Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 27 February 2013

Luv U NAK..........

Weyh..... tak de idea nak buat entri ni......

Layan ajelah gambar lama dan baru ni....... buat perbandingan........ he...he...

Suatu masa dulu....... 7 tahun yang lepas ( kalau tak silap..... )


Sekarang.......


Cepatnya masa berlalu......... mereka pun semakin membesar, OKje pulak semakin tua dan membesar..... hu..hu...

Luv U NAK.......






41 comments:

  1. mkin cerah je nengok..& makin comel..maknya compem makin comel gk..:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...tak denya makin cerah budak budak tu zanif...sama je kalau dah gitu kulitnya hehe...
      Maknya?...hehe... Hancus!

      Delete
  2. comenye buah hati pengarang jantung okje ni.. moga jadi anak yg soleh dan solehah. amiin.. :)

    ReplyDelete
  3. morning OKje... heeee comelnya dorang.. nampak kan grew up dorang :)

    ReplyDelete
  4. Idea sudah mari ker Kak??...hehe
    wah..tak sedar masa berlalu...dah besar2 anak akak..
    Hensem bujang akak tu.. anak pompuan akak pun cantik2..nampak ayu je depa..(ikut mak dia kot)..:)

    ReplyDelete
  5. Dah besar2 rupanya anak2 akk ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. M3h....okje tak boleh komen entry awak...kenapa eh?

      Delete
  6. dulu masa kecik2 abg dengan kakak tue memasing gelap skang dah cerah sikit. dlu mesti suka main panas masa kecik tue hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak le kiera kulit diaorg semua tu mmg mengikut kulit Okje...sawo matang ala ala coklat...hehe

      Delete
  7. yg hero tuu..dl nampak nak chubby..sekarang makin ensem..kkkikiki..yg berdua tu makin jelita...copy paste mak dialah ni...comel belaka....

    ialah kan,..bila anak makin besar,..kita makin kertu...ish....

    ReplyDelete
    Replies
    1. He..he..idaklah jugak...angle lagu tu yg nampak comenya...angle lain mesti lari dah kecomelannya...

      Tak pe...Izan masih muda lagi...

      Delete
  8. nampak perubahan tu..semakin matang kan?

    ReplyDelete
  9. eh eh... ada resenment of OKje la TLBD tu...he he he.. OKje junior...sok2 boleh lah diwariskan blog ni kat TLBD... ^_^

    ReplyDelete
  10. wah... yang montel dah jadi kurus.. heheheh

    ReplyDelete
  11. dah muda remaja anak anak tuan blog.....

    ReplyDelete
  12. Tak sedar anak2 dah besar kan....makin hensem dan cantik...... :-)

    ReplyDelete
  13. TLBD masih comel lagi. Kakak dan abang nampak dah kian matang. Tapi itulah kalau nama pun adik memang manja... macam mama mereka sebab anak bungsu kan memang manjalah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg manja tu mmg setuju KZ...kadang tu sampai geram melayan...yelah...bongsu dgn bongsu...panas kot !haha...

      Delete
  14. haah sekejap je kan.....bukan tua la kak....makin matang...ehem...=D

    ReplyDelete
  15. encem anak teruna dia..yg anak dara lak comey2..:)

    ReplyDelete
  16. semua comel2 belaka ye....apapun tahniah Okje sebab berjaya membesarkan anak2...semoga semua mereka jd anak yg soleh dan solehah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq PA....okje pun tak sangka...diam tak diam mereka dah besar...

      Delete
  17. tapi serius gambartu macam serupajer gaya posingnyer... cuma mukajer berubah.. cepatnyer masa berlalu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah walaupun 7 tahun telah berlalu...tak rasa betapa lamanya masa tu cz...

      Delete
  18. SALAM..how time flies kannn..follow me back ya

    ReplyDelete
  19. betul la, cepat kan masa berlalu.. sedar tak sedar, dah setahun kami merantau.. pasahal rasa mcm semalam naik flight..

    mcm tak percaya yg paling kecik tu pun dah besar panjang :)

    ReplyDelete
  20. alamak!! hensem la pulak yang bujang tuu...hahaha..kirim salam ek..haha

    ReplyDelete
  21. dah besar dah... makin hensem dan cantik...

    ReplyDelete
  22. dah boleh intai-intai buat menantu ni...

    ReplyDelete
  23. Semua comel2, cantik dan hensem..hehe..nasib baik muda..hehe..gatal saya ni.

    ReplyDelete
  24. dah besar ni semua hensem dan cantik2 belake macam mak die!:)

    ReplyDelete
  25. wahhh..smart dah anak lelaki kak nom..

    ReplyDelete
  26. ada perancangan nak cari calon menantu x? hahaha

    ReplyDelete
  27. Alahhh...sis okje mntain beauty jugak..

    ReplyDelete