Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 26 February 2013

Entri Khas - Follower ke 500....


Sebenarnya bila followers OKje mencecah kepada 498 orang baru-baru ni, jauh dalam sudut hati sanubari OKje ni  ( yelah sangat tu...hehe...  ) terdetik...... 'cukup followers aku yang ke 500, aku akan buat ENTRI KHAS untuk dia' .....

So, untuk meninggalkan kesan dramatik..... hehe..... OKje tak follow sesiapa pun untuk jangka masa tu, OKje nak follower yang ke 500 itu datang dan follow blog OKje secara 'NATURALLY'........
Ha...... tulah dia ceritanya....

Dan semalam..... 'DIA' yang dicari dan dinanti-nantikan oleh OKje telah terjebak dalam kancah Follower hainom OKje'....... hehe..

JOM kita tengok sapa dia.......

Anak-anaknya aje yang dapat OKje upload....... mamanya tertinggal kat blog dia ......hehe.....

                     


Mengikut pada firasat OKje yang tak seberapa ni, Mama kepada 3 hero (M3H) ni dah lama jugak berjinak-jinak dalam dunia blogging ni sekitar September tahun lalu...... ( lebih kurang OKje jugak ni... hehe ...), cuma kalau ditelek daripada entri yang telah dihasilkan hanya mula aktif pada tahun ni.

Secara rawak, entri yang dihasilkan adalah berkisar pasal kehidupan sebagai seorang mama
yang membesarkan 3 HERO..... bukan mudah tu tau ...... betul tak M3H? 

Ada jugak petua-petua penjagaan bayi dan menu seharian yang dikongsikan untuk kita semua....
Tak rugilah kalau kita menjengah-jengah blog M3H ni......

 Terima kasih  ye M3H kerana sudi follow blog OKje yang tah pape ni......  Tak de hadiah pun Fairus...... Jangan serik datang blog OKje  dan sudi-sudikanlah datang selalu.....    


42 comments:

  1. tahniah .... yer jgn serik dtg cni...ulang pesan okje..hiihhi...dah ramai rakyat jelata dah ni...tahniah tuk okjer gak...

    ReplyDelete
  2. kelasss kau akak..dh smpai 500..nnti ckop la 1k..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq dik Non....lama lagi tu nak sampai 1k dgn pemalasnya nak masuk segmen hehe..

      Delete
  3. Tahniah. Pengikut m akin bertambah.

    ReplyDelete
  4. Waaa..tahniah2..tahniah untuk follower yg ke 500 dan tahniah juga untuk kak Okje.

    ReplyDelete
  5. assalam okje..tahniah..dah 500 follower..mama3heroo ni dah lama jadi follower acik dah

    ReplyDelete
  6. ala...nini dah terlepas...rugi rugi...hehehe...=D

    ReplyDelete
  7. Wah ... Ramai follower nye tu ... Pinjam 46 follower utk genap kan aby punya jd 100...
    Hehe ...
    Stuju dgn kata2
    Let them come naturally...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ambiklah Aby...mana mana yg aby nak ....tp pulangkan balik tau!hehe..

      Delete
  8. BRU JE BUKAK BLOG..Tup2 terjumpa entri ni..he3..tak sangka betul mama3heroo jd follower okje yg ke 500,tak perasan pun angka tu masa follow blog ni..apepun time kasih ye. saya mmg masih baru lg dlm dunia blog..blum smpai setahun pun..byk lg nk kene blajar..tq sume..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tak dtg tadi harus okje jemput...hehe

      Delete
  9. tahniah dah capai 500... berkat berblogkan.. semoga mama3hero akan bertambah bersemangat nak berblog.. hainompun juga..

    ReplyDelete
  10. bila dah ada anak memang selalunya cite pasal anak je kan hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang pun kiera dah start citekan...

      Delete
  11. tahniah...moga trus bertambah.....dah cecah 4 digit...

    ReplyDelete
  12. Tahniah....500 follower.
    Nak terjah jap..

    ReplyDelete
  13. Ohhh.... fairus jadi follower ke 500. Kakak dulu jadi follower baru puluh-puluh buat tak nampak aje ye hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha....KZ sebab angka puluh puluh tu yang nampak tak nampak tu...hehe

      Delete
  14. he he he... vah vah vah... OKje... congrats... of course Farah happy untuk OKje... ekekekeke...

    ReplyDelete
  15. singgah sini.. asyik dgr nama jek kan...hihi.. tahniah..follower dah ramai..makin fofular... =)

    ReplyDelete
  16. wah dah 500 folower yer..tahniah okje

    ReplyDelete
  17. Tahniah Kak..dah mencapai angka 500..
    terus kan menulis entry2 yg best...:)

    ReplyDelete
  18. tahniah buat blog ni dan followers ke 500....

    ReplyDelete
  19. Tahniah to both of u. The more the merrier ;)

    ReplyDelete
  20. tahniah.follower makin bertambah dah :)

    ReplyDelete
  21. tahniah..ramai follower tu..

    ReplyDelete
  22. ter miss ckit ja...

    Tahniah...dh rmai followwer :)

    ReplyDelete
  23. tahniah... follower makin bertambah... ^_^

    ReplyDelete
  24. alaa..kenapa x inform awal2? kalau x aku boleh cepat2 jadi follower yg ke-500..:p

    ReplyDelete
  25. Wah dah ramai follower OKje yek. Saya punya ciput lagi. Hehehe.. tahniah tahniah....

    ReplyDelete