Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 28 March 2013

Main TOKEN

Bagi menjawab soalan kepada mereka yang bertanya........  ni nak habaq mai ni..... OKje dah balik KL dah,  hari Isnin lagi......... Tu yang hari Selasa timbul kat MINES berbowling tu hehe.......

Semalam, planning nak mengiron baju......... terpaksa postponed!
Angry Bird nak berjalan dengan kawan dia kat JJ Balakong pulak..........

Sebagai emak yang bertanggungjawab..... ececeh...... terpaksalah jugak jadi driver menghantar, tak sampai hati pulak nak biarkan diaorang naik bas........ kecik sangat pulak rasanya!

So, sementara menunggu Angry Bird, ( bukan sekejap tau, lebih kurang 4 jugak ), OKje dengan anak bongsu MAIN TOKEN le apa lagi! haha.........



      
Main ni la paling BEST!....... Sebab OKje dapat duduk sekali dalam lori tu... haha.....
Kaki bukan main lenguh lagi, PENAT jangan cakaplah......... janji anak-anak hepikan!......


36 comments:

  1. Betul tu Okje....penat takpe....janji anak2 hepi (^__^)

    ReplyDelete
  2. berkorban apa saja,..penat kaki pun takpa...wah bestnyer dapat ibu cam sis okje,...bertuah mereka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak selalu beb....tengok mood wa...hehe

      Delete
  3. Salam & morning OKje
    hehe layankan je anak2 ni.. janji kita tak rasa bersalah & dorang puas hati :)

    ReplyDelete
  4. AS A MOM..BIASANYA BOLEH JER BERKORBAN MASA UNTUK ANAK..HARAP2 BILA DAH BESAR NANTI MEREKA BOLEH JER BERKORBAN MASA UNTUK KITA KAN?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita mmg mengharap gitu AS...tp redho dan tawakkal ajelah apa yg berlaku in the future....hehe

      Delete
  5. sempat lagi tu layan game token... ;p

    ReplyDelete
  6. huhuhu bestnyaaaaaaaaaaaaa. kalau dapat jadi anak kak best neh. berjalannnn jerk. huhuhuhu

    pssstttt. nt mesej2 kat fb. huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...
      Org dah bukak FB ...dia yg tak on9...

      Delete
  7. Hahaha..amboi Kak..siap join anak2 lagi ye...
    berkorban apa saja utk depa.. best nya ada ibu yg sporting mcm Akak.. sesekali join aktiviti anak2 mmg best..hehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe ....tak selalu musim baik gitu Atie...haha

      Delete
  8. biar mereka puas enjoy alam kanak-kanak !!

    ReplyDelete
  9. Salam pagi akk ok je..he3..baru siap buat entri.setelah 2/3 hari xde mood nk menaip..tu yg rajin join segmen je..

    ReplyDelete
  10. best ke main token ni....aq sebenarnya lebih sayangkan duit lagi la Nom...daripada beli token tu...mana taknya RM1 @ RM2 sekali main...tapi...tak ada kepuasan main...tapi kalau beli token kat "fun fair" macam naik ala-ala roller coaster...atau naik kuda pusing...naik kereta langgar..ok la tu..hihi..beli token jugak tuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun kurang suka La...tp dah tak de aktiviti lain masa tu..tu yg layan je kehendak budak tu...

      Delete
  11. hehe, Nom....tu anak nak main ke emak yang dulu tak pernah main....hehe

    ReplyDelete
  12. bawa je anak-anak masa cuti sekolah ni...naik Genting Highland lagi....tak mau gambar strawberry lagi...nak tengok gambar permainan token kat sana pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nk gi GH kena pagi pagi La... Minggu ni tak sempat dah SA dah nk balik hostel...

      Delete
  13. hehehe sempat juga melayan token ye !

    ReplyDelete
  14. Lama tak melawat Okje nie....okje pun dk dlm lori tuh? muat kerr...hehheh,jgn marah...takperlah demi2 anak2 kan...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha....besarlah seat dia UA...kalau kecik harus okje tak berani duk situ...hehe

      Delete
  15. sesekali jadik macam budak2 kecik , best jugak , hehehe ~

    ReplyDelete
  16. memang ibu yang sporting dan hot la OKJe ni... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat Jj balakong tu mana ada benda lain Farah...

      Delete
  17. alamak berapa habistu.. saya seriau kalau nampak kedai mainantu...

    ReplyDelete
  18. hahahaha..mak budak sama naik dgn budak2;p

    ReplyDelete
  19. adoi... saya kalau tang ni la tak tahan nak nunggu... sbb tu dalam handbag mmg ada bawa buku buat isi masa terluang tu...

    ReplyDelete
  20. wahh layan main token tumpang selori, mau tak hepi anak beranak :D

    ReplyDelete
  21. Asal sis tak join sekali...kan best tu maen tembak2..wahahaha

    ReplyDelete