahun 2013



Puan Haslawati Bahari, guru dan warden di SMTKL, sahabat baik semasa
Tingkatan 1-3 di Maahad Muar....
 Tengoklah tu...... betapa 'giant'nya OKje bila digandingkan
dengan  sahabat OKje yang come lote tu......he..he....
 

29 comments:

  1. as salam, wah-wah mengukur jalan habis ko Nom, rutin setiap hujung minggu ye...seronok eh jumpa kawan lama tup-tup jadi cikgu pada anak pula...boleh tolong-tolong..(bonus tau)....giliran aku bila agaknya ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasalah La...hehe..sementarabelum sakit lutut ha...ha...

      Delete
  2. ish bz nyer beliau...
    er ingat pengetua sekolah yg sebelah baju merah tuu..okje rupanya...wakakakaka,,,..hiihi.. wa hampir tak kenal laa..beb...cam retis pun ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lu....ada peluang kutuk wa habis habisan nampak!...

      Delete
  3. Full...aktiviti, patut lah penat..hehe..
    alah...takpe lah kak..walau nampak Giant tapi sihat..:)

    ReplyDelete
  4. singgah pagi2 ni sebelum sibuk... ^_^... mana ada Giant...cun jer tengok?

    ReplyDelete
  5. skali tgk okje mcm cikgu lah plk..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab duk sebelah cikgu kot cik nor...

      Delete
  6. penat sebab jadual padat mcm VIP ye okje..hehehe..takpe okje, cik Que dpt rasakan yg okje mmg rajin kesana kemari.. ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha....tak leh nak gi blog cik quelah...nape eh?

      Delete
  7. yeah....hjg mggu lpas pown rietta cuti sepenuhnya dua hari....suka....

    ReplyDelete
  8. gambar berdua kat bawah tu...nampak macam adik beradik je....dua2 comel lote he heee.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salah tu yan...sorang comel lote sorang giant doreman haha...

      Delete
  9. ptt sunyi sepi Blog ni..BZ rupanya..rindu meh..hihi..

    ReplyDelete
  10. Bila anak2 brseklolah ni kite pun bz sama utk mmeriahkan aktiviti dia org kan. ... Wahh reko bekas pelajar maahad yor ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...mbien....sa'iki wes kelalen kabeh...

      Delete
  11. Hair minggu hari bergembira... yeah yeah.

    ReplyDelete
  12. first time rasanya bace entry kat blog ni ade gambar tuan empunya blog!hehehehe:)

    Bestnye pergi time square...dulu mase zaman student selalu gak lepas situ:)

    ReplyDelete
  13. he..he... entry dulu-dulu banyak jugak ada pic tuan empunya blognya...hehe... nak inteprame jugak haha...

    ReplyDelete
  14. ehh chopp.. nk komen yg xde kene mengene ngan entri bole?.. ehh bkn komen..nk tanye.. haha.. puan hanim ni umo brape? kalo lagi tua dari deqla nk pggl kak..tp kalo deqla yg lagi tua x pggl deqla kak pun xpe..hahahaha..

    p/s : deqla masokkan url blog ni dlm bloglist deqla eh..sng nk terjah selalu..inshaaAllah.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...semestinya lagi tua dari Deqla... Oh pandai eh...deqla nk muda selalu hehe...

      tq Deqla...sok okje pun masukkan deqla dlm list yeh! La ni pakai hp...susah!

      Delete
  15. OKje masa anak dara dulu mesti cantik dan "slim" kan. Hehehe... Tapi betul, tgk anak2 dara OKje pun cantik cam omaknye lah..

    ReplyDelete