Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 26 April 2013

PINK PANTHER vs KATAK HIJO...

Hoho.......... anda memang berada di BLOG HAINOM OKje....... bukan salah, betullllll....... hehe
Pertukaran warna kulit bukan sebab PRU 13 yeh....... tak de kaitan langsung tau........

Dulu PINK PANTHER......


Sekarang........ KATAK HIJO..... haha....


Apa-apalah LABUUUU............  ( suka hati deme le nak letak warna apa pun ....... teman bukannya kisah!..... )

Jeles pulak bila tengok blog member-member bertukar kulit....... hehe.......

Kebetulan esok, 27 April 2013 genap setahun OKje berblogging, so ambik peluang sekali le........
Kelakar pulak bila tengok tulisan pertama mak....... tulisan SYOK sendiri, sebab diri sendiri yang baca ! haha....    


Apa pun terima kasih kepada SAHABAT ALAMAYA yang sudi  menerima OKje menjadi sebahagian daripada anda!

45 comments:

  1. Dah cukup setahun anniversary yer okje..syabas..syabas..lebih kuranglah tempoh kita cuma UA ujung bln 5 mula memblog...katok ijau pun pun cantik jgk..tenang gitu bila berada didalamnya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebaya le kita gamaknya UA haha...

      Delete
  2. wow..blog ok je dah tkr baju baru ek..hijau lg tu..esok anniversary blog ye kak..dah setahun..m3h bln 9 ni setahun la ..heeee...nanti nak buat giveaway la...
    done klik2 nuff

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat le giveaway M3h....okje tolong support...

      Delete
  3. wah! cantik lah Kak..hijau pilihan ku jua..hehe...
    tak sedar dah setahun ye Kak berblog... moga terus maju dlm berblog...:)

    ReplyDelete
  4. Opocottttttttttttttttttttttttttt!cik bebetol terperanjat ne!opocottttttttttttttt lagik!wahahahhahahah....good job sis!semakin lekaT lah cik kat sini..Kalau hari2 tukar warna kulit memang cik tak nak balik dah..sipa angkat sume tilam2 dan bantal trus berkampung dalam blog sis ne..kekekekke..
    xpe lah..name pon blogger...pertama-tama je tu syok sendiri..dah lame2.jadik sendiri syok dah..kekekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoho....yelah tu...
      shoh...shoh...jgn bertapa kat sini nanti suami tersayangmu mencari acane...susah mak!

      Delete
  5. Pink itu menawan dan hijau itu nyamaaaannn...
    Kakak tak pernah kisah kakak punya header dari duluuuuu hingga kini (pemalas betul kakak kan)

    Tahniah berjaya ke anniversary setahun blog hainom OKje...

    ReplyDelete
    Replies
    1. okje sesekali kisah jugak KZ....hehe time rajin....
      Tq Kz....

      Delete
  6. Salam OKje,
    Tahniah!...sehari lagi genab setahun ber belog dan terus aktif! Semoga kekal menceriakan dunia blog ini. Tak nak tukar font sekali ke? Berpusing2 mata membacanye hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoho...nampaknya mendalam maksudnya tu BM....
      Oklah....oklah....sebab ada 2 org highlight...okje mengalahlah....hehe

      Delete
  7. salam okje......heheh, hijau mata hitamku!!!btw congrats dah nak celebrate1st anniversary esok. semoga terus mantooooop

    ReplyDelete
  8. Cantik2 kaler hijau..nyaman mata memandang ni..hppy anniversary esok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Ad....ececeh sedap pulak panggil Ad....hehe

      Delete
  9. Cantik...hijau sejuk mata memandang... :D

    ReplyDelete
  10. happy anniversarry blog ijo ..hihi ijo ni xper jgn ijo bulan penuh..kikiki....

    ReplyDelete
  11. Nasib takde katak...
    kaler je katak hijo..
    Cun kak......
    Selamat ulangtahun blog... =D

    ReplyDelete
  12. tahniah... kekalkan pretasi, kurangkan kontroversi, berdiri di atas kaki sendiri.. (tag melodi tu) hahahaha.. dah setahun ye... :) moga terus kekal di alam maya.. ijo pun lawa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...ye ke tag melodi? Tak perasan...alah Jas...blog suka suka je...

      Delete
  13. akaknyer memang katak hijau nyer...
    baru setahun yerk.. tapi okler nampak cam dah otai gak...

    ReplyDelete
  14. happy anniversay.. ;)
    p/s ~ bla tgk gmbar family akak kt sblah kanan tu, muka akak mcm wawa zainal la.. cute.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...malu le kalau cam ni....
      Alah... gambo edit tu NZ...bukannya betul....

      Delete
  15. Cantik hijaunya.. hijau lumut.
    sorry yer OKje, ni pendapat zaza je.. kalau boleh OKje tukar font boleh?? sbb susah zaza nak buntangkan mata membaca entry OKje hehe
    sorry sekadar pendapat je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terpaksa ikut cakap zaza tau.....haha....done...ok tak font yg ni?

      Delete
  16. Cantik background baru ni....
    Samalah kita Okje, rasa nak ketawa kluar air mata baca balik 1st entry...

    ReplyDelete
  17. wah, dah cukup setahun... happy first anniversary utk blog OKje :)

    ReplyDelete
  18. Happy anniversary. Tu la semalam saya sampai sini ingatkan dah salah umah :D:D

    ReplyDelete
  19. cantik2 dan suka2... you are always part of Bubbly OKje... he he he... happy 1st year anniversary... ^_^

    ReplyDelete
  20. saye pon rase OKJE dgn perubahan warne blog ni,heheheh

    ReplyDelete
  21. Selamat harijadi utk blog!!!!!!!
    Setahun. ...tapi dah dahsyat blog ni. Cayalah..

    ReplyDelete
  22. Wah....hijau gtu...cik setia pada yg biru..haha

    ReplyDelete
  23. ong ong ngedek ngedek... alamakkk dah bunyik katak hijo la plak.. hahahaha

    ReplyDelete
  24. selamat bersalin kulit!
    eh silap, selamat ulangtahun blog katok ijo...hihihi;p
    gurau je...apepun suke singgah sini...walau kulit berubah isi tetap same kan:)

    ReplyDelete