Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 20 February 2013

Masih lagi kisah Teman Bloggers...

Masih lagi kisah Teman Bloggers....

Masa bercuti-cutian di Melaka hari tu ternampak kedai jual ni..... dan dan tu teringat Miaduniaku ...... walaupun jasad OKje di Melaka tapi minda OKje teringat Mia yang comel, dan mamanya yang penyayang sama macam Hello Kitty ni..... Seronoklah dia...asyik makan air tangan suami dia je... ( Eh? ada kaitan ke dengan Hello Kitty ni? )  he..he.. 


Pic ni pulak masa celebrate Birthday Arjuna ( kononnyalah...hehe.....). Buat? Memang idaklah.....beli lagi senang...haha...... Tengok Shushi ni terus teringat  pada Pinkycat-mylife. Dia antara penggemar shushi ni macam hubby OKje..... Lain kali boleh 'gu'kan mereka buat pertandingan siapa paling banyak makan sedulang shushi...... hu..hu...


Ingat nak join Wordless Wednesday hari ni...... tapi bila OKje dah dapat keyboard, idea pulak ada...... huh! Sabar aje le! hehe..... Baca aje la yek! Nampak gayanya dah berjangkit dengan Aimrizal78, kalau dia mengomen, panjang bukan main lagi, macam-macam cite masuk dalam tu.....he..he....
Tapi OKje suka macam tu...... (betul ni......tak tipu ( MJ pinjam ayat demo sat! he..he ), seronok baca!
 ( MFM...... tak tau nak tempek gambau apa...... takkan nak tempek pic kunci tertinggal dalam kereta pulak! ha..ha..)   .  

Emmm...... cuma tak ternampak lagi Ladybird terbang kat sini, OKje nak snap pic...... tunggulah jumpa dulu.......baru cerita he..he...



27 comments:

  1. Kalau datang nak menulih, memang fedulikan wordless wednesday tuh. hihihi
    haaa i pun kalau nampak Hello Kitty jer tingat kat Mama Mia and Mia of course.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tgk kartun Dora...confirm igt org Berlin hehe...

      Delete
  2. ladybird terbang dah kat sini... x nampak ke? x nampak ke? ni dah sampai landing kat sini dah... ekekekeke....

    ReplyDelete
  3. Zaman2 bujang dulu suka sangat Hello Kitty ni Kak..siap selimut tido pun gambar Hello Kitty.. sekarang dah kurang..c tumpis plak minat pooh..hehe..Oh! Abg Arjuna suka sushi ya? boleh lah kak belajar buat sushi...hehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Senang je buatnya Atie kalau nk belajar tp malas ha..ha..

      Delete
  4. sdap ke shushi tu..xpenah cek merasa..

    ReplyDelete
  5. kira xblh makan sushi. xlalu huuuu

    ReplyDelete
  6. terima kasih okjer ingatkan mama n mia,,,hew hew,,,ehe...dah hubby kita tersangat rajin masak...kita makan sajalah... itu pengikat kasih yg paling kuat dan mantop tuu...Alhamdulillah...

    kite tak pernah makan sushi sebab hubby tak belajar lg camana nak buat....kahkahkah...

    p/s... okjer i lap u !!

    ReplyDelete
  7. petang ni Okje buat laa wordless wednesday pulak..hihi

    ReplyDelete
  8. aku buat sendiri Nom... ko sebut arr nak makan apa, semua aku buat sendiri!!! (nak sedokan kau betapa ko malas masuk dapo manjang makan kedai)

    ReplyDelete
  9. Hahaha... alamak obvious ye saya banyak mulut ehh banyak taipp... bukan apa bila baca n3 Okje seronok cam borak2 lak, tu yang bila menyampuk cam berbual berdepan bertentang mata aje. Tapi betul gak OKje kekadang tu bila berjalan2 ke tengok TV ke, ada something yang relate dengan apa yang kita baca kat blog kekawan ni terbawa-bawa, tgk benda ni teringat kat orang ni, buat benda ni teringat yang sorang ni. Especially kalau tgk mesin basuh tu konpem teringat kat OKje.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha..ha..pekena okje nampakkkkk....
      Iron lady ni...ingat apa....bukan calang calang nk menumbangkan mesin basuh 7 kg...haha...

      Delete
  10. cantiknyer hello kittytu..
    kalau der idea belasahjer.. akakni tak pandai menulis tu letak gambar ...

    ReplyDelete
  11. aah mia mmg suka sangat hello kitty..nurul suka gak sushi tapi takleh makan banyak=)seronok hubungan walaupun di alam maya boleh buat kita teringat sesuatu tentang seseorang blogger2..

    ReplyDelete
  12. bagusnya okje menghargai teman2 blogger:)

    ReplyDelete
  13. nak buat pertnadingan makan sushi???best tu!!!dok sabar nak tunggu ni...jom2...mesti OKje kalah dalam pertandingan tu...hahaha;p

    ReplyDelete