Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 10 April 2013

Sedaknya....

Emmmmm sedaknya.......


Akhirnya tercapai jugak hajat OKje nak makan CARIBBEAN FISH FILLET dekat Secret Recipe, 2 minggu sudah........ Sesiapa yang belum pernah cuba, sila cuba yeh....... memang 'marveles'!

Sebenarnya kalau tengah lapau, makan sepinggan tu aje..... agak kurang kenyang....... hehe ....
Nak kenyang harus 2 x pinggan sekurang-kurangnya....... haha.....
Macamanalah nak kurus kalau gitu punya gaya!


51 comments:

  1. kat mana nie okje leh dpt..sorrylah UA jakun sket lama tak balik nie..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...okje tak letak tempat dia ek UA tadi....ok dah tambah da....SECRET RECIPE..

      Delete
  2. buat sendiri ker??? mengiur.. sosnya macam mana nak buat tu...

    ReplyDelete
  3. tak pernah makan rasanya...tapi macam pernah...lama dl zaman br kawen..terbaru belum lagi,...rasanya pun dah llupa...rasa ikan eks...hiihihi..
    tu kalau sis makan..makan FISH FILLET tu saja ker dengan sayur tu sekalii..hihi comel lak tgk tomato..er tomato ker...kalau letak sambal belacan lg sedak tuuu... hahahah... dok tgg bila org nak belanja...

    ReplyDelete
  4. Makan sekali ngan sayurlah Izan....hehe..kalau Mia harus makan ikan aje kot hehe
    Alah.... sesekali kena tinggal sambal belacan tu kat rumah!
    haha... sapa nak belanja tu? Izan nak belanja OKje ke? hehe

    ReplyDelete
  5. Kalau AJ makan sayur2 tu je la gamaknya...
    Dah tak makan ikan kan....
    Hehehheheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohhhh....sangat simpati dengan AJ....hehe...kalau try sikit separuh tak boleh?

      Delete
  6. Replies
    1. Hehe....dpt anak sedaralah okje 9 bulan dari sekarang....hehe

      Delete
  7. Sedap yee...nnt nk cuba la jugak..

    ReplyDelete
  8. oh ya, tk atas peringatan tu, ada benarnya, huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Peringatan yg mana satu UA....jenuh mikior....

      Delete
  9. berapa nilainya sepinggan tu di SR Nom...

    ReplyDelete
  10. kalau makan banyak tu je...tak akan jadi tembam ko Nom...

    ReplyDelete
  11. Rasanya yang buat jadi cepat kenyang..tang salad dan tomato ceri tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke....idaklah La...sayur mana boleh kenyang....karbohidrat haruslah kot...

      Delete
  12. Sedapnya.nanti nak gi cuba juga.ok je ni saja ja goda kita hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...cubalah TJ...kadang tu kita asyik makan ayam jekan...sesekali tukar selera..

      Delete
  13. Aah kan..kalau tyme lapo memang tak sesuai lah Carribean fish ne masok perut..hahahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu...betul...betul...sesuai kalau 2 pinggan hehe...

      Delete
  14. tengok gambar pun dah telan air liur.... lambat lagi la boleh merasa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat sendiri ajelah Bijen...senang banget tu....

      Delete
  15. Mcm sedap ni tp betul klu tengah lapar mmg x cukup sepinggan ni....hehe

    ReplyDelete
  16. Sedap je nampak Kak...belum pernah rasa ni..ehehe
    nanti lah kena pegi rasa sndiri..hehe:)

    ReplyDelete
  17. Ni makanan omputih ni, hehehe... Biasa kat SR ni, tekak ni baham keknya aje.. Uhhh teringat kat kek lak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah MFM...dulu dulukan mmg kek dia yg femes....sekarang ni aje macam macam menu ada...hehe

      Delete
  18. OKjeeeeeee...my favorite ni..dah lama tak makan..memang best..kena pergi this weekend ni..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samaaaaa......hehe...gi le...gi le...rugi tak gi makang! Hehe...

      Delete
  19. Menu baru ke? Nampak sedap...boleh try! Saya memang penggemar ikan...hehe

    ReplyDelete
  20. Bukan menu baru BM....menu lama cuma okje baru belajar suka hehe..

    ReplyDelete
  21. nak try la nanti...ermmm terliur...

    ReplyDelete
  22. makan fish fillet memang la tk kenyang banget..
    tp sekadar nak merasa fish fillet kt SR tu, ok la ..

    ReplyDelete
  23. Secret Recipe?? ade ke..? hehehe...sally suka makan Vietnamese Mee dia tu...eh, betul ke nama eja gini..?

    ReplyDelete
  24. yeke sedap ? kena cuba nih.. nyum3..

    ReplyDelete
  25. sjak 2 mnjak nih..tekak xblh nk trima mkanan pelik2 cmtu..huhu

    ReplyDelete
  26. kalau tuan dia kata sedak..compom sedak tu.

    ReplyDelete
  27. I ingatkan U tersedak tadi...ahaks;p

    mmg marveles nih:)

    ReplyDelete
  28. Tak lalu sgt mkn mende mende gini, tp klw ada org habiskan ok la. X pernah makan pun lagi. Menu baru kut. sR byk menu baru sekarang kan..

    ReplyDelete
  29. Tak pernah lg try menu ni di SR... nanti boleh la try...

    ReplyDelete