Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 28 February 2013

Cup Cake Pink gitue!...

Ya Allah........ terkejut mak tau...... tengok post box ada surat berisi benda ni......... CUP CAKE PINK gitue...... Kalau original, dah lama OKje ngap! hehe...


Haruslah OKje dah dapat agak dari siapakah ini........ sebab sorang dia ajelah yang mintak address OKje . Lama dah jugak dia mintaknya. Tup-tup hari ni baru sampai rezekinya........ Thank you Allah, thank you  Budak Kampung.!



Nampak tu.......  ada sekuntum bunga ros yang berkait kat atas dia..... comekan!!! Yang paling seronok tentulah Tahi Lalat Bawah Dagu. Tak habis-habis puji....... 'cantiknya bu....... adik nak tau bu!'  


Terima kasih ye Budak Kampung.
Rupanya OKje adalah salah seorang pengomen Tegar dalam blog dia!...... Haiiii...... tak sia-sialah mengomen sambil menaip kat blog Budak Kampung......... dapat jugak CUP CAKE PINK!

Korang pulak macamana?  Menyesallah ni jadi Pengomen Sampai Lalok blog OKje ........ Sebab tak dapat pape........Dapat penat je?.......

Tak ikhlaslah tu!.......hehe...


36 comments:

  1. wah cantiknya cantiknya... tak lalok pun comment kat sini...u are my best buddies giteww...ekekekeke... ^_^

    ReplyDelete
  2. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  3. la igt okje buat cup cake td..bru nak mtk skit..rupanya ole2...sukanya leh ole2..:)

    ReplyDelete
  4. wahhh untunglah.. cute plak tu :)
    nak jadi pengomen tegar budak kampung & OKje jg lah.. kot2 dapat cuppies mcm OKje hehehe

    ReplyDelete
  5. pink mmg cantik,
    menjawab kenyataan kat bawah tuu..... wooohuaaaaaaaa....cam bunyi jj budak kiut tuu..haha..dlm makna tuu

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Lyn...okje tak dpt nk gi blog Lyn...tak de URL!

      Delete
  7. kreatif..
    cantik...
    sesuai juga untuk hadiah hari guru

    ReplyDelete
  8. tahniah..boleh pandang ajekan..mknnya kena bt sendirilah ye..tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Of coz le Knor...kalau nk mintak dgn BK...hehe..

      Delete
  9. Jgn kata TLBD kata cantik, kakak pun nampak suka. Cute sangat... Pot-pouri ke tu?

    ReplyDelete
  10. Cantik sangat..tahniah akak. ^___^

    ReplyDelete
  11. untung laaaa org tuh!!! huhu jeles ler kakkkkk~ ukhukhuk asal warna kesukaan saya??? huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...tulah...lama sangat menyorok! Hehe...

      Delete
  12. bertuah badan ..
    dapat present cantik ..

    ReplyDelete
  13. pemberian istimewa tu okje..tanda penghargaan seorang sahabat
    kak memang pantang nampak pink..heee..

    ReplyDelete
  14. comei cake tu

    http://www.noormalashahar.blogspot.com

    www.noormalashahar.com

    ReplyDelete
  15. hehehe, rezeki tu Okje...
    mana ada dapat penat datang sini... tak perlu jalan pun, intai OKje depan skrin jer ni ha....

    ReplyDelete
  16. samalah mcm saya ..hihi
    saya biru.. ;)
    cute kan

    ReplyDelete
  17. Cantiknye!!!alhamdulillah:)
    Nanti nak bagi Cat yang kaler Pink la kat pengunjung blog PinkyCat...haha... Tapi mana nak cari kucing kaler pink ek....;p

    ReplyDelete
  18. pehhh..comel gila cupcake tu..hahaha

    aku komen jer ni kak nom..xdpt balasan pun xpe..tapi kalau nak bagi hadiah, aku terima jer..kot la kak nom nak bagi rumah ke, tanah ke..hahaha

    ReplyDelete
  19. Adus rajin2 mereka yg kat blog ni yek..

    Tapi OKje, kalau OKje tak layan saya pun (nada sedih tau).. saya tetap ke sini menyibukkan diri.. hahaha...

    ReplyDelete
  20. kalau bole telan dah lama lesap..cantik banget!!

    ReplyDelete
  21. sory kak..sy bru berkesempatan nk komen pasal cup cake 2. trm ksh kak cz rajin kometar di umah sy walau kdg2 entri yg membosankan. 2 hanyalah xseberapa jika dibandgkan dgn putera william bgi dekat duke heheh

    ReplyDelete
  22. cantik nye...pink gitu..tapi tak boleh d makan pulakxxx....
    xpe..xpe....cik tak dapat pape..tapi dapat eratkan hubungan silaturahim ;)

    ReplyDelete