Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 31 March 2013

PROJEK BESAR anak beranak!

Ini pulak kisah malam tadi......... akhirnya tak jadi pun pergi rumah PIL.......  tapi kitaorang ada PROJEK BESAR!

Biasalahkan ......... kalau tiba weekend ada-ada aje rancangan si TLBD tu.......... dia tak bagi OKje masak. Sebab dia nak 'PAU' ayah dia makan luar...... hehe...... jangan salah anggap ........ ni semua bukan agenda OKje tau! hehe......
OKje haruslah OK jer!  Tak yah masakkan........10 x sukalah......... haha....

Lepas makan Johnny's,  pergi pulak ambik gambar kat tempat TOKEN tu. Inilah projek besar kitaorang anak beranak!.....


Hanya RM13.......... atau pun 13 token, gambar anda telah diedit.  Mata anda telah pun menjadi 'MATA KUCING' disamping  kulit anda akan kelihatan halus mulus...........haha .....

Nampakkan hasilnya.......



Cubalah......

35 comments:

  1. eh ..bagusnya..leh cuba nie..:)

    ReplyDelete
  2. Muka okje kat lam gambar ni macam Ziela Jalil la, tapi okje lagi cantik. Jangan kata saya perli please, sentap saya tau. eh terbalik. hhehhee

    Sweet la u guys sefamily.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoho...mentang mentang le edit kulit jadi halus mulus terus iras artis gitu.....hehe

      Delete
  3. Tersenyum lebar sy tengok ga,bar nie..muda jelita sungguh Okje jadinya mcm 19thn..dan nampak kurus ayu gitu, ...hehehe..bilalh nak balik m'sia nak cuba jgk nie..tak sabar nie nak bermata kucing..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.... pssst....UA...semua tu tipu semata mata camera trick je tu haha...

      Delete
  4. banyak juga mesin macam tu kat sini.. nanti boleh la buat projek dengan anak-anak pula....
    Lagi best bila edit jadi kulit tulus mulus gitu... semua nampak macam adik beradik jer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bijen kulit mmg dah putih...bertambah berserilah...gebu gebas jadinya nanti...hehe

      Delete
  5. ala , sukernya , CP pown teringin taw nak bergambar dalam kotak tuh , hehehe ~

    ReplyDelete
  6. betullah, bpe umo okje ni? mcm muda belia je... seronok dapat buat aktiviti macam ni dengan ahli keluarga, kalau jumpa mesin ni saya pun nak cuba juga lah...macam best je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...mmg best AN....pic diedit yg bestnya tu haha...

      Delete
  7. wah...best nya Kak..projek besar ye...
    jadi cantik2 plak semua.. (mmg dah cantik pd asal nya)...hehe:)

    ReplyDelete
  8. halus mulus gitu...okje dah memang cantik..pi edit lagi brtmbah cantik lah jawabnya..

    ReplyDelete
  9. wah gitewww... nice momento...

    kakak OKje qu... congrats and terima kasih...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/04/march-2013-love-me.html

    ReplyDelete
  10. wah cam adik beradik ...jer okje dlm gambar tuu..kan main muda..lg nampaknya..ehe..

    ReplyDelete
  11. so sweet..singgah pagi..lum sarapan lg ni..he3

    ReplyDelete
  12. wah....nampak 10 tahun lebih muda nie.....he heee....

    ReplyDelete
  13. xpernah cuba benda alah tu...segan ngn org rmai...tpi sekali sekali rietta buat kerja menghiburkan apa salahnya kan...

    pss...haah salad, rietta xbeli pown...besar, byk sgt....kak lin mak si Anin tu beli larr...haah, itu lah budaknya...hobi dia ngendeng ngan rietta....mlut petah akk....xmenang kita klu lawan bercakap ngan dia...

    ReplyDelete
  14. Anak sy suke la wat mende mende mcm ni. Kalau x bagi muncung..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah IL...ni pun idea anak anak jugak...

      Delete
  15. sempat lagi tu...aktiviti anak beranak ni memang kadang-kadang di luar jangkaan..

    ReplyDelete
  16. mesti TLBD dah lama ngidam nak buat pojek tue hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg pun Kiera ..... sebab dia tgk kakak dia buat ngan kawan dia masa cuti sekolah baru baru ni....

      Delete
  17. wow !!! semua menjadi hensem dan jelita.....tp mmg Okje seorang yang cute walaupun tak edit...ikhlas tau... (^_^)

    ReplyDelete
  18. mahainyeee... kalo nk tau kemarin deqla ada ke aeon kepong.. ada gak game camni..tp deqla just tgk jek... x main pun... mls nk tukar token byk2..kohkoh...

    ReplyDelete
  19. salam....
    pernah gedik amik gambar edit2 gini dulu dgn member2 hawa kami. siap make pastu muka jerawat batu trus transform jadi gebus gebas....hahah!!!!anak2 tgk siap tanya lagi "nape dulu mommy cantik, skrg tak?" huhuhu bila tanya nape skrg tak cantik, dorg pakat jawab skrg byk bintik2. saboooor jelah.......btw sweet la gambar u all satu family ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...Ros...sebab tak dpt nk menggedik dgn member dulu...(dulu tak de benda gini kot)...so la ni menggedik ngan family...

      Delete
  20. eh lawonye gambo ni...termasuklah orang kat dalam gambar tu...tapi Okje memang lawo pun kan...hehe...manis je:)
    nak try jugaklah...selalu gak tgk mende ni tapi tak pernah cuba sbb tak tahu kualiti gambar tu camne...bl tgk okje buat ni rs nak try jugak lah lain kali:)

    ReplyDelete
  21. cantik, memang cantik pun gambarnya... suka-suka.. patutlah baru tahu pasal gambar ni, kita jalan dari depan tadi.. hehehe...

    ReplyDelete
  22. Wah br tau pasal benda ni.mmg selalu tgk murid2 sy byk koleksi pic cantik2. Depa amik kat mesin ni lah.hihi tp cikgu ni tak terpikir lak nak gi cuba hihi.weekend ni nak cuba jayakan misi nilah hihi.tq okje

    ReplyDelete
  23. ade unsur penipuan di situ bila mata dah bertuka menjadi mata kucen...miahahahhahaha

    ReplyDelete