Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 28 April 2013

COMBO GIVE AWAY BY INTAN

Akhirnya mak tewas dengan pujuk rayu  Kekanda Zakiepurvit yang mengetag mak dalam segmen ni.......

Mintak ampun dan maaf kepada teman bloggers yang buat segmen dan menjemput join tapi OKje tak join..... terutamanya Cik Furrasbubblynotes........ hoho.....

So untuk menyempurnakan hajat kekanda yang dihormati...... layan ajelah yeh.....

( Sorry Intan tak tau nak buat backlink hehe.....)

Nak tau lebih lanjut boleh klik-klik ...

Syarat-syaratnya......

1) Wajib follow blog Koleksi tantintun
2) Jika ada FB boleh LIKE fan page  INI ( Tidak wajib )
3) Buat Entry mengenai GA ini dan copy banner serta buat backlink yer pada banner tersebut.
4) Sila tinggalkan Link Entry di bahagian Komen
5) Tag 2 sahabat  ~ OKje tag semua yang baca yeh!

Tu aje.....

Tarikh Tutup : 2 JUNE 2013 ( 12.00 tengahari )
~ Keputusan adalah muktamad
~ Seorang sahaja pemenang bertuah akan di pilih!

16 comments:

  1. Selamat bersegmen okje, good luck.

    ReplyDelete
  2. Happy segmen lahhhh yoooo..cik tak dapat nak joinn atas sebab-sebab yang tak dapat di elakkan Dalam kurungan...penyakit M menular lagi...wahahhahaaaa
    apoooo-apooooo ponnnnn semoga berjayyeeeeeeeeeeeeeeee!

    ReplyDelete
  3. napa tak backlink gambar tuu nnt tak sah penyertaan lak...klik gambar n tekan pautan....sebelum tu copy link entry ga tuu... ehe..

    ReplyDelete
  4. Good Luck Kak..
    mana tahu rezeki kan??...:)

    ReplyDelete
  5. good luck okje..:) salam pekenalan..:) err...x buat backlink kat gambo ya? naseb ada mention kat entry nama tu...:) kalau x leh wat backlink juga x pelah at least dah try..:)

    ReplyDelete
  6. Cantik... dapatlah teman baru kan... seronok juga bila berGA sesekali kan.
    Terima kasih sudi menjawab tag kakak.. sayang ketat-ketat:)

    ReplyDelete
  7. wow..pestaim ok je join segmen ni..moga ade tuah..gud luck yer..

    ReplyDelete
  8. all the best OKje...erks...betulkah ini... seperti tidak percaya dan Farah mengesat2 mata berpuluh2 kali...ekekekeke....

    ReplyDelete
  9. deqla pun lom join lg... lmbt lg kan tarikh tamat...hihi...apapun good luck utk kek okje... =)

    ReplyDelete
  10. hadiah die nampak menarik. tapi kira dah lama pencen join segmen hihihi

    ReplyDelete
  11. good luck!lumayan hadiah tu:)

    ReplyDelete
  12. salam dear..jom cek siapa pemenang bertuah COMBO GA BY INTAN
    http://diarihatiku247.blogspot.com/2013/06/satu-satunya-pemenang-bertuah-combo-ga.html

    ReplyDelete