Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 30 April 2013

BALDU MERAH .....Mak sedara? Hampeh....

Masa OKje balik kampung 2 minggu sudah, Anak Sedara OKje bagi BALDU MERAH aka RED VELVET......

Patut pun namanya BALDU MERAH ek.......  rupanya warna kek dia sebijik macam warna kain baldu yang mak OKje jahit labuci untuk bantal pengantin zaman kakak OKje kawen dulu-dulu! ......


Budak sorang ni, memang minat betul buat benda-benda gini........ bukan kek saja, biskut raya pun diborongnya....... Almond Snack ni memang BEST SELLING time raya ( macam promote je ni hehe...... )


Anak sedara bukan main rajin lagi...........  MAK SEDARA dia ni? Hampeh!!! hehe.......


44 comments:

  1. alorrr dap dap dapnye. dah lama teringin kek RV ni tapi tak dapat dapat. hanter meh sikit.

    kiter x pandai wat kek ni. pndai makan jek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kite IL....hehe...tau makan je...buat kurang rajin!

      Delete
  2. wawawa..first..kikiki..m3h suka baldu merah tu..selalu buat..pkai tepung segera tuuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ye ke m3h....tinggal bancuh je yeh!...

      Delete
  3. Mak sedara cuma rajin tolong makan jer...hehe

    ReplyDelete
  4. alamak! sukanya tgk baldu merah tu..hehe

    ReplyDelete
  5. wow...mengancam selera nengoknyer..mak sedara makan sajalah..anak sedara kan rajin..ehe....

    ReplyDelete
  6. untung anak sedara pandai, okje leh tmpag sekaki..

    ReplyDelete
  7. Bila sebut baldu merah kepala terus ingat kain baldu tapi bila sebut red velvet terbayang kek pulak kenapa ye? Rajinya anak buah - untung juga mak sedara dapat merasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebabbbbb...org yg buat kek tu, siang siang dah bagi nama Red Velvet...Kz so kita pun kenal kek dgn nama tu le...hehe
      Asyik merasa je KZ malu gak Kz kena gak order hehe....

      Delete
  8. Mak sedara tolong juga....tolong makan...hehe

    ReplyDelete
  9. terliur pulak cikgu tengok almond snack tu

    ReplyDelete
  10. oo..sedap nampak kek tu, stawbery ke?

    ReplyDelete
  11. red velvet!!!kasi sikit OK..?

    ReplyDelete
  12. huwaaaa...dah la dua tiga menjak ni mcm teringin nak makan red velvet,sekali nye kak OKje dah makan dulu.=p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabau jelah Wana....dah rezeki okje hehe....

      Delete
  13. kat opis ni pun ada jual red velvet...

    ReplyDelete
  14. mcm sedap je kepingan kacang badam tu..

    ReplyDelete
  15. hahhhhhhh...mak sodare die pon rajin ape..rajin makan ye tak sisssss....wahahhahahaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  16. ni nak jual ke ni untuk raya? he he he....

    ReplyDelete
  17. nampak gebu gitu baldu merah tuh okje...mak sedara tuh rajin jgk cuma blom tunjuk taring jer lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah pandailah UA meneka yek!......memang saja tak mo tunjuk taring...bagi laluan kat anak sedara...hehe

      Delete
  18. okje..bagi semangat kat anak sedar tu..order je..he e

    ReplyDelete
  19. dua dua nampak sedap... wahhhhhh terliur di buatnya gak ni..

    ReplyDelete
  20. Sedapnya red velvet dan tu biskut apa ya?mcm conrn flake pun ada.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Almond Snack NA..... yang campur corn flake pun ada gak....

      Delete
  21. Mak sedara tolong jual..ok gak..tak le hampeh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe....jual belum lagi je...tolong promote je yg dah hehe...

      Delete
  22. assalamualaikum ... utg gak dapat anak sedara rajin cam nih . dpt la rasa byk benda free ...

    ReplyDelete
  23. klu mak sedara dah mula membaking nnti kek anak sedara buat xder saper nak makan pulak..baik jgn rajin sangat...( racun baekkk punya)

    ReplyDelete
  24. sonang je buat red velvet tu... sejak tau buat aku takkan beli doh. ko beli je dr aku kang.. heh heh.. pomot nampak.

    ReplyDelete
  25. mak sedara die ni pun rajin jugak kan...hehe..tak nak mengaku lah tu;p

    laling!!!terkezut I tau tgk blog U! berubah habis...cantik!
    lame betul tak berBW, ni baru baik skit demam...bi segor skit start berjalan dah...hahaha;p
    TQ sbb rindau kat I...hahaha:)

    ReplyDelete
  26. OKje...congrats tau...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/05/april-2013-love-me.html

    ReplyDelete
  27. red velvet mmg sedap.. kena jer kegebuan kek dengan topping tu...
    tapi almond snack tak pernah makan lagi.. harus ku google resepi selepas ni.. hihihi

    ReplyDelete
  28. haih... nasib baik saya dah dapat makan red velvet tu... so tak la terliur sangat... hehehe

    ReplyDelete
  29. Rajin nya anak sedara akak...
    sedap je tgk tu.. susah nak cari red velvet tu kt sini..kesian kat kamek..haha:)

    ReplyDelete
  30. apa lagi OKje, promote kasi jual lah :)

    ReplyDelete
  31. alamak sedapnyer.. dtg2 rumah okje dah berlangsir baru yer

    ReplyDelete
  32. awalnye buat biskut raya...hihihi...

    ReplyDelete