Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 15 February 2013

Darling...... HEPY BEZDAY.....

Lama jugak OKje tak ber'on 9'kan....... sama naik dengan Gong Xi Fa Chai nampak!!.....ha..ha...

Tak sangka OKje...... ada jugak orang yang mencari. Terima kasih Atieyusoffamily dan Aimrizal78 kerana merinduiku......he...he... Alahhhhh..... macam biasalah, kalau Sang Arjuna tu bercuti, mana boleh duk depan lappy sangat, ada aje aktiviti yang nak dibuat. Tambahan lagi, Tahi Lalat Bawah Dagu dah sihat ....

Alhamdulilah...... Lega sesangat!......
Apa lagi...... banyaklah aktiviti kitaorang! Dari aktiviti santapan Rohani hinggalah santapan Fizikal! Visit Pak Sedara sakit kat Kluanglah, balik kampunglah dan bercuti-cutian di Melaka......

Tak sabar nak bercerita ni...... macam-macam benda yang ada dalam kepala yang boleh dijadikan bahan entri!

Tapi sebelum tu............. ...
  
HEPY BEZDAY ARJUNA........


Semoga pertambahan umur kali memberikan seribu kebaikan , kenikmatan dan kebahagiaan kepada dirimu.... Semoga menjadi anak, suami dan ayah yang soleh.....
Terima kasih bang, kerana menjadi suami dan ayah yang hebat di mata kami.....

LUV U ever and forever.....

35 comments:

  1. HEPU BEDAY TUK SUAMI AKAK . SMOGE BERBAHAGIA TUK SELAMANYE .. AMIN

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday untuk hubby awak........semoga berbahagia selama-lamanya....

    ReplyDelete
  3. Oooo... mujur hari ini birthday arjuna adalah N3. Kalau tak mesti masih nak bercuti lagi ye:)

    Happy birthday Arjuna pada hainom OKje, TLBD dan lainnya. Moga terus mendapat keberkatan dan kebahagiaan.

    ReplyDelete
  4. hohoho.. selamat hari lahir buat arjuna awak
    sayapun kalu hubby kat rumah, x boleh nak duduk dpn lappy.. nanti kena perli hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Syaz...mula mula ok lagi...lama sikit dah kena sepatah dua..hehe..mls nk layan...

      Delete
  5. Hepi birthday buat sang Arjuna akk ya... Semoga pjng umur dan berbahagia selalu.. :D

    ReplyDelete
  6. Selamat hari lahir.. moga bahagian bersama keluarga hingga ke syurga...

    ReplyDelete
  7. smpaikan ucapan Selamat Hari Jadi. Semoga panjang umur dan hubungan keluarga sis n him kekal hingga hujung nyawa. Bz nya lama xsinggah sini.

    ReplyDelete
  8. selamat menyambut ulang tahun kelahiran kpd suami kak okje..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...^__^

    ReplyDelete
  9. Patut senyap je..rindu nak baca n3 akak..hehe..Alhamdulillah TLBD dah sihat ye..syukur lah...
    Happy Birthday buat Abg Arjuna.. moga sentiasa bahagia bersama keluarga tersyg..amin! :)

    ReplyDelete
  10. Happy Bday en Suami..Aminn, pada semua doa yg baik diatas...

    ReplyDelete
  11. La iye ke... kami sama tapi tak serupa... hehe.. saya pun sambut hari pertambahan umur hari ni... So selamat tambah umur buat En Suami OKje, moga rahmat senantiasa bersamanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah sama eh MFM...boleh celebrate sekali ni..hehe

      Delete
  12. Happy birthday buat sang arjuna..hehe

    ReplyDelete
  13. Hapy Birthday Sang Arjuna.. uhhuhu makin awet muda hendaknya, and lots of loves, wealth and health.
    Happynyer tengok OKje kembali. and Alhamdulillah TLBD dah sihat, hope always walafiat.

    ReplyDelete
  14. happy birthday, yg keberapa ni hihihiih

    semoga okje dan keluarga sentiasa bahagia dan jodoh berkekalan aamiin

    ReplyDelete
  15. lor...pergi bercuti rupanya...patutla lama tak nmpk sejak dua menjak ni...hihi...pc pun lame gak tak online blog sejak raye cine hr tu tp bukan sbb bercuti,pc kena keja time raye cine...huhu...
    happy besday utk arjuna gak!;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. idak le cuti sangat pun PC....sikit sikit je.huhu...

      Delete
  16. Terima kasih kepada sahabat yg sudi mendoakan kesejahteraan sang Arjuna...hehe..

    ReplyDelete
  17. wah tak sabar nak baca entry g jejalan tuu..

    epy besday gak kat suami okje...mg terus bahagia dgn karenah okje..hiihih

    ReplyDelete
  18. Hpyyyy burfdayyyyyy arjuna okje heheheh... N alhamdulillah adik da sihat...now okje senang hati hehhehe :))

    ReplyDelete
  19. Selamat harijadi untuk suami.
    Syukur anak dah sihat
    Rasanya....inilah paling lama tak update kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bijak ....hang mmg bijak.. betul tu rasanya...

      Delete
  20. hepi bday buat hubby okje.. kasi hadiah apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...olehkerana futlus pun tak berapa nk ada...bagi kasut keje je...itupun guna bonus tabung haji....hehe...

      Delete
  21. selamat hari lahir buat suami kak okje... ^_^

    ReplyDelete
  22. happy belated birthday kepada abang OKje... ^_^... sorry tau... sebab OKje cam senyap jer hari tu so Farah pun senyap ler...he he he...

    kita pun rindu la... rindu dalam diam...

    ReplyDelete
  23. hepi bestday jgk..walaupon dah terlewat..haha

    ReplyDelete
  24. owhhhh hari jadik arjunaaaa. uhuhuhu hepy bday arjunaaaa okje!!! :P

    ReplyDelete
  25. mcamana rasanya bila pasangan yang sebaya ni ye Nom..

    ReplyDelete