Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 24 March 2013

Demam pulak dah.....

Masih belum bertolak lagi......
Hish.... tak menjadi jugak autopublishnya....... bila dah 'done' tang date dan jam yang kita select tu ........ kena klik publish tak? Tolong habaq mai please.......

Petang semalam, balik je keje Arjuna demam pulak dahhhhh......

Adoiiii....... masalah ni, kalau dia demam.........  sebab, sapa nak drive balik kampung???  OKje ke? Walaupun mak experienced driving berbelas tahun dik...., tapi macam tak confidennnnnn je ...... hehe tapi kalau terpaksa boleh je kot OKje redah!!.... haha.....



Balik kampung tetap kena balik walau Arjuna demam pun, sebab dah lama tak balik..........
( Amboi...... mentang-mentanglah kampung makkk....... haha... )

Setelah OKje paksa Arjuna telan panadol berbiji-biji malam tadi ...hehe...... ( tidaklah sezalim tu......... saja je tulis untuk menyedapkan ayat )  ...... Nasib pagi ni dah sihat dah......

Syukur....... bolehlah balik kampung dengan tenang dan aman........

Sori banyak-banyak sebab tak boleh berblogwalking........ Jumpa lagi...... bye....

23 comments:

  1. OKJe... makan ubat dan cepat2 sembuh tau... pas tu tang auto-publish tu... bila dah select date... select la timing...dah tu tekan publish...nanti dia automatic schedule...

    ReplyDelete
  2. ye kna tekan publish..blajar dr k.mialiana..hihi

    ReplyDelete
  3. betul tu, kena publish.. jika idok, xmboh jadinya w/pun guna autopublish..

    hati2 dlm perjalanan, ingat insan tersayang

    ReplyDelete
  4. Semoga selamat sampai ke kg....
    bab auto publish sya zero lg sbb x penah buat....hehe

    ReplyDelete
  5. Ingat dah sampai umah dah nak dtg sini balik huhuuhu...
    Semangat tuh nak balik kg..sian arjuna..hehehe..alaa dekat jer kan dlm 3 jam drive?

    ReplyDelete
  6. semoga cepat sembuh.
    jom tambah pendapatan anda sekarang! terjah sini , http://coretangirlblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. telan ubat panadol masih ok lagi..jgn gi telan ubat nyamuk,ubat gegat ke..sudah laa..hehe

    ReplyDelete
  8. Selamat pulang dengan selamat.....
    Kasihan bro Arjuna...moga cpt sembuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Nep....nk ngelat balik rumah mertua kot! Haha...

      Delete
  9. Have a safe trip balik kampung, enjoy u time with ur mom... moga your Arjuna cepat sembuh dari demam.

    ReplyDelete
  10. Jadi lah balik kg kan?..lah, kesian plak abe arjuna tetiba demam.. cepat sembuh klu akak yg jaga.. isteri solehah kan..amin! :)
    hihi..dpt ilmu baru 'auto publish' tu..TQ kak! :)

    ReplyDelete
  11. saya dulu pun macam tu jugak.. apsal la entry tak pulblish... mmg lepas set date and time kena tekan publish.... lepas publish, dekat list of post akan tulis "scheduled" bukan lagi draft...
    Nasib baik dah baik, safe journey ya :)

    ReplyDelete
  12. semoga arjuna cepat2 baik demam okeh!!!

    rindu kamo kak!! :)

    ReplyDelete
  13. semoga cepat sembuh...hati2 ye balik kg time cuti sekolah nie :)

    ReplyDelete
  14. Semoga cepat sembuh arjuna OKje tu..
    jgn paksa2 plak, karang tak pasal2 overdose hehhe

    ReplyDelete
  15. seronok je die baik kampung yer;p

    *PC rase tak perlu klik publish dah lepas set tarik dan waktu sebab die akan autopublish sendiri...

    ReplyDelete
  16. mog cepat sembuh lah ye sang arjuna tu

    ReplyDelete
  17. balik Kg... ni dah balik KL lum ni...

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah dpt jgk balik kg ye..kg kat mn tu

    ReplyDelete
  19. owhh blk kg yer... selamat bercuti!!

    ReplyDelete
  20. selamat bercuti,.............................................................................................................................................................

    ReplyDelete