Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 27 March 2013

BOWLING .....

Assalamualaikum.......

Rasa lama tak berblogging........ lama tak bersembang........  dan yang paling rasa lama sangat, lama tak bertenggek kat blog sahabat sekalian........ rasa rindu pulak! hehe...

Emmm......... nampaknya hari ni OKje kena pulun blogwalkinglah yeh.....
Mehlah layan pic OKje berBOWLING semalam kat MINES atas permintaan SA. Kalau ikutkan, memang jarang sesangatlah gi BOWLING centre ni.......     ( tapi layankan ajelah permintaan anak bujang .......... )



TLBD boring...sebab tak dapat main haha......
Nak jugak tunjuk gambar mak 'swing' hehe........ 
OKje punya yang O tu.....  yang atas sekali tu.... Tukang sponsor...hehe

55 comments:

  1. salam & morning OKje ;)
    Heee pandai nya OKje berbowling kahkahkah

    ReplyDelete
  2. Okje.acik kalU anak2 ajak pi bowling jadi tukang tengok je he he

    ReplyDelete
  3. he3..m3h x pandai main bowling..ngee

    ReplyDelete
  4. as salam...dah balik cheras ke...ingatkan seminggu duk kt kg mak...

    ReplyDelete
  5. apa khabar orang kampung....emak ok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sihat.....gitulah sihat orang tua...

      Delete
  6. cuti main bowling sakan nampak anak beranak OKje...

    ReplyDelete
  7. seronok la...anak orang nak rela "sponsor"...alang-alang main bowling biar sampai semua pin terguling..hihi

    ReplyDelete
  8. eh.......silap! bukan anak orang nak rela "sponsor"...kang terkerut-kerut dahi OKje nak fahamkan pulak...sebenarnya nak cakap ada orang nak rela "sponsor"...

    ReplyDelete
  9. agak-agaknya cuti sekolah seminggu ni..Okje pun cuti masak ke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh...idak le ....bankrupkan orang tu haha...

      Delete
  10. amboi...siap main bowling lagi.. best nya Kak..
    lama dah tak main..hehe...
    tu lah, rindu dgn Cerita2 akak...:)

    ReplyDelete
  11. wah hebat jugak OKJe berswing... ^_^... Farah x derlah... I'm not a SportsPerson...

    *tima kacih sebab dah pulun comment hari ni... you make my day...ekekekeke... cop OKJe...memang x der beberapa hari menimbulkan kerinduan... but then bukan comment nak bedek ek... dushhh...la la la la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okje pun bukan sport person Farah...tapi bolehlah kalau org ajak main hehe...

      Eh ye ke rindu... Ye ye je...dush! dush!...

      Delete
  12. best dapat buat aktiviti keluarga macam tu.. saya pun belum pernah main bowling.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Bijen... Awak kat sana main snow sama samalah kan..hehe

      Delete
  13. salah satu aktiviti yan juga nie he heee.....

    ReplyDelete
  14. Dal lama akak tak main bowling ni Okje.. sejak kena slip disc... terus dilupakan :( huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ye ke...tak pelah...buat aktiviti lain plk!...

      Delete
  15. tukang sponsor haruslah markah tinggi kan...

    ReplyDelete
  16. last main bowling msa anak dara 18 tahun yang lalu kat asiajaya PJ..lupa pulak tempat tu nama apa...

    sekarang rasanya nak baling bola pun tak pandai dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...tak perlu skill pun ZM bowling ni setakat nk main suka suka...

      Delete
  17. sekali sekala main boling, syok jugak.

    ReplyDelete
  18. wah berbowling lak dia...kiter xsuka bowling sbb bolanya berat takut nnt jejari runcing kita ni patah lak...ekekeek....

    masih di kg ker ?...bbila nak balik ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...yelah...mak punya jari gedabak gedabak hehe...

      Tak delah...hari isnin dah balik dah...

      Delete
  19. deqla x reti main bowling... nk angkat bola pun x larat..hahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harus berat Deqla ni sama berat dgn bola bowling hehe.

      Delete
  20. Assalammualaikum pun pnya blog..slam kenal...duli rajin gak berbowling..tp baling samapi bergegar lntai boling tu..huhu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...hentak ke baling ni hehe...

      Delete
  21. wowwwwwwww okjer pandai main bowling, akak? kaki bangku..

    ReplyDelete
  22. Lama xmain..dkat area rumah md 2.50 ja 1 game..huhu

    ReplyDelete
  23. Dah lama tak main bowling..
    rasanya dah lupa nak tekan monitor tu..hehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okje tau baling je Nep....tekan monitor tu okhe pun tak tau! Haha

      Delete
  24. Assalamualaikum kak ^__^.

    Am rasadalam hidup am main bowling tak sampai 5 kali, dan 2 daripada tu main dekat Jalan Bakri Muar dengan kawan-kawan.

    ReplyDelete
  25. Lamanya dah tak main bowling....agak2 kalau main balik ni konpem bola semua ke longkang...hehe

    ReplyDelete
  26. hahaha , CP kalaw maen bowling , tak pernah nak menang :P hehehe

    ReplyDelete
  27. Bowling mmg KA faillah, ke longkang aje peginyer hehehe

    ReplyDelete
  28. Terer jgk mak nie main bowling kan..kalo UA dah jatuh longkang byk kali dah tuh..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak bukan sebarang mak.... Hehe...

      Delete
  29. owh..rindunya hati ni kat bowling mines ni! dulu tempat ni lah yang jadi tmpt lepak kitorang utk release tenson...sbb MINEs lah yg paling dekat dgn UPM...bile plak nk pg sini yer...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke PC....mailah dtg Mines boleh lawan bowling hehe....

      Delete
  30. bestnya... lama dah tak main bowling...

    ReplyDelete
  31. ewahhhhhh...pandai jugak sis maen ek..cik tak reti nih..bisa ajarin gue gak?? :)

    ReplyDelete